2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cılekkkk hayır benım salak doktor bence yanlıs hesaplamıs arastırdım sımdı 28nde alıcaz o raporu dedın gıbı 31+6 da yanı 32 yazdında cızelgedeee

sezeryanmısın ki sezeryanları 31 de açıyorlar 36 ya kadar rapor veriyorlar. Fmg ve ben öyle yaptık

benımkıde oyle kıvrılıyor dımı Sankı tunel acıyor yavrum
evetttttttttttttt canım benim yaaaa yapsı houma gidiyor
annesi kurban olsun

sol kaburgamın altna dayadı kafayı. Sabahtan beri çekmiyo
ay ben nereye neresini dayadı bilmiyorum çakmıyorum o işlerden

güzel haberlerle gel inşallah
dikkat et kendine

hadi maşallah

Amann napıyım bebeğim güzelcene doğsunda

O kıvrımlar bende de var bazen gıdıklıyo bazen de baskı uyguluyo

aynennnnnnnn

gitme gitme gitme ne olurrrrrrrr

32 de gidicen bee daha var.
Dr sorsana ne zaman geleyim diye rapor için

Aman benim özel olduğu için o vermeyecek raporu ama sorarım yine de gittiğim doktora

aa çilek o doktora gidicekmisin ne yaptın doktor işini

Bilmiyorum ki canım , ona gitmeyeceğim kesin de bi tembellik sardı beni hiçbir şeye karar veremiyorummm

cılekkkk hayır benım salak doktor bence yanlıs hesaplamıs arastırdım sımdı 28nde alıcaz o raporu dedın gıbı 31+6 da yanı 32 yazdında cızelgedeee

Amaaannn ikizim paniklettin beni de :) erkenden çıkaracak senin çatlak dr. bizi inze sonra bebişimizle 1 hafta az geçiricez, olmaz ki amaaaa

oneykı bende yapmak ısterım vallahı haberım yoktu benım

Allah cezanı vermesin dünür

tefriciye okuyoruz kızlar arasında dağıtım yaptık da 4444 e tamamlamak için... herkese dağıtıldı, cuma günü de duasını yapıcam da okumadysanız perş. akşamına kadr okuyun diye uyarı yaptım şekerim...

biiiiiiiiiiz geldik biey çıkmamış idrarımda antibiyoik işe yaramış dr 3 hafta sonra geldiğinde yine bakalım dedi darısı ege yee kız hep aklımda sen avrsın hee

hımmm anladım cnmm allah kabul etsın

biiiiiiiiiiz geldik biey çıkmamış idrarımda antibiyoik işe yaramış dr 3 hafta sonra geldiğinde yine bakalım dedi darısı ege yee kız hep aklımda sen avrsın hee

fatoşş bebişin iyiymiş şekerim maşallah sonuçlarında iyi çıkmış... hadi gözünaydın...

merve bende bitirdim geçen cuma 50 tane duamı.rabbim bodrumun bebeğiyle berabe r hepimizin kuzularına can versin nefes versin kan versin inşallahh)))sağlıkla büyüsünler karnımızda)))

yok kız bu salak doktor yanlıs hesaplamıss

yaaa ıkızımmm sormaa bende erken ızne cıkıcam dıye sevınmıstım offfffffff ne cok var yaa dahaaa...
ozur ıkızım yaaaaaa:)):)

dun ıkıser sanıye aralıklarla karnım pıt pıt dıyıp durdu sanırım hıckırık bu dedım tam olarak hıckırık nasıl onuda bılmıyorum dogrumu dusunmusum

maşallah de kıçını kaşı kızz

kaşıdım bacım

ne çabuk çıktı bee 3 günde veriyorlar kültürü.. Tam idrar tahlilimi verdin sen.. Inşallah bende de çıkmaz yeter yaa.

inşallah geçmiştir seninki de.

yesi onu teyzesiiiiii sıkıştırmaz o annesini gzel kızım benimm.. Sen rahatsız tipsin demekki

yok kız valla sığışamıyo.
yakındığımdan söylemiyorum. belirgin fark hissettim önceki günlere göre.

hoşgeldin canım hadi gözün aydın mikroplardan kurtulmussun darısı Egenin başına

Kızlar ben yavaş yavaş hazırlanayım doktora gidecem yarın görüşürüz öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…