hahayy benimki de yapıyo aynı şeyi. ama kapıdan girince önce bennnn, sarılır öper, 3 aydır görüşmüyomuşuz gibi, sonra göbüşü tutar bi sallar, -napıyosun yaa- yavrum çalkalanıyo derim doğur çabuk sevecem der... :)
haftasonu yatılı misafirim vardı, akşam kızlarla dertleşiyodum burda, çıldırdım resmen. şu halimle 3 gün misafir ağırladım, bana mısın demedi insanlar...
Evet, bi yandan seviniyorum kızım düşünülüyo diye..Bi yandan kıskanıyorum...
Herifim bile kapıdan giriyo, bi göbişimi tutup sallıyoo, küçük hanım ne yapıyo diye...
Bizi düşünen yok...
Ben deepidural normal dusunuyorum. Bakalim..
Bir de ne asisi oluyorusnuz kizlar?
ya sorma ben korkuyorurum. Neyden biliyormusun garip ama narkozdan kalkarken bebeğni soruyorsun seni uyandırırlarken orda kötü bişey duyucam diye korkuyorum.birde ameliyathanedeki heyecandan.
Epidural yapamam ben tansiyondan gümlerim orada
hahayy benimki de yapıyo aynı şeyi. ama kapıdan girince önce bennnn, sarılır öper, 3 aydır görüşmüyomuşuz gibi, sonra göbüşü tutar bi sallar, -napıyosun yaa- yavrum çalkalanıyo derim doğur çabuk sevecem der... :)
Fatmadaha gelmedi demi kızlar duştan çıktım şimdi okuyamadımda doktor hazırlığı:))))))))
bizdede tam tersi elinden gelse karnımı dokunulmaz ilan eder eşim ben salladım çok kızıyo keyfini
bozma uyuyodur rahat bırak diyo
bizimkiler 100 km uzaktalar, haftasonu tatiline gelmişler :)Seninki gene iyi..Ben 15 gün bi misafir grubu ağırladım, onlar gitti, 15 gün de kaynanamla görümcemler geldi..Hem de aynı şehirdeyiz...
yorgunluğum geçiyo canım da sol bacağım batıyo, üzerine basamıyorum, ne olacak oturmadım ki kaç gündür doğru düzgün. sen nasılsın?Tatlim bugun nasilsin? Yorgunluk biraz olsa gecti mi?
afiyet olsunBen yemeğe gidiyorum sonra geliirim bayyyyyyyyyyyyy
arada bunu da yapıyo, uyuyomu? uyandırma yazık? bunun gibi garip davranışları var kocişimin :))) dün gece elim çarptı yanlışlıkla karnıma, çocuğu şimdiden dövmeye başladın, yazık benim kızıma diyo, babalığa alıştırıyo sanırım kendinibizdede tam tersi elinden gelse karnımı dokunulmaz ilan eder eşim ben salladım çok kızıyo keyfini
bozma uyuyodur rahat bırak diyo
ne yaparsın... atlattım çok şükür...insafsız bu insanlar yaaaa..
Benimki kıpırdamıyorken ellemiyordu hiç..Şimdi kız vurdukça hoşuna gidiyo, aslan kızım döv şu ananı, ben dövemiyom sen döv diye sallayıp duruyo...
bizimkiler 100 km uzaktalar, haftasonu tatiline gelmişler :)
yorgunluğum geçiyo canım da sol bacağım batıyo, üzerine basamıyorum, ne olacak oturmadım ki kaç gündür doğru düzgün. sen nasılsın?
...
:)) şimdilik beni kekliyo olabilir . gerçekler bebiş geldikten sonra çıkacak ortaya. kapıdan girince ezgim nerde diye soracağından eminim, kızı da babişşşşşş die koşa koşa boynuna atlıcaktır eminimKorkuyorum çocuk doğacak diye, adam sanki normal bişeymiş gibi çalkalıyo yaaa...Beniz kız da hemen tepikliyo ama babasını...Ne oluyoz der gibi...Sen ne güzel ilk sıradasın, biz artık sonradan akla geliyoruz.....
cok guldum esinin sakasina. Bebis son 1 haftadir gecekten dover gibi tekme atiyor. tok tekmeler yiyorum valla.beni yerimden salliyor bazen. Maashallah bebislerimize
yok topuk değil canım, sol diz alt tarafı, ufak kasılmalar vardı gece, sürekli garip garip titreme gibi hareketler vardı bacağımda, hareket ettirme isteği... yatakta oluyo bu genelde, dün gece çok oldu, sabah kalktım, sanki maraton koşmuşumBen iyiyim hamdolsun, saol. Bacagin mi batiyor? nasil bir agri? kasilma gibi mi? yoksa ayak topugunda falan mi bir batma var?
:)) şimdilik beni kekliyo olabilir . gerçekler bebiş geldikten sonra çıkacak ortaya. kapıdan girince ezgim nerde diye soracağından eminim, kızı da babişşşşşş die koşa koşa boynuna atlıcaktır eminimben kapının kenarında saf saf... yazık bizeeee
:)) şimdilik beni kekliyo olabilir . gerçekler bebiş geldikten sonra çıkacak ortaya. kapıdan girince ezgim nerde diye soracağından eminim, kızı da babişşşşşş die koşa koşa boynuna atlıcaktır eminimben kapının kenarında saf saf... yazık bizeeee
Benim de aklimda hep ayni manzara var. Ben bizimkine simdiden tehditler ediyorum. once beni opeceksin isten gelince, sonra kizimizla ilgilenirsin diyorum. Beni ilgisiz birakirsan, sen pisman olursun diyorum
yok topuk değil canım, sol diz alt tarafı, ufak kasılmalar vardı gece, sürekli garip garip titreme gibi hareketler vardı bacağımda, hareket ettirme isteği... yatakta oluyo bu genelde, dün gece çok oldu, sabah kalktım, sanki maraton koşmuşum
haftaya dr a gittiğimde konuşayım da ilaç alayım
Ahh, biz kıskanç anneler...Doğmamış bebeleri kıskanmaya başladık....
olacağımız o zaten :) şimdi bile bazen gaza geliyo, el ense yapıyo gelip hadi güreşelim diyo manyak:)))Sen de atla kız tepelerine...
Altta kalanın canı çıksın oynarsınız, ezgi hep tepede olur, kociş de hep en altta....
:)) kendi kanını dna sını taşıyan bi yavrusu olacak... kim ne derse desin, senin için de eşin için de ilk sıralarınız hep bebiş olacak... ben kendim için bile bunu inkar edemem...Benim de aklimda hep ayni manzara var. Ben bizimkine simdiden tehditler ediyorum. once beni opeceksin isten gelince, sonra kizimizla ilgilenirsin diyorum. Beni ilgisiz birakirsan, sen pisman olursun diyorum
Hic sorma tatlim inan oyle
Kendi cocuklugumudusunuyorum da, neler cektirmisim anneme o zaman, babacimin yanindan ayrilmazken:) zavalli kadin da kiskanmistir icten icten..
Ah ah hep yorgunluktan.. canim nacizane tavsiyem..Iliktan biraz daha sicak su ile bir havluyu islat ve uzerine koy. havlunun uzerinden masaj yap o bolgeye. Bacakalrinin altina yastik koy, havaya dik. dinlen bir kac dakika. sonra dabacaklarini duz uzatip dinlen bence.
olacağımız o zaten :) şimdi bile bazen gaza geliyo, el ense yapıyo gelip hadi güreşelim diyo manyak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?