hişşşştttttt ağlamak yokkkk
nazar değmesin çok güzeliz burda.
seneye falan naparız onu düşündüm geçen gün.
girersiniz değil mi topiğe.
kendimi boşlukta hissederim burası dağılırsa.
dünde eşim dr sordu dogum ne zamn grerçekleşir acaba diye dr 37. hafta ile 42. hafta da gerçekleşir dedi 42. haftamı şimdi aklıma geldi hee kız 10 ay mı duracak çocuk ayy o zaman:26::26:
valla içimden geçen tarihde ben bu çocugu 9.06.2011 de doguracak gibiyim . ya hayırlısı
torunlara kadar yolu var fmg bu site kovmadıkça bide
Bebeğiniz önceki haftalarda oldukça hızlı büyüdü ve bu haftadan itibaren büyüme hızı nispeten azalacak. Beyin dokusu işlevsel gelişimini sürdürmeye devam ediyor. Akciğerde surfaktan yapımı bu gebelik haftasından itibaren daha da hızlanacak.
Bebeğiniz özellikle 30-32. haftalar arasında diğer haftalara göre daha hareketlidir. Bunun en muhtemel nedeni amniyos sıvısının bu haftalarda nispeten daha fazla olması ve bebeğin yerinin nispeten fazla olmasıdır. 32. haftadan itibaren bebeğinizin içerideki yeri giderek azalacağından hareketlerin nitelikleri de değişecek.
Eki Görüntüle 175712 Eki Görüntüle 175710 Eki Görüntüle 175708 Eki Görüntüle 175711 Eki Görüntüle 175709
buyruz neydik ne olduk isimli potborim
ablamın ki 2 hafta önce gelmişti. ya bide bende 9 sayısı takıntısı varerkek çocukları daha geç doğuyormuş canım.
biraz bekletebilir seni :)
hayırlısı bakalım.
kızlar ben bugün evdeyim, azıcık ağrım vardı 2 gün rapor aldık işi şansa bırakmamak için, bugün giremeyebilirim, yarın da merak etmeyin..
yelkovan çok güzel haberler maşallah
karakan maşallahhhh kocaman yapmışsın kuzuyu
Fatmaaaaaaaaaa dünürümmmmmmmmmmmmmmm sıkma sen güzel , paşanın tekmelerini dinle
Fmgcim sen de neşelen
gerçi ben de pek neşeli değilim ama :)
off kelin merhemi olsa kafasına sürermiş
ben 1600 gittiğimde 1900 bekliyorum fmg fazla olcağını sanmıyorum ama sezinden umutluyum.anam seninki de kocamanmış.
2 hafta önce 1600 gr.dı benim kızım.
Bu hafta en fazla 1900-2000 çıkar. Fazla beklemiyorum.
Ayyyy sinirlerim kaldırmıyo o ali kaptanı tam dayaklık deve.
34 de karnınızı iyice doyurup gelin dedi bana nst ye bağlıycaz bebek açsa hareket etmez dedi.ntsr ye bağlarmı bizi de bu hafta?
Nazar değmesin çok güzeliz burda.
Seneye falan naparız onu düşündüm geçen gün.
Girersiniz değil mi topiğe.
Kendimi boşlukta hissederim burası dağılırsa.
sağol canım sende dikkat et bak doktorum gereksiz yere ayakta kalmamak lazım diyor yatmana bak agrın gecer
Maşallahhh...
Özendim kız, bende yapıcammmm...
ağlama kızzz napsın yavrucaklar.. büyüdüler
İşte ben hamileyken ancak kızım az tekmelerse ağlarım...Çok tekmelesin benim kızım...Artık tekmeler azalacakmış...Hatun sıkışacakmış içerde..
ayy çok begendim bende yapıcamEki Görüntüle 175712 Eki Görüntüle 175710 Eki Görüntüle 175708 Eki Görüntüle 175711 Eki Görüntüle 175709
bizde ne kıskancız ayyyMaşallahhh...
Özendim kız, bende yapıcammmm...
Eki Görüntüle 175712 Eki Görüntüle 175710 Eki Görüntüle 175708 Eki Görüntüle 175711 Eki Görüntüle 175709
Bir kuzu nasıl evrim geçirip dana olur....
KUZUNUN EVRİMİ...
Eki Görüntüle 175713 Eki Görüntüle 175714 Eki Görüntüle 175715 Eki Görüntüle 175716 Eki Görüntüle 175717 Eki Görüntüle 175718 Eki Görüntüle 175724 Eki Görüntüle 175725 Eki Görüntüle 175726 Eki Görüntüle 175733 Eki Görüntüle 175734 Eki Görüntüle 175740 Eki Görüntüle 175741 Eki Görüntüle 175747 Eki Görüntüle 175748 Eki Görüntüle 175754
Seneye de benim bebe diş çıkarıyo, benimki emeklemeye başladı, benimki yürüyoo falan diye yazarız artık....
torunlara kadar yolu var fmg bu site kovmadıkça bide
İşte ben hamileyken ancak kızım az tekmelerse ağlarım...Çok tekmelesin benim kızım...Artık tekmeler azalacakmış...Hatun sıkışacakmış içerde..
ablamın ki 2 hafta önce gelmişti. ya bide bende 9 sayısı takıntısı var
ben 1600 gittiğimde 1900 bekliyorum fmg fazla olcağını sanmıyorum ama sezinden umutluyum.
34 de karnınızı iyice doyurup gelin dedi bana nst ye bağlıycaz bebek açsa hareket etmez dedi.
34 de bağlarlar.
ay sorma yaa gerçi işe başlayana kadar ben nasıl girerim bilmem de işe başlayınca gireriz anca. Telefonları vereelim herkese özellikle uzun zamandır beraber olduklarımıza bari öyle haberdar olalım ben ayrılmak istemem burdan
gireriz kız girmez olur muyuz
konuşuruz 1 yaş d.günlerinde ne yapsak diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?