malatyalıyım cok şükür :))))))yok ben ilaca karşıyım
bende malatyalıyım yani istanbul doğma büyüme ama anne baba oralı.. malatyalımısın
yok bilgim yaa üzgünüm(
En Ucuz Philips FC8732/01 Torbasız Elektrikli Süpürge : Elektrikli Süpürge & Aksesuar : Beyaz Eşya & Ev Aletleri : sanalreyonum.com
philips ya da rowenta orta karar ürünler. ben philips marathon kullanıyorum. fena değil..
malatyada aralıksız kar yagıyor bu havalar duzelmıycek galıba :))
ben ara verdim benım meslek bıraz zor oturmak yoktu hep ınsaatlardaydım 3 aydan sonra ara verdım cok zor gectı benım ılk 5 ay sımdı evdeyım ılk cocuk allah nasıp ederse ınsallah suandada okulum devam edıyo master yapıyorum yuvarlanıp gıdıyorum ıste:))
slm kızlar karnımızı doyurduk geldik kızımla beraber nasılsınız
inşallah ama sanmam 1600 dü 2 hafta önce artık bundan sonra fazla almaz yavaş yavaş alır.. 1900 olmuş olabilir.
hadi ya, hafta sonu malatyaya gitmeyi düşünüyorduk gezmeye((
ballı, cevizli, tarçınlı süt içtik biz kızımlaaaaa
Ayyy, inşallah yaaa...
Hepsi en az 2500 olana kadar doğmasınlar..2500 ve üzeri artık prematüre olmuyormuş...
Sağlıklı sıhhatli gelsin hepsi de....
Valla biz de doyduk, şimdi de keyif kahvesi içiyoruz tiryaki kızımla...Dört dönüyo sıpa, kokusunu bile seviyo anası gibii...
allah kolaylık versin zor valla çalışmak. inşallah bebişin gelirde onunla oyalanırsın
bakayım ya kaynanama alacaz ona bakıyorum.. bakalım internette ucuzunu bulursam torbasız olsun. ya kadında astım var
ballı, cevizli, tarçınlı süt içtik biz kızımlaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?