2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet yaa bende kendimi çok kasmıştım bide ne olsa beğenirsiniz biz düğünden evimize geldik ben kendimi direk yatak odasına soyunmaya gitmiştim nasıl terlediysem artık herifin beni soymasına gerek kalmadan kendim hemen geceliklerimi giymiştim herifte hayırdır noldu diyo

cılekkkk hade gel yogaya gıdleım memorılda ucretsız yoga varmıss cumartesi gunlerııı...yuvarlanır duruuruz ıkımız:):)):)

Yalnız dediği lafa bak...
Kızlar benim öküz aradı...Adama hala öküz diyo yaaa...
Demesene kızım kocana....Zamma da çok sevindim, Allah daha çok versin...

çok memnunum canım çok rahat bi doktor.. kadın olmasını istemiştim özellikle ii oldu.. Birgül Sarıkamış araştırabilirsin istersen netten filan..

tebrik ederim.. sen şimdi müdür karısı mı olduuunn:))) havan değişir hee:)))

hehehe siz de bizdensiniz:))

tedavi sırasında yasak yoktu aslında syasak yumurta toplamadan sonra başladı
ama ilaçlar beni hasta yapmıştı çok rahatsızdım ara vermiştik hamile kalınca da zaten yasaktı hiçte aramadık valla ne eşim ne ben onca şey yaşayınca o olmasada olur diyo insan

anammm yok ya acımadı diyenlere şaşıyorum kız ben unutamam o geceyi eşim diyo ona dayanamadın nasıl doğurcaksın
ben doktorluk oldum damarlarım catlamıs

benden beterleri de varmış anammm dünürüme yazık yaa

anammm yok ya acımadı diyenlere şaşıyorum kız ben unutamam o geceyi eşim diyo ona dayanamadın nasıl doğurcaksın

benden beterleri de varmış anammm dünürüme yazık yaa

bız 3 yıl cıktık 19 yasına yenı gırmıstım sonra bu hakkrıye gıttı 2 yılda orda grv vardıııııı geldi bu 4 gun sonra dugun oldu dagdan ayı ındı gıbı bıse oldu anlıyacagın

boşuna adamın günahını aldın ...zam hayırlı olsun

Duru prenses kısmetiyle geliyor açılınnnnnnn

cılekkkk hade gel yogaya gıdleım memorılda ucretsız yoga varmıss cumartesi gunlerııı...yuvarlanır duruuruz ıkımız:):)):)

Yaa aynı şey benim aklıma geldi ikizim de geç kalmadık mı biraz :)
Bi de doktor bana yürüyüş bile yasak dediydi ya,
Sen yaparsın ben alnının terini silerim artık

çok memnunum canım çok rahat bi doktor.. kadın olmasını istemiştim özellikle ii oldu.. Birgül Sarıkamış araştırabilirsin istersen netten filan..

Doğum fiyatları nasıl Amerikanda? bilgin var mı? maslak acıbadem saçma sapan fiyatlar verdi bize

bız 3 yıl cıktık 19 yasına yenı gırmıstım sonra bu hakkrıye gıttı 2 yılda orda grv vardıııııı geldi bu 4 gun sonra dugun oldu dagdan ayı ındı gıbı bıse oldu anlıyacagın

zuhauhauhauhauahbdıslkajflfjasllşasdjgmslşdjgmnslşdgjvsaldifasidlfmsalişdfjas

ömgldvsşjgbşlkmvgşlsd koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaa

anamm gittim geldim hala o muhabbet
hakkaten yaaaaaaaaaa leynnnnnnnnnn susun azmış bunlar
zaptedemedim

egeeee nerde hala yemekhanedemı yoksaaaaaaaaa:)
heeeeeee yemekhanedyim uyuzzzzzzzzzzzzzzz

tebrik ederim.. sen şimdi müdür karısı mı olduuunn:))) havan değişir hee:)))

hehehe siz de bizdensiniz:))
ayyyyyyyyy sağol kız müdür karısı oldum valla.. (sanki başbakan karısı oldum beee.. )
değişirmi ki şöyle saçlarımı sarı yaparım koluma bilenzik takarım şirkete giderim..hahhahaha filimlerdeki gibi.. köylü güzeli

ben doktorluk oldum damarlarım catlamıs
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh başka bişey yok

Yalnız dediği lafa bak...
Kızlar benim öküz aradı...Adama hala öküz diyo yaaa...
Demesene kızım kocana....Zamma da çok sevindim, Allah daha çok versin...

amannn ne yapayım sizle konuşurken kasamam kendimi valla.. napalım öküz hammadesi odun..
çokmu yüklendim kız!!!!!!

bak adama haksızlık etmişsin. zam da çok iyi olmuş. bir de bugün cuma değmeyin egenin keyfine de mi:)))

hiç bilmiorum cnm ya zaten doktorlar elden alıo bildiğim kadarıyla ..

gell ağzını öpem:)))))))))) Duru prenses çok güzeldi:)))))))))

ya çilek kopardın beni yaalnının terini silerim lafına gülmekten yarıldım

boşuna adamın günahını aldın ...zam hayırlı olsun

ayy demi kız bugun sanki biraz yntulmuştu odun.. daha bi sunta gibiydi inceydi yani

ben geldim,
hayırdır ne için nice senelere dedi.
ohhh zamınızda hayırlı olsun. bereketini görün.
bak geçenlerde nasıl endişelenmiştik eşinin işi hakkında.
bak ne güzel zam almış
allah işimize gücümüze zaval vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…