2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı haberlerle gel

böyle imkanları duyunca memur olmadığım için pişman oluyorum

benımkı rezıl memurlardan cnmm asker oldugu ıcın bazen cok yuregım sızlıyor gece gıdıo sabah evde aksam cıkıo 4 te gelıo ama olsun hıc olmassa bır ısı gucu var allah herkesın evıne bereket versın

annen sizimi dinlicek kız yaparsınız açılışı

Yok, biz annemin evine gidiyoruz izmire...
1 ay kalsak adam yapalım demiyor..Ben yanaşıyorum, bizim oda ayrı oluyor, hem de uzak öbürkülerin odasından...Strese giriyorum, lütfen yatarken de çok yanaşıp sarılma der...Biri varken bizde olmaz o iş...

ya şimdi nadastayız iyi alıştık ama ilerde hamilelik bitince ya acırsa bende onu düşünüyorum ne zaman sonra olunca acımaz mı:26:

Senin işin çooook zor Allah sabır versin , biz Ağustosta evlendik, 9-10 ay bekleyemezdik heralde o yüzden şükür doktor yasaklamadı

selam arkadaşlarr hayırlı cumalar hepinizeee.
ben bugün bi halt ettim ağrım yok diye bi sürü ütü yaptım belimi ağrıttım...oturarak yapmama rağmen acaip ağrıdı beaa....şimdi dinleniyom daha dünya kadar iş var pazar günü ananemler beni görmeye gelecekler ev dandini, toparlamam lazımmm...
onun dışında kasılmam ağrım olur diye yürüyüşe de çıkamıyorum canım sıkılıyo ama önemli olan tabi ki kızımın sağlığı onun için katlanıcam artık

ya şimdi nadastayız iyi alıştık ama ilerde hamilelik bitince ya acırsa bende onu düşünüyorum ne zaman sonra olunca acımaz mı:26:

Acımaz kız ne acıcak....
Millet beni korkuturdu evlenince çok acıcak, 1 hafta oturamıcan cart curt...Ne acıdı ne bişey...O zman bi de korkuyla yaptık yani...
Şimdi korku olmucak, özlem olacak, acı macı olmaz....
Ama sen kendini kasarsan bilemem...Benim arkadaş aralıkta doğum yaptı, dün bizdelerdi o işe ne zaman başladınız dedim...Daha başlamadık, sezeryan dikişim acır diye yapmıyoruz dedi..Biraz insanın kendinde bitiyo bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…