Eee, 5 senedir olmuyor ya, olandan da şikayet etmek yanlışmış gibi geliyor..
5 sene dile kolay ya aşılamaylamı olmuştu seninki
ya benim çizelgede ne yazıyoooooo:84:
en iyisini yapıyosun.ben son zamanlarda çok şikayet etmeye başlamıştım.işte böyle oldu.yani ben öle düşünüyorum.....
sağol egem çok şükür inşallah yelkovan ve karakandan da güzel haberler alırız
sağolasın canım sen nasılsın bebiş nasıl
mükellef geldi de bakamadım bişey atladıyssam kusura bakmayın
Yok, ilk üç sene korunmamıştık ama önemsememiştik sonra olmayınca doktora gittik, dedi miyom var, hormon tedavisi göreceksin...1 sene d.kontrol hapı kullandım...Sonra ev için borcumuz oldu, ocakta kendi evimize geçelim tedavi olacağız diyorduk meğerse ben 4 eylülde hamile kalmışım haberim yokken..Tedavisiz olmaz diyordu doktorlar...
nasıl yanı ne hangı cızelge gebelık cızelgesımı
Yok, ondan değildir o..Kendini suçlma..Olacak hiçbirşeyin önüne geçilemiyor...
İnşallah zamanında sağ salim alıcaksın bebişini kucağına..
Eee, 5 senedir olmuyor ya, olandan da şikayet etmek yanlışmış gibi geliyor..
fmg cik hiçte zor mor olmaz ne olacak yani
zaten ben sana bişi diyim mi o sırada en son orası gelir aklıma boşver ya ay cok saldım kendimi ben
hee kız alttaki çizegede ing. bişiler yazıo yaa değişiyo o ne yazıo acep
hee kız alttaki çizegede ing. bişiler yazıo yaa değişiyo o ne yazıo acep
SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM
BUGUN DOKTORA GİTTİM 1500 GRAM OLMUŞ OGLUM BOYUDA UZUN OLUCAKMIŞ :) 35 HAFTAYA KADAR DEDİ AGIR İŞLER YAPMAYIN DİKKATLİ OLUN ERKEN DOGUM RİSKİ BU AYLARDA BAŞLIYORMUŞ..3 HAFTA SONRA TEKRAR CAGIRDI BİRDAHİKİ GİTTGİMDE NST BAGLAYHACAKMIŞ BENİ
BUGUN DOKTORA GİTTİM 1500 GRAM OLMUŞ OGLUM BOYUDA UZUN OLUCAKMIŞ :) 35 HAFTAYA KADAR DEDİ AGIR İŞLER YAPMAYIN DİKKATLİ OLUN ERKEN DOGUM RİSKİ BU AYLARDA BAŞLIYORMUŞ..3 HAFTA SONRA TEKRAR CAGIRDI BİRDAHİKİ GİTTGİMDE NST BAGLAYHACAKMIŞ BENİ
kızlar ben geldim, Fatma da gelmiş ama gidiyo sonuç ne nasılmış bebişi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?