2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah iyiliğini versin. iki dakkada harcadın yine adamı.

Öküz demedin yaaaa...

günaydın karakan ve yelkovanın bebişlerine 41 kere maşallah çok memnun oldum sabaha güzel başladık gördüğüm kadarıyla hormonların cilvesi dışında sıkıntı yok herkes iyi bende iyiyim çok şükür

doktorda oyle dedi boyu uzun olucak dedi ..eşimin boyu 1.78 ama benim boyum 1.73 bana cekerse uzun olur ..doktorda oyle dedi senin boyun turk toplumuna gore uzun bebek sana cekicek heralde dedi .. :)

Uğraşmazsam işim rast gitmez...

oyy yerim ben onun pipisini

ahahahahaha Diycektimde korktum kızarsınız diye..

içimde ne genişse büyüdü büyüdü dışarıya vurum anca gerçekleşti

ne biliyim dikkat etmemiş olabilir.

yi yavrum yiiiiii....
ya benimde göbek deliğim acımaya başladı hele dün dr göbek deliğime getirdiğinde o şeyi anam canım ne yandı

benimde siyah ben gibi bişey var içinde de bişey var. Ellemedim hiç dr baktı bişey değil dedi. önemli olsa söyler ters bişey hissetse.

Ege, bişey diyim mi, o dediğinden bende de vardı içerde..Elimi sokunca ucu geliyordu, doktora söyledim, bazen göbek düştüğünde temizlenirken iyi temizlenmiyor, o kalıp kuruyor içerde dedi.Cımbız gibi bişeyle çekti benimkini..Siyah, kan pıhtısı gibi bişeydi...
Belki seninki de öyle bişeydir...

ya benim göbeğimden acaip huylanırdım banyo yaprken bile zor yıkardım

günaydın hoşgeldin.
hormonlar cilve yapıyor ama buraya gelip toparlıyorum kendimi.
iyiki varsınız :)

benimde siyah ben gibi bişey var içinde de bişey var. Ellemedim hiç dr baktı bişey değil dedi. önemli olsa söyler ters bişey hissetse.

ya benimde göbek deliğim acımaya başladı hele dün dr göbek deliğime getirdiğinde o şeyi anam canım ne yandı

ben ağrıyor diye endişeleniyorum zaten.
haftalardır ağrısı var. morarınca iyice merak ettim.

Yok canım bu sefer odasında baktı doktor renkli değildii normal ultrasondada net gözükmüyor artık büyüdüya cd verdi ama hep kemik kafa rahim açıklığı dikiş falan onları çekmiş cd :)))))))))))

he heeeee tamam aynısı kuru bişey elimle almaya çalıştım olmadı kaldı. çeksemmi bende. Bişey olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…