2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya sımdı esımle konustum da adam demıs en son yatak odasını yapalım kokabılır dıyeee. aksam eve gıdınce bakcam canım cok kokarsa arkadasta kalırımm cagırıyolarda yaa bu halde kımsede kalmak ıstemıyorummm wc ye felan fıdıyom ya sureklı

bızde h.sonu baktık bısılerrr mobılyacıyı cagırdık sıfonyer felan yaptırcazzz offf off ne telaşee ne masraff vallaa sorma gıtsın
hepimize allah kolaylık versin
bende perşembe günü 2 de.. bakalım kilosu artmış mı kuzumun herşry yolunda mı
inşallah yolundadır merak etme

evet yürüyüş yaparken bile abartmamak lazım. fazla hareket zararlı gebelikte bence.

off canım ızın almak bı dertkı ole olmasa ıstıodum aslında ama.. oyuzden adama yrın ılk yatak odasını boyayyın dıcem en azından kotu olursa salon felan daha ıı olur

kaç günde bitirecek ki?

ben kesin eylüle bağırırken doğururum:))

bende pazartesi gidicem.. 4ünde rapor açtıtrırken dr 2 haft sonra gel dedi 18ine geliyor demi doğru hesaplıyorum..
yoksa erken gitmiyim

18'i oluyor doğru canım.

Anammmmm.....
Kavga yüzünden erken doğum mu ????
Benimki kavga yüzünden olmaz da, olursa yorgunluktan olur..Allah korusun..

işte yorma kendini.
şimdi daha da dikkatli. son iki hafta zaten tamamen dinlenmek lazımmış.

ay ne güzel yaa bulut güzel isimmiş.

benimde bi ara hava iyiykien çatı yapıldı boya yapılcak sonrada temizlik olcak .. bebişin eşyalarınıda izindeyken hallederim kısmet..

bende perşembe günü 2 de.. bakalım kilosu artmış mı kuzumun herşry yolunda mı
kocaman olmuştur annesi meraklanma sen

bende kimsede kalmak istem,yorum ya. akiam oturmasına bile gitmiyorum babamı sadece işten gelirken bazen zile basıyor balkondan bana bişey verirken görüyorum çok özledim seni eylüü diyor gidemiyorumki akşamları eve gidipyemek yediktensonra pijamamı giyip oturmak istiyorum
çok kokarsa kal ama dikkat et

ben kimim ?? ben kimim ?? nickim değiştiiiii
esrysl :))))))) hahahaha çok zekiyiz

ozaman pazartesi uçuşa geçmem lazım:) kaçırmıyım

işte bu yüzden değiştirdim canım, saçma oluyodu, nick hatırlanmıyodu, isimsizdim şimdi iyi oldu demi
nasılsınz kızlar?

İyiyiz ne yapalım, laflıyoruz kızlarla..
bugün doktordan gelecek olanlar var, onlardan iyi haberler bekliyoruz...
Güzel olmuş, kızının ismi nickin olmuş, unutulmaz artık..

perşembe günü aşımın 2.dozu için aradılar((((((( bööööööööö yine ağrıycak yaa
aşı olurken bişey olmuyo da sonrası berbat ben 4 gün çekiyorum, da 2. yi geçen ay vurundum ta, seninki niye gecikti?

İyiyiz ne yapalım, laflıyoruz kızlarla..
bugün doktordan gelecek olanlar var, onlardan iyi haberler bekliyoruz...
Güzel olmuş, kızının ismi nickin olmuş, unutulmaz artık..
evt kızımın adı oldu teyzesi :) bugün 20 li haftalarımın şükür son günü, hiç bitmeyecek sandım... dr a gidenlerden de güzel haberler gelir inş. ben haftaya gitcem ((

Son düzenleme:

kızının adı olduğu iyi olmuş esisi hiç akılda kalmıyodu güle güle kullan nikini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…