2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben geçmişi okurken çıkmışsın. bende almak isterim 50-100 ne olursa. ezbere bilmiyorum ama kitaptan okurum. cevap yazarsan yarın bakıcam. bide nasıl niyet edileceğinide yazarsan iyi olur.

ya böyle okumak isteyen olduğu zaman da dayanamıyorum:) mevsim1 ve öyküm arkadşımızdan düşsem haberleri olması lazım... okudular mı okumadılar mı onu da bilmiyorum neyse ben yine fatmayla benden düşeyim yarın sorarım onlara... 50 oku o zaman canım sen...

tamam tatlım sağol...

İyi geceler arkadaslar.Bırz morelım bozuk,bugun sabah cok acık kahverengı akıntım oldu hemen doktora gıttık Allaha sukur hıc bır sorun yoktu sadece doktor akıntın cok dedı ve fıtıl verdı sonra aksam 8 de yıne oyle acık kahverengı akıntı oldu neden oluyor anlamadım netten arartırdım Allah korusu erken dogum felan dıo ıyıce korkmaya basladım fıkırlerınıze ihtıyacım var cevap verırısenız sevınırım.

İyi geceler,

Bodrum un bebeği için duadan 100 tane okudum, haber vermek istedim. Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah. Olaki okuyamayacak olan olursa ben daha okuyabilirim. Sevgiler

canım hepimiz yaşadık benzeri şeyler tek çaresi dinlenmek, cinsel ilişki kesinlikle yasak... yorma kendini, zorlamışsındır belki kendini ondan olabilir... takma kafana erken doğum haberlerini... Allah bilir onu, sen dinlen bolcana...
İyi geceler,

Bodrum un bebeği için duadan 100 tane okudum, haber vermek istedim. Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah. Olaki okuyamayacak olan olursa ben daha okuyabilirim. Sevgiler

Sağol canım Allah razı olsun...

nedenini bilmiyorum da ayakta durma, uzan sürekli. benim ilk aylarda çok oldu kanama, kahverengi olunca korkma diyordu doktorum.

ask0507 izne ayrılmışsın galiba, ne güzellll. ben de haftaya ayrılacağım inşallah... kaçıncı haftandasın sen??

neyse kızlar ben çıkıyorum hepnize hayırlı geceler... agrin yorma kendini tek çaresi dinlenmek korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle... hadi hepiniz Allah'a emanetsiniz...

Türkiye, yarın Karadeniz üzerinden gelen yağışlı havanın etkisine girecek. Sıcaklıklar 5-7 derece arası düşecek. Bu arada Meteoroloji ayrıca gribe karşı da uyardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…