göbeğinizdeki çizgi ne alemde
benimkisi boydan boya oldu yamuk biraz ama belirgin
kuzum çok tatlısııııınnnn
Eki Görüntüle 175702 Eki Görüntüle 175703 Eki Görüntüle 175704 Eki Görüntüle 175705 Eki Görüntüle 175706
Al fatma, topitopuma bak, meydanlar kız görsünnnn.....
Ebru şallı kılıklı minnoşum...
göbeğinizdeki çizgi ne alemde
maaşallahkız ebru şallıdan terfi etti artık senin kuzun
İşte profesör diye güveniyoruz da ne oluyor...
Boşver hiç aklına getirme, bak kuzey beye, maşallahı var..Aslan gibi oğlun olacak...Allah sağlık sıhhat, uzun ömür versin inşallah...Kuzey bey senin yüzünü güldürecek...Sen haftasını beklersen 4 ü bile geçecek kuzey bey maşallah...
bir kuzu nasıl evrim geçirip dana olur....
Kuzunun evrimi...
Eki Görüntüle 175713 Eki Görüntüle 175714 Eki Görüntüle 175715 Eki Görüntüle 175716 Eki Görüntüle 175717 Eki Görüntüle 175718 Eki Görüntüle 175724 Eki Görüntüle 175725 Eki Görüntüle 175726 Eki Görüntüle 175733 Eki Görüntüle 175734 Eki Görüntüle 175740 Eki Görüntüle 175741 Eki Görüntüle 175747 Eki Görüntüle 175748 Eki Görüntüle 175754
Göbeğimde çizgi falan yok, ama göbek deliğimin orası simsiyah oldu..Resmen çürüdü, çizgi gibi değil ama, yuvarlak iri bi ben gibi...Ama simsiyah..
ya ayrılmayız neden ayrılalım. Biz çok şey paylaştık herkes herşeyi biliyor burda..inşallah ne güzel olacak.
Bırakmayalım birbirimizi.
Belirgin şekilde azaldı tekmeler. Arada dönüyor geriniyor okadar.
Tekmelemiyor artık sezin.
Allah gönlüne göre versin canım
yok yaa sezinden çok umutlu değilim iri olmayacak benim kızım. çıtı pıtı olacak :)
bakalım iple çekiyorum cumayı.
Demek 34 te bağlayacak bişey demedi çünkü tok gel falan diye.
Ben de hiç ayrılmak istemem kolay kurulmuyor arkadaşlıklar :)
girin nooolur.
Yazık olur sonra çok üzülürüm.
dümdüz kahverengi.göbeğinizdeki çizgi ne alemde
Maşallah sezin hanıma, sen ne güzel düzgün arka arkaya eklemişsin resimleri..Benimkiler karman çorman oldu...
benimki de mosmor. çok da ağrıyor.
bu gittiğimde sorucam.
ya ayrılmayız neden ayrılalım. Biz çok şey paylaştık herkes herşeyi biliyor burda..
ayyyyyyy çok tatlı yaa ben çekmedim hiç eylülde kameraya bile almıştım:))))))))))
maşallah sezin hanıma, sen ne güzel düzgün arka arkaya eklemişsin resimleri..benimkiler karman çorman oldu...
Sor bakalım ne diyecek, benim doktor daha bu ne ki göbek deliğin dışarıya fırlayacak, korkma dedi bana...
ay maşallah fatma ..
neden çekmedin kız. Hatıra kalıyo işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?