allah kolaylık versin zor gerçektenbenımkı rezıl memurlardan cnmmasker oldugu ıcın bazen cok yuregım sızlıyor gece gıdıo sabah evde aksam cıkıo 4 te gelıo ama olsun hıc olmassa bır ısı gucu var allah herkesın evıne bereket versın
Yok, biz annemin evine gidiyoruz izmire...
1 ay kalsak adam yapalım demiyor..Ben yanaşıyorum, bizim oda ayrı oluyor, hem de uzak öbürkülerin odasından...Strese giriyorum, lütfen yatarken de çok yanaşıp sarılma der...Biri varken bizde olmaz o iş...
yok bee o kadar da değilya 10-15 gün ara verince bile acırdı benim şimdi aylar oldu düşünmek istemiyorum
ay inanmıyorum benim eşimde bana kanka diyo kank naber diyo
Senin işin çooook zor Allah sabır versin , biz Ağustosta evlendik, 9-10 ay bekleyemezdik heraldeo yüzden şükür doktor yasaklamadı
benimde 30 haziranda başlamışdı düğünüm 30 haziran 1-2-3-4 temmuz anam düğüne bak
allah kolaylık versin zor gerçekten
benim eşim için hiç farketmez evde ordu olsa umurunda değilben tedirgin olurum
Acımaz kız ne acıcak....
Millet beni korkuturdu evlenince çok acıcak, 1 hafta oturamıcan cart curt...Ne acıdı ne bişey...O zman bi de korkuyla yaptık yani...
Şimdi korku olmucak, özlem olacak, acı macı olmaz....
Ama sen kendini kasarsan bilemem...Benim arkadaş aralıkta doğum yaptı, dün bizdelerdi o işe ne zaman başladınız dedim...Daha başlamadık, sezeryan dikişim acır diye yapmıyoruz dedi..Biraz insanın kendinde bitiyo bence..
bende de tam tersi düşünce var çuval gibi olursa şeyim diye
ben buna gecen dıomkı sevgı pıtırcıgım benım cvp su
ben artık seks pıtırcıgı olmak ıstıyorummmmm:)
hayırlı cumalar ...kendini çok yormaselam arkadaşlarr hayırlı cumalar hepinizeee.
ben bugün bi halt ettim ağrım yok diye bi sürü ütü yaptım belimi ağrıttım...oturarak yapmama rağmen acaip ağrıdı beaa....şimdi dinleniyom daha dünya kadar iş var pazar günü ananemler beni görmeye gelecekler ev dandini, toparlamam lazımmm...
onun dışında kasılmam ağrım olur diye yürüyüşe de çıkamıyorum canım sıkılıyo ama önemli olan tabi ki kızımın sağlığı onun için katlanıcam artık
kızlar bende sinir minir kalmadı gülmekten ölücem yaaa
bi konu açtım patladı gitti
kızlar bende sinir minir kalmadı gülmekten ölücem yaaa
bi konu açtım patladı gitti
Bacım o konu ben varken açılamaz, sen bilmiyon mu...
Ağa varken kilo konuşmayacaksın, ben varken o konuyu açmayacaksın.....
Acımaz kız ne acıcak....
Millet beni korkuturdu evlenince çok acıcak, 1 hafta oturamıcan cart curt...Ne acıdı ne bişey...O zman bi de korkuyla yaptık yani...
Şimdi korku olmucak, özlem olacak, acı macı olmaz....
Ama sen kendini kasarsan bilemem...Benim arkadaş aralıkta doğum yaptı, dün bizdelerdi o işe ne zaman başladınız dedim...Daha başlamadık, sezeryan dikişim acır diye yapmıyoruz dedi..Biraz insanın kendinde bitiyo bence..
tebrik ederim.. sen şimdi müdür karısı mı olduuunn:))) havan değişir hee:)))kız yok unutmuştr mail attım bu gün ne diye ama o cevap verene kadar tarih 10/04/2011 olur:)))çok yoğun
bu arada eşim müdür oldu
bizim bir ay tedavi süreci 29 hafta hamilelikle 8 aydır tık yok
kızlar bu arada ben p.tesi dra gidicem ya öğleden sonra anca gelirim buraya merak etmeyiniz ok
ben erenköy deyim canım.. amerikan hastanesinde doktorum.. doğumda orda olcak inşallaaaah..
kız yok unutmuştr mail attım bu gün ne diye ama o cevap verene kadar tarih 10/04/2011 olur:)))çok yoğun
bu arada eşim müdür oldu
benimde 30 haziranda başlamışdı düğünüm 30 haziran 1-2-3-4 temmuz anam düğüne bak
benden kaynaklanıyor canım çok sıkıyorum kendimi daha alışamadım cinselliğe korkuyom halaallahtan hamileyim de rahatım
ayy kuzu herkes aynı değil şekerim ya o dediğin şeyin aynısını ben yaşadım... hatta benim olmadı 2. gün zar zorrr bende bi bağır kıyamet hüngür şakır ağlama anam o pis bi acıydı yaa amannn neyse anlatmıyım dahaama ondan sonra ohooo neyse deşmiyim daha fazla
ayy kuzu herkes aynı değil şekerim ya o dediğin şeyin aynısını ben yaşadım... hatta benim olmadı 2. gün zar zorrr bende bi bağır kıyamet hüngür şakır ağlama anam o pis bi acıydı yaa amannn neyse anlatmıyım dahaama ondan sonra ohooo neyse deşmiyim daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?