2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlarr biz geldik oğluşumla... 30 haftayı da devirdik bugun 31'deyiz hobaa

ooo esracım değişmiş nickin hadi hayırlı olsun

eee nasılsınız oğluşuma aldığım cicilere baktınız mııı???

selam kıslar ben geldim
nasılsınız umarım herkes iyidir

İyiyiz canım, sen nasılsın...Umarım herşey yolundadır...Doktora gidicem diyordun, gittin mi ?

Hoşgeldinizz...Az kaldı deil mi, günler su gibi gelip geçiyor...
Bakmadık kız, bakalım neler almışsınız...

bak bak şekerimm az kaldı yaa valla 9 hafta kadar var erken davranırsa 8 hafta

Eyvaahhh, o zaman hazirlikli ol hehe

Nasilsin buguuuunn??

iyiyim canım sen nasılsın? aldıklarımı ekledim bak istersen diğer konuda :)) bu arada namaz kıldığını bilmiyordum Allah kabul etsin... bol bol dua et hepimize... ben de Allah izin verdiği müddetçe kılıyorum hep dualarımdasınız...

slmmmmmmmm ben geldim nasılsınız ya özledim burayı temizlik yaptım bebeğim çatıma çöküyo çok acıtıyo artık ya korkuyorum erken doğum riski olurmu diye korkuyorum inş olmaz 6 haftayıda geçirseydik sizdede oluyomu bide hareketlerimiz çok sertleşti bi anda canımı acıtıyo ki sormayın ama çok tatlı ya

Ben de seni dusunuyordum. Hosgeldin tatlim. Ben ve bebisim iyiyiz, sen nasilsin bugun? Sana sabah namazindan sonra dua ettim sekerimm
canım çok sağol gerçekten ağzına sağlık Allah razı olsun

gittim oğluşum büyümüş teyzesi 1696 gr olmuş boyunu 38 cm demişti ama flsi 61 görünüyordu 7 ile çarpınca 42,7 cm olmuş herşey yolundaymış maşallah kordonunu da çıkarmış boynundan şükürler olsun

Merve, çeyiz düzmüşsün kız bebişe...Hepsi de çok güzel, bayıldım yaa...
Senin çamaşırlar da çok güzelmiş...fish yazan kıyafetine bayıldım burak beyin...
güle güle giysin, Allah üstünde görmek nasip etsin inşallah..Çok güzeller hepsi de...

Benimki de artık sert vurmaya başladı...
Erken doğum olmaz, korkma kendini zamanında olacak diye şartlandır...İnşallah hiçbirimiz erken doğurmayacağız...

canım aynen benim oğluşta kazı çalışması yapıyor sanki maşallah birde dr um yanlış hareketler sonucu çatıda eş değer açılmalar olmadığından kasık ağrısı olur dedi yanlış eğilme vs gibi biraz daha beklesin bebişlerimiz bizi

Oyyy, kuzum benim ya..Kurban olurum ben ona...Kocaman olmuş maşallah...Kordonunu da kolye zannetti herhalde senin sıpa..Bi takıyo bi çıkarıyo..İnşallah bi daha dolamaz..Ama artık doğum pozisyonuna giriyorlarmış, çok dönmeyeceklermiş, dolanmaz herhalde..Çok sevindim inan ki..Boyu da büyümüş maşallah minnoşun...Hep böyle herşey yolunda gider inşallah...

Oyyy, kuzum benim ya..Kurban olurum ben ona...Kocaman olmuş maşallah...Kordonunu da kolye zannetti herhalde senin sıpa..Bi takıyo bi çıkarıyo..İnşallah bi daha dolamaz..Ama artık doğum pozisyonuna giriyorlarmış, çok dönmeyeceklermiş, dolanmaz herhalde..Çok sevindim inan ki..Boyu da büyümüş maşallah minnoşun...Hep böyle herşey yolunda gider inşallah...

Allah mubarek etsin hepimizin namazlarini canim. Birbirimize dualar edelim. Dua edeni Rabbim severmis. Ondan layigi ile istegince hepimize istedigimizi verir, vermez mi? O annenin cocuguna olan merhametinden binlerce kat merhamet sahibi yarattiklarina karsi.. hAMILELERIN DUALARI DA MAKBULMUS YA, AVANTAJLI donemi degerlendirmeye calismak lazim

sağol kuzum :)) çeyiz dizmişim dimi babasını batırdık oğluşumla yok kız şaka o gördüklerinin heppsi ilk resim hariç 500 tl tuttu... iç çamaşırlarını da denedim çok güzel hpsi atlette tamamen sarıyor korse gibi bi nev-i doğumdan sonra güzel toparlar beni 1 tane daha alıcam...

tekrardan sağol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…