çevresinde şişlik var onu merak ediyorum fıtık falan değildir inşallah.
çok tatlı yavssssssssssssss yirim ben
Fatma, göbişin ne kadar tatlı yaaa....
Maşallah kuzuma...
o mimar kızım nizami dir onların işleri
sen muhasebecisin evrak işler gibi yapmışsın.. Benim eşimde iş yaparken öyledir aama evde allah yarabbi annesine bolbol dua ediyorum valla nasıl bi çocuk yetiştirmiş diye.. Hiç bir işten anlamaz..
Bizim gelin anneme dediki allah razı olsun çok güzel çocuk yetiştirmişsiniz. Titiz düzenli temiz. Benimkide tam tersi halının altına atanlardan. Anası ne ki danası öyle olsun
ay maşallah fatma ..
Kız bunlar senin normalfotoların hamilelikler nerde:)))))))))))))))))
aman var zaten
o mimar kızım nizami dir onların işleri
sen muhasebecisin evrak işler gibi yapmışsın.. Benim eşimde iş yaparken öyledir aama evde allah yarabbi annesine bolbol dua ediyorum valla nasıl bi çocuk yetiştirmiş diye.. Hiç bir işten anlamaz..
Bizim gelin anneme dediki allah razı olsun çok güzel çocuk yetiştirmişsiniz. Titiz düzenli temiz. Benimkide tam tersi halının altına atanlardan. Anası ne ki danası öyle olsun
allah iyiliğini versin. Iki dakkada harcadın yine adamı.
oyy yerim ben onun pipisinikızzz anca çıakrttık bunu :d:d:d:d
öküz demedin yaaaa...
Değildir ya, göbek deliği daha hassas ya ondan şiştir belki..
Her gittiğimizde mutlaka görüyorlar göbişi,ters bişey olsaydı söylerdi..
çok tatlı yavssssssssssssss yirim ben
ne biliyim dikkat etmemiş olabilir.
Yi yavrum yiiiiii....
1 hafta büyük küçük çok önemli değil zaten ultrasonların yanılma payıda çokkk..
bizim mart annelerinde çok kişi farklı kilolarda doğurdu.. o yüzden 2 hafta falan fark görünüyosa doğruluk payı oluyorrrrrrrrrrrrr
bu arada bebişin boy uzun olacak o belli.. en az52cm doğar
Uğraşmazsam işim rast gitmez...
oyy yerim ben onun pipisini
ahahahahahaDiycektimde korktum kızarsınız diye..
ya benimde göbek deliğim acımaya başladı hele dün dr göbek deliğime getirdiğinde o şeyi anam canım ne yandıne biliyim dikkat etmemiş olabilir.
yi yavrum yiiiiii....
günaydınkarakan ve yelkovanın bebişlerine 41 kere maşallah çok memnun oldum sabaha güzel başladık gördüğüm kadarıyla hormonların cilvesi dışında sıkıntı yok herkes iyi bende iyiyim çok şükür
hoşgeldin ipekcimm. Herşey yolunda çok şükür. Bizde iyiyiz.günaydınKarakan ve yelkovanın bebişlerine 41 kere maşallah çok memnun oldum sabaha güzel başladık gördüğüm kadarıyla hormonların cilvesi dışında sıkıntı yok herkes iyi bende iyiyim çok şükür
benimde siyah ben gibi bişey var içinde de bişey var. Ellemedim hiç dr baktı bişey değil dedi. önemli olsa söyler ters bişey hissetse.
doktorda oyle dedi boyu uzun olucak dedi ..eşimin boyu 1.78 ama benim boyum 1.73 bana cekerse uzun olur ..doktorda oyle dedi senin boyun turk toplumuna gore uzun bebek sana cekicek heralde dedi .. :)
Ege, bişey diyim mi, o dediğinden bende de vardı içerde..Elimi sokunca ucu geliyordu, doktora söyledim, bazen göbek düştüğünde temizlenirken iyi temizlenmiyor, o kalıp kuruyor içerde dedi.Cımbız gibi bişeyle çekti benimkini..Siyah, kan pıhtısı gibi bişeydi...
Belki seninki de öyle bişeydir...
günaydınkarakan ve yelkovanın bebişlerine 41 kere maşallah çok memnun oldum sabaha güzel başladık gördüğüm kadarıyla hormonların cilvesi dışında sıkıntı yok herkes iyi bende iyiyim çok şükür
benimde siyah ben gibi bişey var içinde de bişey var. Ellemedim hiç dr baktı bişey değil dedi. önemli olsa söyler ters bişey hissetse.
ya benimde göbek deliğim acımaya başladı hele dün dr göbek deliğime getirdiğinde o şeyi anam canım ne yandı
bak muslukları açtıracan bana
sana noluyo beee dinlen uyu kızzz.gelinime ii bak dağ gibi kaynanası var burda onun söle ona
ıssırırım seni zati kız öykümü koyda bakalım bi :d
karakan resmi yokmu tontonunun
ege, bişey diyim mi, o dediğinden bende de vardı içerde..elimi sokunca ucu geliyordu, doktora söyledim, bazen göbek düştüğünde temizlenirken iyi temizlenmiyor, o kalıp kuruyor içerde dedi.cımbız gibi bişeyle çekti benimkini..siyah, kan pıhtısı gibi bişeydi...
Belki seninki de öyle bişeydir...
Hoşgeldin canım...
Evet iyi haberler aldık mutlu olduuk hepimiz de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?