2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah kolaylık versin zor valla çalışmak. inşallah bebişin gelirde onunla oyalanırsın

inşallah ama sanmam 1600 dü 2 hafta önce artık bundan sonra fazla almaz yavaş yavaş alır.. 1900 olmuş olabilir.

varmısın iddiasına :)))))) hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlarda ben sadece son haftalarda hemen alacaklarını düşünüyorum vbenimkinin biraz önde olmasının sebebi akşama kadar soluma yatar pozisyonda olup sürekli beslenmesi kan akışının olması yoksa yemeden içmeden değil

hadi ya, hafta sonu malatyaya gitmeyi düşünüyorduk gezmeye((

Birceee, ne yapıorsun...Ne zamandır denk gelmiyoruz yaaa...
Yaman bey nasıl, ikimizde bebişlerin sorunları azalınca doktora az gider olduk haaa...
Senin kontrol ne zaman...Gerçi daha yeni gittin ama...Alışmışız sık sık yaman beyden haberler duymaya...

Ayyy, inşallah yaaa...
Hepsi en az 2500 olana kadar doğmasınlar..2500 ve üzeri artık prematüre olmuyormuş...
Sağlıklı sıhhatli gelsin hepsi de....

tabi canım olacaklar bak seninki 30 haftasında benden 130 gr azdı oda kız-erkek farkı ;kız dediğin narin olacak birazda :)))) iki hafta sonra git bak görecen

allah kolaylık versin zor valla çalışmak. inşallah bebişin gelirde onunla oyalanırsın

amin inşallah hepimiz bu arada doğumdan kaç ay sonra iş başı yapılmalı sizce ben 3 aydan sonra dıyorum ama kızıyolar fıkrınız nedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…