hava buz oldu hakikaten :2:
bende öle tahmin ettimde
ilk defa olunca tam bilemedim işte
sizlere sordum :)
ay benim kız karnımın içinde napıyo hiç bilmiyorum dışardan belli oluyor hareketleri karnımda bi sağa bi sola doğru çıkıntılar oluyor o hareket ettikçedönüyor elini ayağını bi taraflarını dayıyor bazen dayanıyor gibi oluyor, bide yüzer gibi bişyler daha yapıyor ama çözemedim naptıgını
kızlar bide doğum izniyle ilgili bişy sorcam şimdi biz 32 artı 0 da izne ayrılabiliyormuyuz yokse mesela bugün 32 artı 0 olduk bugünde işe gidip yarınmı ayrılabiliyoruz 32 artı 0 dada işe gidiyomuyuz yani ?
görmemişim yazdıklarını..işteyim canım , bazen kaçırıyorum yazılanları,
içime serin bi su serptin..evet bütün hareketlerini hissediyoruz, çünkü benim oğlum abiii oldu artık.ondandır.bişeyi yoktur...
bana müsade, kendinize iyi bakın.öptüm herkesiiii
Kızlar herkese iyi haftasonlarııııııııııı
Ben kaçar servise bineeer :)
ay benim kız karnımın içinde napıyo hiç bilmiyorum dışardan belli oluyor hareketleri karnımda bi sağa bi sola doğru çıkıntılar oluyor o hareket ettikçedönüyor elini ayağını bi taraflarını dayıyor bazen dayanıyor gibi oluyor, bide yüzer gibi bişyler daha yapıyor ama çözemedim naptıgını
kızlar bide doğum izniyle ilgili bişy sorcam şimdi biz 32 artı 0 da izne ayrılabiliyormuyuz yokse mesela bugün 32 artı 0 olduk bugünde işe gidip yarınmı ayrılabiliyoruz 32 artı 0 dada işe gidiyomuyuz yani ?
kızlar gelin buraya burda hava çok güzel sıcacık güneşli
sen nerdesınkı cnm annemde ole dıo adanada guzelmıs
kızlar gelin buraya burda hava çok güzel sıcacık güneşli
bişey daha söliyimde öyle gideyim, mesaim bitmek üzere,
bugun sabahtan beri kıpırdıyor bebeğim, vallahi abarmıyorum hiç durmadı, yani 15 dakıka hiç kıpırdamadan durduğu olmadı bugun..hiç böyle yapmazdı..acaba bişey mi var ya, çok kafaya taktım..oynamasa niye oynamadı deriz, oynasa da bi sorun mu var deriz..iyice paraonayak bişi oldum heee...ama normal hareketler değil yani...bi bebek gün boyuda kıpraşmazki canımm...sizinde öyle olduğu oluyo muu?? anormal bişi yoktur dimi??
kızlar benim oğlumda kaç saattir doğru dürüst tık yok korkmaya başladım artık:26:
İrem Erdilek - Yorgun 'Yeni' Annelere Söyleyeceklerim Var! - Milliyet.com.tr
bu kadının yazıları çok içten bayıldım.
okumak isteyenler duyurulur.
aaa herşey aynı yaa.. bende kortum bugun aynen değin gibi hzuursuz oldum
biraz yat sol tarafına.
uyumuştur tosuncuk. merak etme annesi.
kızlar benim oğlumda kaç saattir doğru dürüst tık yok korkmaya başladım artık:26:
yattım canım yattım da yok yine bişey
yattım canım yattım da yok yine bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?