2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyyy, kurban olurum ben kuzuya ya...Maşallah neredeyse 2 kiilo olmuş..Canım benim...
37. de alsın canım ya, sağlıklı sıhhatli olsun da, 1 haftadan bişey olmaz...Doktorun zaten çok titizleniyor sana, hem 1 hafta erken kurtulmuş olursun...
Merak ediyoruz tabi her doktora gideni , ne olmuş ne bitmiş diye...Bi de senin cuma eko falan vardı iyice merak ettik, ama dedik ya herşey güzel olacak..Bak Allahın izniyle herşy çok güzel ilerliyo...
Benim doktor benim kızıma hormonlu dedi bu kontrolde, mira hanımı görse iyice hormonlu diyecek..
Madem 1 hafta erken doğacakmış bol bol kilo alsın mira hanım..Maşallah..

Boşver, lohusa sendromu de geç..
Bakalım biz nasıl olacağız, ben kendimi çok merak ediyorum doğumdan sonra tepkilerim nasıl olacak diye...Evet, şanslıyız ki gelebilecek annelerimiz..Gelmeseydi halim nice olurdu bilmiyorum zaten..

Lohusa dedin de, lohusalik doneminde giyeceginiz gecelik sabahlik takimlarini aldiniz mi? Ben penye takim dusunuyordum. Dun alisveriste kayinvalidem saten olsa daha ii olmaz mi dedi. o , gorumcemin dogumuna suslu saten takimlar almis, gelin gibi olmus vs. Ama nebileyim, saten lohusalikta zor olur sanki, penye daha ii degil mi? satene kalsak, dolap dolu, cesit cesit var yani..

mrb arkadaşlar.bizde dün doktordaydık.31 .haftadayız.kızım 1660gr .zayıf dedi doktor.2,5 kilo gibi doğar dedi doktor.minyon dedi.benim aldığım 12 kiloyu ben almışımmalesef.
1 haziranda doğum olucak.zorunlu sezeryan dedi.iğne kullanıyorum çünkü.
sizin bebişler nasıl çok mu zayıf benim kızım

Valla ben aldım ama hiç öyle saten falan almadım..Sonuçta satenle rahat edemeyebilirim yaz sıcağında..
Hem de lohusa geceliği bile almadım, önden düğmeli normal pijama takımı aldım ve, bi rane de gecelik..90 tl.dediler lohusa pijamasına, hastanedeki 1 gece için çok geldi o para..Normal gecelik ve pijama aldım..

Ay uzulmeee... Minyon olsun, nolucak ki? Dogunca zaten kilo aliyorlar. Premature dogan bir yegenim var benim. dogdugunda kus kadardi. 1.7kg falan. simdi tosuncuk gibi maashallah. annesi rejim yaptiriyor.. Uzulme sakin .

Hiç de zayıf değil yaa, niye üzmüş seni doktorun...
Ben 30+5 de 1770 gr.dı..doktorum da 3-4 gün önde gidiyor dedi..1600 gr. falan normalmiş...
Bence çok normal kilosu..Burdaki çoğu kızın bebişi de o kiloda..Benim kızım için doktor 3.500 gr. doğar diyor, aynı zamanda doğacaklar, 4 haziran benimkinin de doğumu...
Hiç canını sıkma, istersen bi doktora daha görün ama, bence nrmal kilosu..Bizim bebeler de aynı durumda..

Ay uzulmeee... Minyon olsun, nolucak ki? Dogunca zaten kilo aliyorlar. Premature dogan bir yegenim var benim. dogdugunda kus kadardi. 1.7kg falan. simdi tosuncuk gibi maashallah. annesi rejim yaptiriyor.. Uzulme sakin .

Hayır, bi de zayıf bi bebek de değil ha..
Bence normal kilosu..Netten de takip edebilir, 31. hafta kilosu ile uyumlu bebiş...

Siz lohusa takimini 1 gece hastane de mi kullanilir diyorsunuz? Bizimkiler, eve ciktiginda kullaniyor.Ablamlar vb. eve cikinca gelen giden oluyor ya? suslu bir lohusa olmak icin..

Siz lohusa takimini 1 gece hastane de mi kullanilir diyorsunuz? Bizimkiler, eve ciktiginda kullaniyor.Ablamlar vb. eve cikinca gelen giden oluyor ya? suslu bir lohusa olmak icin..

Ya ben gelenin gidenin yanında pijamayla duramam...Ne kadar süslü olursa olsun...
Yani durum ne olur o zaman bilmiyorum da, elbise giyer yatarım ama pijamayla gecelikle duramam...
Zaten pek de gelen giden olmaz, bizimkiler 2-3 hafta geçmeden gelmezler anne de bebek de toparlansın diye...

Fırsatını bulursam gelirim zaten kız aklım kalıyor burda, artık her hafta doktora gitçem zaten bakalım. Az kaldı.. Doktor bugünde nerdeyse hastaneye yatırıyordu da ikna ettim onu belki bu hafta 1 gün yatçam ama sabah gidip geceye kadar kalcam.. Zaten dedim siz benim tansiyonumu yükseltiyorsunuz hastane hastane dedikçe yükseliyor dedim.. Bir ölçtü 14/10 şok oldu oda.. Tamam bari 1 gün olsun dedi ama ben kaçtım bakalım.. Canım iyi akşamlar, kendine iyi bak..

Yaaa büyümüş dimi teyzoşu, çok büyüdü de ben bakamadım bile kuzuma.. Aman doktor ne derse desin benim bebeğim bence çok sağlıklı.. Belki de gereksiz yere kullanıyorum bu kadar ilaç.. Neyse kızlar bu haftasonu çok mutluydum aslında, dün alışverişe gittik, bebeğime, kendime ciciler aldım gene.. Eşimde doğum hediyesini aldı şimdiden.. Çok mutlu oldum.. Bu arada doğuma da az kaldı 4-5 hafta falan, aslında rahatladım yani.. Çok az işim kaldı.. Yarında kızımla gidip bebek şekerlerini alcaz.. Çok heyecanlanıyorum artık..

Hayır, bi de zayıf bi bebek de değil ha..
Bence normal kilosu..Netten de takip edebilir, 31. hafta kilosu ile uyumlu bebiş...

Bence de degil gibi. Bak sen doktorlarin her dedigini kafana takma. Her yedigin lokmayi, bundan sonra SIFA SENDEN YARABBI, BEBISIME SIFA OLSUN, BEBISIME GITSIN diyerek ve dusunerek ye. niyet cok onemli. Biz niyet diyoruz, bilim buna dusunce gucu diyor. dusunce ile bedene herseyi yaptirmak mumkun tatlim..

Büyümüş tabi maşallah.
Bence de bebişin çok sağlıklı hiç moral bozma...Hem biz senin bu moralin yüksek hallerine alıştık, birazcık hüzünlü olsan olmuyor...Biz de üzülüyoruz...Güle güle kullanın cicilerinizi sen de miracık da...
Ne güzel az kaldı, benim de 4 haftam falan kalmış olsa keşke...Daha çok var gibi gliyor...
Sende bizim forumda ilk doğum yapanlardan olacaksın öyküm...
Sağlıklı sıhhatli bi şekilde alacaksın inşallah kucağına mira hanımı....Biraz fazla nazlı ama, doğunca burnunu sıkar hesabını sorarsın....

haftasıyla uyumlu evet.doktor canımı sıktı işte.

genetikde olabilir dedi.bende 2700 doğmuşum.bana çekti herhalde benim kız.sağlıklı olsunda yavrucumm.

Sen sağlıklısın işte..Bebişin de belki sana benzeyecektir..
Ben de 3 kilonun altında doğmuşum, şimdi dana gibiyim...Hiç dert etme, o az kilolu bile doğsa, toparlar kendini..ama az değil, haftasıyla uyumlu kilosu..Dert etme sakın..

Anliyorum seni. 2-3 hafta beklemeleri de nazikce bir davranismis. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…