2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldiiiim. hava güzeldi şöle bi yürüdüm geldim... içim açıldı ayyyy

noldu ki ya, ben saf saf bakınıyorum..hiç bişi anlamıyorum , geçmişi okuyum diyorum ipin ucu iyice kaçıyoo
piyango falan mı çıktı kızzzz

BEN SENİN AĞZINI ÖPMEM DİREK YUTARIM. MÜBAREK GÜNDE NE GÜZEL LAF EDİYON BACIM SEN.PİYANGO FELAN.. KIZ KOCAM MÜDÜR OLDU ZAM ALDI.. ONU SÖYLEDİK

KIZLAR EVRAK İŞLERKEN MASAYA SIĞAMADIĞIMDAN EVRAKLAR KARNIMIN ÜSTÜNE GELMİŞ. kARŞIMDA DA Bİ ABİMİZ VAR BANA BAKIP KAL GELMİŞ ADAMA.. Bİ BAKTIM EVRAK HOP HOP HAVAYA KALKIYOR. MEĞER DURUYU HIÇKIRIK TUTMUŞ

inci tunçel den cnm.. koltuk ve masa evde vardı oraya uyarladık kumaşını değiştirip..

Güle güle kullanın canım çok güzel :)

sağol kuzuuu :)

buraya kış geri geldi ya( şakır şakır yağmur yağıyor, gök gürlüyor, soğudu yine hava(

Ben bi de hava düzeldi diye hırkayla geldimmm işe nasıl dönücem şimdi eve popom donacaakkk

ne zamandır görüşmediğim arkadaşım aradı doğumgünüm için
16 haftalık hamileymiş amanın çok şaşırdım yine.
hiç bebek düşünmüyorlardı.
bugün şaşırma günüm galiba.
kızıma arkadaş geliyor. yupppiiiiiiiii....

sonunda anladımm
hayırlı olsun..bebiş kısmetiyle geldii bak, ne güzel...
deseydin karşında oturan adama hıçkırıyo diyeee

bebiş kısmetiyle gelir derler, bu yıl haziranda tayin yazıları gelirse bizde tayin yazcaz..inşallahhh çıkar,oğlumun şansına. bende onu çok istiyorummm. Allahım herkesin gönlüne göre, hayırlısını versin...

Kızlar öyküm mesaj atmış herşey yolunda çıkmış şükür bişey yokmuş..

Aslının okuluna gtmiş kızlara haber ver dedi..

ayy biz de tayin isteyeceğiz büyük ihitmalle. zor ihtimal çıkması ama inşallah gideriz biz de...

bugun çok güel haberler aldık maşallah herzaman böyle olsun

Inşallah sizin işinizde hallolur

ay ilk defa bebeşimin hıçkırdırğını anladımmm
çok derinden bölee pıt pıt pıt sanki kalp atışına da benziyo hık hık hıçkırık gibide
düzenli aralıkla hıçkırık aralığı gibi ritmik
bölemi oluyo kızlar hıçkırık

Kızlar öyküm mesaj atmış herşey yolunda çıkmış şükür bişey yokmuş..

Aslının okuluna gtmiş kızlara haber ver dedi..

ayyy güzel haber çok sevindim.

bugun çok güel haberler aldık maşallah herzaman böyle olsun

eveeeet süper haberler maşallah
en kötü günümüz böyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…