2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

31. hafta

Rüyalarınızın değiştiğini farkettiniz mi? Anne adayları bu gebelik haftalarında garip rüyalar görebilirler. Kısa bir uykuya dalsanız bile hemen rüya görmeye başlayabilirsiniz. Belki de gebelik döneminiz yaşamınız boyunca en sık rüya gördüğünüz dönem olacak. Bunları eşinizle ve arkadaşlarınızla paylaşın.

Bu kadar sık rüya görüyor olmanın muhtemel nedeni gebeliğin beyin biyokimyanız üzerinde yaptığı değişikliklerdir. Rüyaları hatırlamanın en etkili yolu, yatağınızın başucunda bir not defteri bulundurmaktır. Kalkar kalkmaz hemen gördüğünüz rüyayı not edin, yoksa saniyeler içinde unutursunuz.

Seneye de benim bebe diş çıkarıyo, benimki emeklemeye başladı, benimki yürüyoo falan diye yazarız artık....

erkek çocukları daha geç doğuyormuş canım.
biraz bekletebilir seni :)
hayırlısı bakalım.

torunlara kadar yolu var fmg bu site kovmadıkça bide

Bebeğiniz önceki haftalarda oldukça hızlı büyüdü ve bu haftadan itibaren büyüme hızı nispeten azalacak. Beyin dokusu işlevsel gelişimini sürdürmeye devam ediyor. Akciğerde surfaktan yapımı bu gebelik haftasından itibaren daha da hızlanacak.
Bebeğiniz özellikle 30-32. haftalar arasında diğer haftalara göre daha hareketlidir. Bunun en muhtemel nedeni amniyos sıvısının bu haftalarda nispeten daha fazla olması ve bebeğin yerinin nispeten fazla olmasıdır. 32. haftadan itibaren bebeğinizin içerideki yeri giderek azalacağından hareketlerin nitelikleri de değişecek.

İşte ben hamileyken ancak kızım az tekmelerse ağlarım...Çok tekmelesin benim kızım...Artık tekmeler azalacakmış...Hatun sıkışacakmış içerde..

çilek geçmiş olsun (( ne oldu ki dün birşeyin yoktu diye biliyorum
dikkat et kendine ayaklarını uzat dinlen hep

anam seninki de kocamanmış.
2 hafta önce 1600 gr.dı benim kızım.
Bu hafta en fazla 1900-2000 çıkar. Fazla beklemiyorum.

Ayyyy sinirlerim kaldırmıyo o ali kaptanı tam dayaklık deve.
ben 1600 gittiğimde 1900 bekliyorum fmg fazla olcağını sanmıyorum ama sezinden umutluyum.

ntsr ye bağlarmı bizi de bu hafta?
34 de karnınızı iyice doyurup gelin dedi bana nst ye bağlıycaz bebek açsa hareket etmez dedi.
34 de bağlarlar.

ay sorma yaa gerçi işe başlayana kadar ben nasıl girerim bilmem de işe başlayınca gireriz anca. Telefonları vereelim herkese özellikle uzun zamandır beraber olduklarımıza bari öyle haberdar olalım ben ayrılmak istemem burdan

sağol canım sende dikkat et bak doktorum gereksiz yere ayakta kalmamak lazım diyor yatmana bak agrın gecer

haftasonu çok yoruldum ondan oldu herhalde
sağol canım

gireriz kız girmez olur muyuz
konuşuruz 1 yaş d.günlerinde ne yapsak diye :))

İşte ben hamileyken ancak kızım az tekmelerse ağlarım...Çok tekmelesin benim kızım...Artık tekmeler azalacakmış...Hatun sıkışacakmış içerde..
ağlama kızzz napsın yavrucaklar.. büyüdüler

ayy çok begendim bende yapıcam
Maşallahhh...
Özendim kız, bende yapıcammmm...
bizde ne kıskancız ayyy

Seneye de benim bebe diş çıkarıyo, benimki emeklemeye başladı, benimki yürüyoo falan diye yazarız artık....

inşallah ne güzel olacak.

torunlara kadar yolu var fmg bu site kovmadıkça bide

bırakmayalım birbirimizi.

belirgin şekilde azaldı tekmeler. arada dönüyor geriniyor okadar.
tekmelemiyor artık sezin.

ablamın ki 2 hafta önce gelmişti. ya bide bende 9 sayısı takıntısı var

allah gönlüne göre versin canım

yok yaa sezinden çok umutlu değilim iri olmayacak benim kızım. çıtı pıtı olacak :)
bakalım iple çekiyorum cumayı.

demek 34 te bağlayacak bişey demedi çünkü tok gel falan diye.

ben de hiç ayrılmak istemem kolay kurulmuyor arkadaşlıklar :)

gireriz kız girmez olur muyuz
konuşuruz 1 yaş d.günlerinde ne yapsak diye :))

girin nooolur.
yazık olur sonra çok üzülürüm.

Yalnız amma kıyafet eskitmişim ha hamileyken....
Daha bunlar yarısı, millet alıp durma diyordu da kızıyordum...Grçekten biraz fazla olmuş...
Bana hala almadım hiçbişey gibi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…