2 hafta daha mı ustune koyuyorduk ne canım 30. haftada 7 oluyoduk sanırımmm...bırı koymustu amaaa ben onu sevmedım 28 bıttı ben 7. ayımdayım demeye basladımm..
haftaya cuma sende calısabılır raporu alcan ıkızmmm ben p.sembe sen cumaa:)
hahahahah özel sağlık ocağın varsa açarlar senin için.
Kız hamileğim dedinmiydi hatta gördülermi seni tamam yapııyorlar kene gibi
aile hekimin nerdeyse oraya gidicen
gözün aydınnnnnnn :)
bişi sorucam bpd si ne cıktı kafa capı
benimkisinin kafasına iki doktorda büyük dedi
büyük olması normal cünkü babası bir kocakafalı ama acaba cok mu büyük diye şimdi an itibari ile evham yaptımda :)
ayy bakamıyorum ben bugün herkesin gelesi tuttu çıkıyorum kıslar karakan canım inşallah ii haberlerle gelirsin canım öpüyorumm hoşçakalın
hos geldın cnm ıyı ıyı masallah aslan gıbı fatma ve bebısı
gitme gitme gitme ne olurrrrrrrrayy bakamıyorum ben bugün herkesin gelesi tuttu çıkıyorum kıslar karakan canım inşallah ii haberlerle gelirsin canım öpüyorumm hoşçakalın
nassııı yaaaaaaa???
Kuzum haftaya 30+ 6 olmuyor mu panikletme beniii
31+6da alınmıyor mu o rapor?
Ay nooolur aydınlatın beni panik oluyorummmmmmm
Amannnnnnn hiç uğraşmak istemiyorum da ne yapalım gidelim mecbur
değildir canım o yaaa ne alakası var..
yaaa hadi maşallah... kilosu boyu falan nasılmış ki?
kızlar bu arada karnımın ilk çatlağını vermişim hadi hayırlı uğurlu olsun
ayy bakamıyorum ben bugün herkesin gelesi tuttu çıkıyorum kıslar karakan canım inşallah ii haberlerle gelirsin canım öpüyorumm hoşçakalın
Nassııı yaaaaaaa???
Kuzum haftaya 30+ 6 olmuyor mu panikletme beniii
31+6da alınmıyor mu o rapor?
Ay nooolur aydınlatın beni panik oluyorummmmmmm
Amannnnnnn hiç uğraşmak istemiyorum da ne yapalım gidelim mecbur
Değildir canım o yaaa ne alakası var..
SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM
BUGUN DOKTORA GİTTİM 1500 GRAM OLMUŞ OGLUM BOYUDA UZUN OLUCAKMIŞ :) 35 HAFTAYA KADAR DEDİ AGIR İŞLER YAPMAYIN DİKKATLİ OLUN ERKEN DOGUM RİSKİ BU AYLARDA BAŞLIYORMUŞ..3 HAFTA SONRA TEKRAR CAGIRDI BİRDAHİKİ GİTTGİMDE NST BAGLAYHACAKMIŞ BENİ
hadi hayırlı olsun..
Kızlar bu bebiş karnımda yüzüyor sanki kıvrım kıvrım kıvranıyor yaa. Gıdıklandımm
hadi hayırlı olsun..
Kızlar bu bebiş karnımda yüzüyor sanki kıvrım kıvrım kıvranıyor yaa. Gıdıklandımm
hadi maşallahiyiymiş cnm tam aklıma gelmıyorda herseyı normal sınırda gıdıyormus sukur
hadi hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?