2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bakamıyorum ben bugün herkesin gelesi tuttu çıkıyorum kıslar karakan canım inşallah ii haberlerle gelirsin canım öpüyorumm hoşçakalın

Nassııı yaaaaaaa???
Kuzum haftaya 30+ 6 olmuyor mu panikletme beniii
31+6da alınmıyor mu o rapor?
Ay nooolur aydınlatın beni panik oluyorummmmmmm

hahahahah özel sağlık ocağın varsa açarlar senin için.

Kız hamileğim dedinmiydi hatta gördülermi seni tamam yapııyorlar kene gibi
aile hekimin nerdeyse oraya gidicen

Amannnnnnn hiç uğraşmak istemiyorum da ne yapalım gidelim mecbur

Değildir canım o yaaa ne alakası var..

ayy bakamıyorum ben bugün herkesin gelesi tuttu çıkıyorum kıslar karakan canım inşallah ii haberlerle gelirsin canım öpüyorumm hoşçakalın
gitme gitme gitme ne olurrrrrrrr

32 de gidicen bee daha var.
Dr sorsana ne zaman geleyim diye rapor için

yaa canım bana hıcc sorma ben hıc anlamıyorum zaten ama doktorun dedıgı bana 21.nde gel calısabılır raporu verelım dedııı.. bende sormadım heralde bı bıldıgı vardır dıyeeee onun demesıyle 31. haftanın basındaaa....

Maaşallah bebişine

selam arkadşlarrr herkese mutlu haftalar, çalışanlara kolaylıklar, doktora gidenlere maşallah, iyi haberler bekleyenlere de Allahtan güzellikler sağlıklar dilerim efenimmm
beni sorarsanız çok şükür iyiyim...bugün artık kaşlarım uzamaktan serdar ortaça benzediği için kocama daha fazla ayıp olmasın diye evin yakınlarındaki bi kuaföre gittim tipimi düzelttim, aslında serin havada yürümek bana iyi geldi ama bebişim çok kasıldı eve gelene kadar, az mesafe de olsa yürümek bebeğe iyi gelmiyo bunu daha iyi anlamış oldum...
yarın dr kontrolümüz var ve hayırlısıyla doğum öncesi izin raporumu da açtıracam...inşallah beni çok uğraştımazlar hemen halledip evime dönerim...
herkes iyi baksın kendine ve bebişlere öpüyorum

iyiymiş cnm tam aklıma gelmıyorda herseyı normal sınırda gıdıyormus sukur
hadi maşallah

hadi hayırlı olsun..
Kızlar bu bebiş karnımda yüzüyor sanki kıvrım kıvrım kıvranıyor yaa. Gıdıklandımm

amann napıyım bebeğim güzelcene doğsunda

o kıvrımlar bende de var bazen gıdıklıyo bazen de baskı uyguluyo

kızlar herkes burdayken söyliyim tefriciyeleri perş akşamına kadar okusanız iyi olur , cuma öğlen yapcam duasını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…