Kızlar naber, iyi misiniz.. Ancak girebildim.. Bugünde akşama kadar doktordaydım.. Kontrolüm falan vardı. Çok uğraştım. Doktora gidince de tansiyon falan fırladı, peşimi bırakmadılar gene.. Sizlerden naber.. Yeni haberler var mı ben geçmişe bakamadım.. Bu arada Aslı nın okulu bu hafta tatil onun için bu hafta pek giremeyebilirim, haberiniz olsun.. Merak etmeyin canlar.. Bu arada cuma beni merak etmişsiniz ya pek bir hoşuma gitti, ay çok şımardım,eşime de anlattım onun da çok hoşuna gitti.. Bebek iyiymiş 1900 gr. falan olmuş. Ama bugün kesin kes söyledi Emel hanım, 38 i falan beklemiycem 37.haftada alcam bebeği, çünkü çok ilaç kullanıyoruz bebeği hırpalamayalım dedi... Benden bu kadar, sizi çoook özeledim..
Bu arada Ege ve Channel çok teşekkür ederim beni aradığınız için.. Ege kız sesin ne kadar kibar geliyordu tel.de, merak ettim seni valla... Hiç öle ağa havası yoktu yani... Channel sen naptın gittin mi Yasemin hanıma?
Canim , er yada gec , hamdolsun annelerimiz geliyor ya, ne mutlu bize. Bizim gelinin annesi rusyada, dogumuna gelemedi. Ne uzulmustum ona. Gerci benim annem ona kol kanat germek istedi istanbulda dogumda. Ama o da nankorluk etti, annemi uzmus. Hic bebege dokundurmamis bile annemi.. bu da baska mevzu zaten..
Lohusa dedin de, lohusalik doneminde giyeceginiz gecelik sabahlik takimlarini aldiniz mi? Ben penye takim dusunuyordum. Dun alisveriste kayinvalidem saten olsa daha ii olmaz mi dedi. o , gorumcemin dogumuna suslu saten takimlar almis, gelin gibi olmus vs. Ama nebileyim, saten lohusalikta zor olur sanki, penye daha ii degil mi? satene kalsak, dolap dolu, cesit cesit var yani..Boşver, lohusa sendromu de geç..
Bakalım biz nasıl olacağız, ben kendimi çok merak ediyorum doğumdan sonra tepkilerim nasıl olacak diye...Evet, şanslıyız ki gelebilecek annelerimiz..Gelmeseydi halim nice olurdu bilmiyorum zaten..
Lohusa dedin de, lohusalik doneminde giyeceginiz gecelik sabahlik takimlarini aldiniz mi? Ben penye takim dusunuyordum. Dun alisveriste kayinvalidem saten olsa daha ii olmaz mi dedi. o , gorumcemin dogumuna suslu saten takimlar almis, gelin gibi olmus vs. Ama nebileyim, saten lohusalikta zor olur sanki, penye daha ii degil mi? satene kalsak, dolap dolu, cesit cesit var yani..
mrb arkadaşlar.bizde dün doktordaydık.31 .haftadayız.kızım 1660gr .zayıf dedi doktor.2,5 kilo gibi doğar dedi doktor.minyon dedi.benim aldığım 12 kiloyu ben almışımmalesef.
1 haziranda doğum olucak.zorunlu sezeryan dedi.iğne kullanıyorum çünkü.
sizin bebişler nasıl çok mu zayıf benim kızım
mrb arkadaşlar.bizde dün doktordaydık.31 .haftadayız.kızım 1660gr .zayıf dedi doktor.2,5 kilo gibi doğar dedi doktor.minyon dedi.benim aldığım 12 kiloyu ben almışımmalesef.
1 haziranda doğum olucak.zorunlu sezeryan dedi.iğne kullanıyorum çünkü.
sizin bebişler nasıl çok mu zayıf benim kızım
Ay uzulmeee... Minyon olsun, nolucak ki? Dogunca zaten kilo aliyorlar. Premature dogan bir yegenim var benim. dogdugunda kus kadardi. 1.7kg falan. simdi tosuncuk gibi maashallah. annesi rejim yaptiriyor.. Uzulme sakin .
Valla ben aldım ama hiç öyle saten falan almadım..Sonuçta satenle rahat edemeyebilirim yaz sıcağında..
Hem de lohusa geceliği bile almadım, önden düğmeli normal pijama takımı aldım ve, bi rane de gecelik..90 tl.dediler lohusa pijamasına, hastanedeki 1 gece için çok geldi o para..Normal gecelik ve pijama aldım..
Siz lohusa takimini 1 gece hastane de mi kullanilir diyorsunuz? Bizimkiler, eve ciktiginda kullaniyor.Ablamlar vb. eve cikinca gelen giden oluyor ya? suslu bir lohusa olmak icin..
seni görünce çıkamadım tam çıkıyordum.. Canım çok güzel haberler idil hanım kocaman olmuş. Erken almalarında sorun yoksa süper buda güzel bir haber. Bende bugun dedim yine dr gitti herhalde. Ben sana o gün mesaj yazamadım çok yoğundum kusura bakma..
Senin sesinde çok neşeli ve hakikatten pozitif geliyordu çok sıcaktı çok beyendim sesini... Ben aslında astım kestim bi kadınımdır da bakma latife yaptım san telefondaNeyse cnm aslıdan fırsat bulursan gel biz seni özlüyoruz tekrar iyi akşamlar..
Oyyyy, kurban olurum ben kuzuya ya...Maşallah neredeyse 2 kiilo olmuş..Canım benim...
37. de alsın canım ya, sağlıklı sıhhatli olsun da, 1 haftadan bişey olmaz...Doktorun zaten çok titizleniyor sana, hem 1 hafta erken kurtulmuş olursun...
Merak ediyoruz tabi her doktora gideni , ne olmuş ne bitmiş diye...Bi de senin cuma eko falan vardı iyice merak ettik, ama dedik ya herşey güzel olacak..Bak Allahın izniyle herşy çok güzel ilerliyo...
Benim doktor benim kızıma hormonlu dedi bu kontrolde, mira hanımı görse iyice hormonlu diyecek..
Madem 1 hafta erken doğacakmış bol bol kilo alsın mira hanım..Maşallah..
Hayır, bi de zayıf bi bebek de değil ha..
Bence normal kilosu..Netten de takip edebilir, 31. hafta kilosu ile uyumlu bebiş...
Hayır, bi de zayıf bi bebek de değil ha..
Bence normal kilosu..Netten de takip edebilir, 31. hafta kilosu ile uyumlu bebiş...
haftasıyla uyumlu evet.doktor canımı sıktı işte.
genetikde olabilir dedi.bende 2700 doğmuşum.bana çekti herhalde benim kız.sağlıklı olsunda yavrucumm.
Yaaa büyümüş dimi teyzoşu, çok büyüdü de ben bakamadım bile kuzuma.. Aman doktor ne derse desin benim bebeğim bence çok sağlıklı.. Belki de gereksiz yere kullanıyorum bu kadar ilaç.. Neyse kızlar bu haftasonu çok mutluydum aslında, dün alışverişe gittik, bebeğime, kendime ciciler aldım gene.. Eşimde doğum hediyesini aldı şimdiden.. Çok mutlu oldum.. Bu arada doğuma da az kaldı 4-5 hafta falan, aslında rahatladım yani.. Çok az işim kaldı.. Yarında kızımla gidip bebek şekerlerini alcaz.. Çok heyecanlanıyorum artık..
Bence de, kilodan cok saglik cok cok daha onemli tatliminshallah saglikla dogacak hepimizin bebisleri..
haftasıyla uyumlu evet.doktor canımı sıktı işte.
genetikde olabilir dedi.bende 2700 doğmuşum.bana çekti herhalde benim kız.sağlıklı olsunda yavrucumm.
Sen sağlıklısın işte..Bebişin de belki sana benzeyecektir..
Ben de 3 kilonun altında doğmuşum, şimdi dana gibiyim...Hiç dert etme, o az kilolu bile doğsa, toparlar kendini..ama az değil, haftasıyla uyumlu kilosu..Dert etme sakın..
Ya ben gelenin gidenin yanında pijamayla duramam...Ne kadar süslü olursa olsun...
Yani durum ne olur o zaman bilmiyorum da, elbise giyer yatarım ama pijamayla gecelikle duramam...
Zaten pek de gelen giden olmaz, bizimkiler 2-3 hafta geçmeden gelmezler anne de bebek de toparlansın diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?