2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aa dogru cnmm sana olmazz valla haftaya gıtsemmı dıorum 40. haftasında gelen varmıss. ıkızım terımı sılım derken ben senı ezerım valla top gıbı:):):):

acıbademe sız ekstra para odıyecekmısınızkı cnmm?

çilekçim alışamadım derken acı olayından bahsettim kıss 4 aylık evliyken bile acırdı hala

perma yaptır saçlarını, jöleleme ama kabarık olsun bu arada çok yükleniyorsun bence:))

böööööööööööööö hahahahhahaha:)bak bak esıne ne guzel hatırlamısss zammınızda hayırlı olsun bebekkkk cok sevındımmmm

bak adama haksızlık etmişsin. zam da çok iyi olmuş. bir de bugün cuma değmeyin egenin keyfine de mi:)))
ayy birce sorma yaa bi neeşem geldi allah bozmasın..

tam zamanında geldin kızları zaptedemedim.
coştu bu karılar yine gülmekten yarıldım
08/04/10 yılında tanışmıştık benim öküzle dedim kızlar da kızıyor öküz niye diyoosun diye ne yapayım aradı nice seneler dedi bana:)))
valla geçen gün endişelendik şimdi dün akşam itibariyle müdür oldu kocam:))) şimdide aradı maaşı konuşmuşlar bende kızlara haber verdim .. artık herşeyi söylemesem çatlarım

kızlar kociş beni nasıl şaşırttı.
burda arkadaşlar toplanmış doğumgünüm için.
çağırdılar gittim içeri bir girdim pastayı eşim tutuyo.
aaaaaa şok oldum

Maşallah Duru prenses tabii o, kısmetine nazar değmesinn :) kraliçe arı da sen :) Eylül de büyük prenses :)

Aminnnnn, ne kadar şikayet etsek de para kazanıyoruz peraa :)

Ay bi an gözümde canlandı, gözümden yaş geldi burdaaa...
biz 2 dombili yuvarlanır dururuz artık yerlerde top gibi birbirimize karışığ
ay sinirlerim bozulduuuuuuuu

selam kızlar nasılsınız... inş herşey yolundadır.... biz hala ev aramakla meşguluz... bulamadık düzgün bi ev... 10 güne kadar taşıncaz inş... 33.haftamıza girdik.... bebişin üç beş kıyafeti dışında hiç bişisi yok yavrumun... taşınmayı bekliyorum alışveriş için... umarım herşey yolunda gider de bi an önce güzel bi ev bulup oğlumun beşiğini ve diğer eksikleri hemen hazırlayabilirim.... ağırlaştıkça zorlaşıyor....

Kızlar, ipeğin bebek odası resimleri....
İpek çok güzelmiş, güle güle kullanın, resimlerin boyutu yüksek diye kabul etmemiş, küçültüp ekledim...

Bu arada %20sini biz ödüyoruz, %80inini sigorta canım

çilekçim alışamadım derken acı olayından bahsettim kıss 4 aylık evliyken bile acırdı hala

E sen normal doğumdan sonra rahatlarsın o zaman :) normal istiyordun di mi yanlış hatırlamıyorum?

aaaaaa şok oldum

Aaaa ne güzel sürprizzzzzzzz

ayy canım yaa banada krız geldııı burdaaa oldum gulmektenn:)))ayyy ıykı varsınız yaaaa:):):):):)

Ay bayıldımmmmm İpek harikaaaaaaaa güle güle büyüsün içindee :)
Nerden almıştın sen odayı? hayran kaldımmm nasıl huzur vericiii

Kuzu bu arada nasıl küçültüyorsun boyutlarını, ben de o yüzden ekleyemiyorum galiba?
Boyutları da küçültemiyorum

perma yaptır saçlarını, jöleleme ama kabarık olsun bu arada çok yükleniyorsun bence:))
tmm ya sizde bişey söyletmiyosunuz heeeeeeeeeeee
öküz demycem artık kız aslında inanılmaz güzellikler yaşatmıştırda ağız alışkanlığı işte..

böööööööööööööö hahahahhahaha:)bak bak esıne ne guzel hatırlamısss zammınızda hayırlı olsun bebekkkk cok sevındımmmm
kız o hatırlamadı ben dedim aaaaaaaa nice senelere dedi. ben sordum bugun günlerden ne bana mail atmış ök...z (kızmayın) cuma mübearek gün!!!!!!!!!!!!!!!!! delirdim aradımda söyledi

aaaaaa şok oldum
ama fmg yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bide bu adama laf et çakarım ağzına bvalla
muhteşem ben olsam ağlardım

bosverrr enıstemızı bgn affettık bızz bakk ne kadar calıskannnn kız senı mudur karısı yaptı ıste mudurde oldu daha ne olsuunnnnnn...
:):):):))::):):)):

neşen daim olsun canım,
ohhh müdür karısı hayırlı uğurlu olsun çooook sevindim.
çalışmanın karşılığı işte. durucuk kısmetiyle bereketiyle geliyor.

demek benim doğumgünümde tanıştınız ne güzel daha bi sevindim
adam aramış hala öküz diyon ege alemsin yaaaa.
kopardınız beni harbiden coşmuşunuz.

Aminnnnn, ne kadar şikayet etsek de para kazanıyoruz peraa :)

aynen öyle az çok allah bereket versin, kimselere muhtaç etmesin.

Aaaa ne güzel sürprizzzzzzzz

ay süper yaa. tebrik ederim eşini. bugün enişteler çok kibar....

evet enişteler şov yapıyo bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…