Nassııı yaaaaaaa???
Kuzum haftaya 30+ 6 olmuyor mu panikletme beniii
31+6da alınmıyor mu o rapor?
Ay nooolur aydınlatın beni panik oluyorummmmmmm
Amannnnnnn hiç uğraşmak istemiyorum da ne yapalım gidelim mecbur
Değildir canım o yaaa ne alakası var..
yanıyorum ben ya cok sıcak geliyor
hamileyken menapoza giren ilk insanım galiba
ellerim falan şişti aniden
kızlar herkes burdayken söyliyim tefriciyeleri perş akşamına kadar okusanız iyi olur , cuma öğlen yapcam duasını...
sezeryanmısın ki sezeryanları 31 de açıyorlar 36 ya kadar rapor veriyorlar. Fmg ve ben öyle yaptıkyaa canım bana hıcc sorma ben hıc anlamıyorum zaten ama doktorun dedıgı bana 21.nde gel calısabılır raporu verelım dedııı.. Bende sormadım heralde bı bıldıgı vardır dıyeeee onun demesıyle 31. Haftanın basındaaa....
evetttttttttttttt canım benim yaaaa yapsı houma gidiyorbenımkıde oyle kıvrılıyor dımıSankı tunel acıyor yavrum
ay ben nereye neresini dayadı bilmiyorum çakmıyorum o işlerdensol kaburgamın altna dayadı kafayı. Sabahtan beri çekmiyo
güzel haberlerle gel inşallahselam arkadşlarrr herkese mutlu haftalar, çalışanlara kolaylıklar, doktora gidenlere maşallah, iyi haberler bekleyenlere de allahtan güzellikler sağlıklar dilerim efenimmm
beni sorarsanız çok şükür iyiyim...bugün artık kaşlarım uzamaktan serdar ortaça benzediği için kocama daha fazla ayıp olmasın diye evin yakınlarındaki bi kuaföre gittim tipimi düzelttim, aslında serin havada yürümek bana iyi geldi ama bebişim çok kasıldı eve gelene kadar, az mesafe de olsa yürümek bebeğe iyi gelmiyo bunu daha iyi anlamış oldum...
Yarın dr kontrolümüz var ve hayırlısıyla doğum öncesi izin raporumu da açtıracam...inşallah beni çok uğraştımazlar hemen halledip evime dönerim...
Herkes iyi baksın kendine ve bebişlere öpüyorum
hadi maşallah
Amann napıyım bebeğim güzelcene doğsunda
O kıvrımlar bende de var bazen gıdıklıyo bazen de baskı uyguluyo
gitme gitme gitme ne olurrrrrrrr
32 de gidicen bee daha var.
Dr sorsana ne zaman geleyim diye rapor için
aa çilek o doktora gidicekmisin ne yaptın doktor işini
yaa canım bana hıcc sorma ben hıc anlamıyorum zaten ama doktorun dedıgı bana 21.nde gel calısabılır raporu verelım dedııı.. bende sormadım heralde bı bıldıgı vardır dıyeeee onun demesıyle 31. haftanın basındaaa....
cılekkkk hayır benım salak doktor bence yanlıs hesaplamıs arastırdım sımdı 28nde alıcaz o raporu dedın gıbı 31+6 da yanı 32 yazdında cızelgedeee
oneykı bende yapmak ısterım vallahı haberım yoktu benım
Allah cezanı vermesin dünür
tefriciye okuyoruz kızlar arasında dağıtım yaptık da 4444 e tamamlamak için... herkese dağıtıldı, cuma günü de duasını yapıcam da okumadysanız perş. akşamına kadr okuyun diye uyarı yaptım şekerim...
biiiiiiiiiiz geldik biey çıkmamış idrarımda antibiyoik işe yaramış dr 3 hafta sonra geldiğinde yine bakalım dedidarısı ege yee kız hep aklımda sen avrsın hee
biiiiiiiiiiz geldik biey çıkmamış idrarımda antibiyoik işe yaramış dr 3 hafta sonra geldiğinde yine bakalım dedidarısı ege yee kız hep aklımda sen avrsın hee
bu kız serpildi galiba bu gün hiç oturamıyom sürekli sıkıştırıyo
biiiiiiiiiiz geldik biey çıkmamış idrarımda antibiyoik işe yaramış dr 3 hafta sonra geldiğinde yine bakalım dedi:d darısı ege yee kız hep aklımda sen avrsın hee
fatoşş bebişin iyiymiş şekerim maşallah sonuçlarında iyi çıkmış... hadi gözünaydın...
amin canım sağol Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık... tefriciye denilmişken cuma son arkadaşlar okumayan varsa cumaya kadar hatta perş akşamına kadar bitisin çünkü cuma öğlen duasını yapıcam...
inşallah canım
sezeryanmısın ki sezeryanları 31 de açıyorlar 36 ya kadar rapor veriyorlar. Fmg ve ben öyle yaptık
evetttttttttttttt canım benim yaaaa yapsı houma gidiyor
annesi kurban olsun
ay ben nereye neresini dayadı bilmiyorum çakmıyorum o işlerden
güzel haberlerle gel inşallah
dikkat et kendine
aynennnnnnnn
Aman benim özel olduğu için o vermeyecek raporu ama sorarım yine de gittiğim doktora
Bilmiyorum ki canım , ona gitmeyeceğim kesin de bi tembellik sardı beni hiçbir şeye karar veremiyorummm
Amaaannn ikizim paniklettin beni de :) erkenden çıkaracak senin çatlak dr. bizi inze sonra bebişimizle 1 hafta az geçiricez, olmaz ki amaaaa
maşallah de kıçını kaşı kızz
ne çabuk çıktı bee 3 günde veriyorlar kültürü.. Tam idrar tahlilimi verdin sen.. Inşallah bende de çıkmaz yeter yaa.
yesi onu teyzesiiiiii sıkıştırmaz o annesini gzel kızım benimm.. Sen rahatsız tipsin demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?