aşı olurken bişey olmuyo da sonrası berbatben 4 gün çekiyorum, da 2. yi geçen ay vurundum ta, seninki niye gecikti?
evt kızımın adı oldu teyzesi :) bugün 20 li haftalarımın şükür son günü, hiç bitmeyecek sandım... dr a gidenlerden de güzel haberler gelir inş. ben haftaya gitcem((
benim kolum hala mor. beze yapmıştı ya geçmedi morluk.
inşallah seninki olmaz bu sefer.
iyi cnm sen nasılsın..ayıpsın egecimmmmnasılsın
benim dr arkadaşım cnm. ondan bu kadar ilgi alakaBenimki de ayın 20 sinde..
ama ne arayan var, ne soran...
Acıycak diye şartlandırma ya, belki bu sefer acımaz hiç...
bende geçen ay 1.vuruldu gecikti antibiyotik kullanıyorsdum o yüzdenaşı olurken bişey olmuyo da sonrası berbatben 4 gün çekiyorum, da 2. yi geçen ay vurundum ta, seninki niye gecikti?
evt kızımın adı oldu teyzesi :) bugün 20 li haftalarımın şükür son günü, hiç bitmeyecek sandım... dr a gidenlerden de güzel haberler gelir inş. ben haftaya gitcem((
aay sus ya tırsıyorum iğneden ağrıdanbenim kolum hala mor. beze yapmıştı ya geçmedi morluk.
inşallah seninki olmaz bu sefer.
sağol canım .evt çok sinirdi öbür nickim. bi de her durumda yapmıyolar nick değişimini, geçerli bi sebep olması gerekiyo, mesela ad soyad deşifre etmesi gibi, neyseki miniğimin adı yetişti :)kızının adı olduğu iyi olmuş esisi hiç akılda kalmıyodu güle güle kullan nikini
gerçekten çok sıkıldım 20 lerdenBen de 26. haftada çok bunalmıştım..O hafta hiç bitmemişti...
Geçiyor bi şekilde...
İnşallah sen de güzel haberlerle gelirsin canım..
sağol canım .evt çok sinirdi öbür nickim. bi de her durumda yapmıyolar nick değişimini, geçerli bi sebep olması gerekiyo, mesela ad soyad deşifre etmesi gibi, neyseki miniğimin adı yetişti :)
gerçekten çok sıkıldım 20 lerdeninş. canım
- ya kızlar bu arada kociş mersin e tayin aldırmayı düşünüyo, çok istiyorum annemler orda. ben çok yalnızım burdadua edin de hayırlısıyla çıksın tayinimiz...
senin ilkinde bişey olmamıştı, ikinci beze yapmıştı değil mi...
Aslında genelde ilki ağır geçiyo, ikinci hafif oluyo diyorlar, seninki tam tersi oldu..
aay sus ya tırsıyorum iğneden ağrıdan((((((((
sağol canım .evt çok sinirdi öbür nickim. bi de her durumda yapmıyolar nick değişimini, geçerli bi sebep olması gerekiyo, mesela ad soyad deşifre etmesi gibi, neyseki miniğimin adı yetişti :)
gerçekten çok sıkıldım 20 lerdeninş. canım
- ya kızlar bu arada kociş mersin e tayin aldırmayı düşünüyo, çok istiyorum annemler orda. ben çok yalnızım burdadua edin de hayırlısıyla çıksın tayinimiz...
evet yürüyüş yaparken bile abartmamak lazım. fazla hareket zararlı gebelikte bence.
kaç günde bitirecek ki?
18'i oluyor doğru canım.
işte yorma kendini.
şimdi daha da dikkatli. son iki hafta zaten tamamen dinlenmek lazımmış.
ay ne güzel yaa bulut güzel isimmiş.
benimde bi ara hava iyiykien çatı yapıldı boya yapılcak sonrada temizlik olcak .. bebişin eşyalarınıda izindeyken hallederim kısmet..
kocaman olmuştur annesi meraklanma sen
bende kimsede kalmak istem,yorum ya. akiam oturmasına bile gitmiyorum babamı sadece işten gelirken bazen zile basıyor balkondan bana bişey verirken görüyorum çok özledim seni eylüü diyor gidemiyorumki akşamları eve gidipyemek yediktensonra pijamamı giyip oturmak istiyorum
çok kokarsa kal ama dikkat et
iyi cnm sen nasılsın..
valla 3 hafta sonra izine çıkıcam artık zaman geçmiyor.
benim dr arkadaşım cnm. ondan bu kadar ilgi alaka
bende geçen ay 1.vuruldu gecikti antibiyotik kullanıyorsdum o yüzden
aay sus ya tırsıyorum iğneden ağrıdan((((((((
Dün annemle konuştum tel.de..
Gel artık dedim...Ben sana gelmiyorum ki, öyküye geliyorum dedi...Erken gelirsem erken gitmek zorunda kalırım, idare etmeye çalış dedi...Kadın doğru söyledi ama....
Çok gücüme gittii....
Pabucum dama atıldı...
haftasonu yatılı misafirim vardı, akşam kızlarla dertleşiyodum burda, çıldırdım resmen. şu halimle 3 gün misafir ağırladım, bana mısın demedi insanlar...iyi cnm sen nasılsın..
valla 3 hafta sonra izine çıkıcam artık zaman geçmiyor.
bende geçen ay 1.vuruldu gecikti antibiyotik kullanıyorsdum o yüzden
bundan sonra böyle valla. alışmamız lazım maaalesef.
evet tersi oldu yaaa. ilkinde sadece kas ağrısıyla yırtmıştım. ikincide acısını çıkardı valla.
yok yaaa benim tenim bi tuhaf fazla sürdü geçmesi.
seninki öyle olmaz.
ameliyata ne yapıcaz egeeeee :18::18::18:
akşam belgesel izledim. anne karnında yaşama yolculuk var ya meşhur.
kadın epidural normal doğurdu. güle oynaya valla hayran kaldım.
haftasonu yatılı misafirim vardı, akşam kızlarla dertleşiyodum burda, çıldırdım resmen. şu halimle 3 gün misafir ağırladım, bana mısın demedi insanlar...
haftasonu yatılı misafirim vardı, akşam kızlarla dertleşiyodum burda, çıldırdım resmen. şu halimle 3 gün misafir ağırladım, bana mısın demedi insanlar...
ya sorma ben korkuyorurum. Neyden biliyormusun garip ama narkozdan kalkarken bebeğni soruyorsun seni uyandırırlarken orda kötü bişey duyucam diye korkuyorum.birde ameliyathanedeki heyecandan.evet tersi oldu yaaa. Ilkinde sadece kas ağrısıyla yırtmıştım. Ikincide acısını çıkardı valla.
Yok yaaa benim tenim bi tuhaf fazla sürdü geçmesi.
Seninki öyle olmaz.
Ameliyata ne yapıcaz egeeeee :18::18::18:
Akşam belgesel izledim. Anne karnında yaşama yolculuk var ya meşhur.
Kadın epidural normal doğurdu. Güle oynaya valla hayran kaldım.
ee öyle artık ben alıştımdün annemle konuştum tel.de..
Gel artık dedim...ben sana gelmiyorum ki, öyküye geliyorum dedi...erken gelirsem erken gitmek zorunda kalırım, idare etmeye çalış dedi...kadın doğru söyledi ama....
çok gücüme gittii....
Pabucum dama atıldı...
egeeeeeeeeeeeeeeeee senı cokkkkk kıskanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:):)))):)::):))
Ben deepidural normal dusunuyorum. Bakalim..
Bir de ne asisi oluyorusnuz kizlar?
Evet, bi yandan seviniyorum kızım düşünülüyo diye..Bi yandan kıskanıyorum...
Herifim bile kapıdan giriyo, bi göbişimi tutup sallıyoo, küçük hanım ne yapıyo diye...
Bizi düşünen yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?