canım aynen benim oğluşta kazı çalışması yapıyor sanki maşallah birde dr um yanlış hareketler sonucu çatıda eş değer açılmalar olmadığından kasık ağrısı olur dedi yanlış eğilme vs gibi biraz daha beklesin bebişlerimiz bizi
Allah mubarek etsin hepimizin namazlarini canim. Birbirimize dualar edelim. Dua edeni Rabbim severmis. Ondan layigi ile istegince hepimize istedigimizi verir, vermez mi? O annenin cocuguna olan merhametinden binlerce kat merhamet sahibi yarattiklarina karsi.. hAMILELERIN DUALARI DA MAKBULMUS YA, AVANTAJLI donemi degerlendirmeye calismak lazim
Allah buyuruyor bana dua eden kulumu asla geri çevirmem... aslında hamileyken de olsa normal durumuda da olsak her zaman dualarla ayakta dğil miyiz sanki? :)) Allah kabul etsin canım...
bizde yarın 33. haftamıza giriyoruz Allahın izniyle..
evet canım tam sıpa çok şükür kurdulduk bu sorundan bşakada bi sorun olmaz inşallah benim ki de kafa aşağıdaymış zaten akciğer namına bişey kalmadı tepiklerdenhepimizin yolunda gider herşeyimiz inşallah sorunsuz kucağımıza alırız hepimiz bodrum için hergün dua ediyorum o da kurtulsa şu sıkıntısından kordonsentezin açıklanmasına bi hafta var inşallah güzel sonuçlarla gelir burayaOyyy, kuzum benim ya..Kurban olurum ben ona...Kocaman olmuş maşallah...Kordonunu da kolye zannetti herhalde senin sıpa..Bi takıyo bi çıkarıyo..İnşallah bi daha dolamaz..Ama artık doğum pozisyonuna giriyorlarmış, çok dönmeyeceklermiş, dolanmaz herhalde..Çok sevindim inan ki..Boyu da büyümüş maşallah minnoşun...Hep böyle herşey yolunda gider inşallah...
etkileniyorsan canım okuma öyle şeyleri doğum videosu vb gibi şeyler de izleme her doğum kendine özel Allahın izniyle sorunsuz olacak herşey inan kendini kötü şeylere şartlandırmaay evet beklesin ya
aslında erken doğuranları okuya okuya paronoyak oldum yok çamaşırımda ıslaklık olsa suyummu sızıyo yok çatımda afedersnz rahmimi sızlatıyo açılmamı var ya saçmalıyorum ama artık tevekkül edicem bişey olmycak inş oğluşuma hem doktorum bana demişti sancı tehlikeliymiş erken doğum için ama bizimde burda öğrendiklermz daha bi etkiliyo valla
ya böyle inançlı arkadaşlarımı görünce daha çok seviyorum burayı ne güzel maşallah Allah hepimizin dualarını kabul etsin kızlar
sağol kuzum :)) çeyiz dizmişim dimibabasını batırdık oğluşumla yok kız şaka o gördüklerinin heppsi ilk resim hariç 500 tl tuttu... iç çamaşırlarını da denedim çok güzel hpsi atlette tamamen sarıyor korse gibi bi nev-i doğumdan sonra güzel toparlar beni 1 tane daha alıcam...
tekrardan sağol canımm
amin canım bende aynen senin gibi düşünüyorum :))
evet canım tam sıpa çok şükür kurdulduk bu sorundan bşakada bi sorun olmaz inşallah benim ki de kafa aşağıdaymış zaten akciğer namına bişey kalmadı tepiklerdenhepimizin yolunda gider herşeyimiz inşallah sorunsuz kucağımıza alırız hepimiz bodrum için hergün dua ediyorum o da kurtulsa şu sıkıntısından kordonsentezin açıklanmasına bi hafta var inşallah güzel sonuçlarla gelir buraya
sen nasılsın öykümüz nasıl annesi?
etkileniyorsan canım okuma öyle şeyleri doğum videosu vb gibi şeyler de izleme her doğum kendine özel Allahın izniyle sorunsuz olacak herşey inan kendini kötü şeylere şartlandırma
Ben parça parça aldığımdan fiyat olarak fazla etkilemedi ama tutmuştur o kadar benimkiler de...
Benim eşim birden o para gidince çok gelir gözüne, o yüzden her ay parça parça aldım kızımın cicilerini..Güle güle kullanın hepsi de çok güzelmiş..
ay evet beklesin ya
aslında erken doğuranları okuya okuya paronoyak oldum yok çamaşırımda ıslaklık olsa suyummu sızıyo yok çatımda afedersnz rahmimi sızlatıyo açılmamı var ya saçmalıyorum ama artık tevekkül edicem bişey olmycak inş oğluşuma hem doktorum bana demişti sancı tehlikeliymiş erken doğum için ama bizimde burda öğrendiklermz daha bi etkiliyo valla
Ben parça parça aldığımdan fiyat olarak fazla etkilemedi ama tutmuştur o kadar benimkiler de...
Benim eşim birden o para gidince çok gelir gözüne, o yüzden her ay parça parça aldım kızımın cicilerini..Güle güle kullanın hepsi de çok güzelmiş..
Ben perşmbe doktordaydım, sordum erken doğumdan çok korkuyorum diye..
Bide bende hem açılma olmuştu,, hem miyom var...
Doktorum ben eminim sen erken doğurmayacaksın, ne terslik olursa bi şekilde düzeltiyo vücudun dedi.
Hem erken doğumun çaresi yokmuş canım, olacak olursa oluyormuş..Sen sadece kendini yormayacaksın, dikkatli davranacaksın, dua edeceksin..Başka yapabilecek hiçbişeyimiz yok...
Bi de bebişi tehdit et, ben her sabah tehdit ediyorum, bak erken gelirsen seni benden alırlar, süt de olmaz, soğuk küvöze koyarlar diye...Yani işe yaramasa da, sıpacım beni dinliyor gibi geliyor...Saçma bişey ama, moralman iyi hissediyorum kendimi...
evet canım tam sıpa çok şükür kurdulduk bu sorundan bşakada bi sorun olmaz inşallah benim ki de kafa aşağıdaymış zaten akciğer namına bişey kalmadı tepiklerdenhepimizin yolunda gider herşeyimiz inşallah sorunsuz kucağımıza alırız hepimiz bodrum için hergün dua ediyorum o da kurtulsa şu sıkıntısından kordonsentezin açıklanmasına bi hafta var inşallah güzel sonuçlarla gelir buraya
sen nasılsın öykümüz nasıl annesi?
kızlar ya ben size bişey sorucam dün iç çamaşırıma sağ göğsümden bir kaç damla kan akmış... çok tedirgin oldum anneme söyledim korkma çatlak vardır ondan damlamıştır dedi... krem var bende göğüs çatlakları için ondan sür dedi sürdüm şuan için bişi yok, başınıza böyle bi olay gelen var mı?
kızlar ya ben size bişey sorucam dün iç çamaşırıma sağ göğsümden bir kaç damla kan akmış... çok tedirgin oldum anneme söyledim korkma çatlak vardır ondan damlamıştır dedi... krem var bende göğüs çatlakları için ondan sür dedi sürdüm şuan için bişi yok, başınıza böyle bi olay gelen var mı?
doğru söylüyosun ama doğum videosu izlemiyorum da okuduklarım etkiliyo beni bide 7 bitmek üzere Allah korusun doğsa pramatüre olacak kıyamıyorum yavruma her gün konuşuyorum annem 6 hafta daha kal orda iyice büyü diye valla kendimden çok seviyorum onu canım oğlum benim bak ağlıyorum gene
Valla benden süt geliyo, hatta peynir gibi oluyo ama kan hiç gelmedi...
Ama annen biliyorsa, doğrudur canım..Yine de tedirgin olduysan doktoruna sor istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?