yemek zamanı
selam kıslar ben geldim
nasılsınız umarım herkes iyidir
selam kıslar ben geldim
nasılsınız umarım herkes iyidir
merhaba kızlarr biz geldik oğluşumla... 30 haftayı da devirdik bugun 31'deyizhobaa
ooo esracım değişmiş nickinhadi hayırlı olsun
eee nasılsınız oğluşuma aldığım cicilere baktınız mııı???
İyiyiz canım, sen nasılsın...Umarım herşey yolundadır...Doktora gidicem diyordun, gittin mi ?
Hoşgeldinizz...Az kaldı deil mi, günler su gibi gelip geçiyor...
Bakmadık kız, bakalım neler almışsınız...
bak bak şekerimmaz kaldı yaa valla 9 hafta kadar var erken davranırsa 8 hafta
Bende çok kıskançmışım, annem der sen hiç babanla beni yan yana oturtmazdın...
Kardeşimin de kolunu kırmışım kıskançlıktan....
Yazık çok çektirmişim, ama ilahi adalet diye bişey var dünyada, kızım da bana çektirecek.Ben de onu kıskanacağım...Sağlıklı sıhhatli olsunlar da, hiç önemli değil yaa..Biz de giriveririz baba kızın arasına...
Nasilsin buguuuunn??
bak bak şekerimmaz kaldı yaa valla 9 hafta kadar var erken davranırsa 8 hafta
canım çok sağol gerçekten ağzına sağlık Allah razı olsunBen de seni dusunuyordum. Hosgeldin tatlim. Ben ve bebisim iyiyiz, sen nasilsin bugun? Sana sabah namazindan sonra dua ettim sekerimm
İyiyiz canım, sen nasılsın...Umarım herşey yolundadır...Doktora gidicem diyordun, gittin mi ?
Hoşgeldinizz...Az kaldı deil mi, günler su gibi gelip geçiyor...
Bakmadık kız, bakalım neler almışsınız...
slmmmmmmmm ben geldim nasılsınız ya özledim burayı temizlik yaptım bebeğim çatıma çöküyo çok acıtıyo artık ya korkuyorum erken doğum riski olurmu diye korkuyorum inş olmaz 6 haftayıda geçirseydik sizdede oluyomu bide hareketlerimiz çok sertleştibi anda canımı acıtıyo ki sormayın ama çok tatlı ya
slmmmmmmmm ben geldim nasılsınız ya özledim burayı temizlik yaptım bebeğim çatıma çöküyo çok acıtıyo artık ya korkuyorum erken doğum riski olurmu diye korkuyorum inş olmaz 6 haftayıda geçirseydik sizdede oluyomu bide hareketlerimiz çok sertleştibi anda canımı acıtıyo ki sormayın ama çok tatlı ya
canım çok sağol gerçekten ağzına sağlık Allah razı olsun
gittim oğluşum büyümüş teyzesi 1696 gr olmuş boyunu 38 cm demişti ama flsi 61 görünüyordu 7 ile çarpınca 42,7 cm olmuş herşey yolundaymış maşallah kordonunu da çıkarmış boynundan şükürler olsun
canım çok sağol gerçekten ağzına sağlık Allah razı olsun
gittim oğluşum büyümüş teyzesi 1696 gr olmuş boyunu 38 cm demişti ama flsi 61 görünüyordu 7 ile çarpınca 42,7 cm olmuş herşey yolundaymış maşallah kordonunu da çıkarmış boynundan şükürler olsun
iyiyim canım sen nasılsın? aldıklarımı ekledim bak istersen diğer konuda :)) bu arada namaz kıldığını bilmiyordum Allah kabul etsin... bol bol dua et hepimize... ben de Allah izin verdiği müddetçe kılıyorum hep dualarımdasınız...
Merve, çeyiz düzmüşsün kız bebişe...Hepsi de çok güzel, bayıldım yaa...
Senin çamaşırlar da çok güzelmiş...fish yazan kıyafetine bayıldım burak beyin...
güle güle giysin, Allah üstünde görmek nasip etsin inşallah..Çok güzeller hepsi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?