2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah kolaylık versin neyseki sürekli orda değilsin ben yine karadenizdeyim doğunun köyü çok sıkıntılıdır eminim. İnşallah oralarda gelişir büyür

yaaa bu bebeklerin arkasına konulan terbezini nerden bulabilirm acep yaaa

aboo yakamoz Allah yardımcın olsun.bende adanadayım ablamlar mersinde gidip geliyoruz arada.söylerim gidinde selamını

söyle kız hatta mersine gidersen deniz kokusunu içine çek benim yerime özledim ya doğum yapayım hemencik zayıflayım eski kıyafetlerimi giyeyim gidip bol bol gezip tozayım diye hayaller kuruyorum bende burda

ahanda buda dün eklediğim göbüşüm gece gece kıskanıp pijamalarımla çektim

İrem hanıma bak sen, ne güzel göbüş olmuş...Maşallah yaa...
Allah nazardan saklasın, hiç kilo almamışsın yaaa....Ne güzel...
Pijamaların da konuşuyoooo şekerim, ben burdayım demişler..Çok güzelmiş...
Kız yalnız benim tanıdığım bütün iremler kuduruk haaa...Bi tane uslusuna denk gelmedim..

valla çok haklısın canım. ben bu kadarını görmedim. ana sınıfı öğretmenleri -hele de köydeyse- çok daha fazla şey görüyor. bana gelene kadar biraz eğitilmiş oluyorlar. bir de mardinle şırnak da kıyaslanamaz tabii. sen de velilere haftada 2 yıkayın demişsin, ne diyor bu muallim demişlerdir kesin ben köydeyken kendi öğrencilerime söylerdim en azından haftada 2 gün yıkanın diye, uzaylıymışım gibi bakarlardı yüzüme:)) fare konusu da çok kötü gerçekten, köyde hep bana görünürdü o iğrenç şey, çocuklar bir çığlık duyunca serpil hoca fare gördü herhalde diyorlarmış onlar elleriyle yakalıyorlardı. ııyy neyse, merkez çok daha iyi allahtan...

Göztepede oturuyorum canım benim ailem de eşimin ailesi de orda doktorum da var orda üç kez kontrole gittim zaten ilk hamileliğimi de takip etmişti inşallah her şey yolunda gider. sen nerdesin?

ben şu anda mardindeyim de ailem bucada oturuyor. tatilde şirinyerde bir doktora gitmiştim ben de, çok güven vermişti. izmirde olsam ona giderdim ben de ama burda olacak doğum...

Neyse hanimlar ben cikiyorum, bayagi yorgunum bugün biraz dinleneyim de yemek yapicam daha!!! öpüldünüz:)))

Canım Allah kolaylık versin neyseki sürekli orda değilsin ben yine karadenizdeyim doğunun köyü çok sıkıntılıdır eminim. İnşallah oralarda gelişir büyür
karadeniz biraz daha gelişmiştir diye düşünüyorum doğu bi çok yönden daha sıkıntılı
Yakamoz Allah yardımcın olsun...Gerçekten çok zor şartlar...
saolun kızlar zamanla alışıyo insan geçici Allahtan ...
anası kuduruk zaten kızı nasıl olsun pijamalarımı seviyorum bende ya çok ciciler :) severim öyle cicili bicili şeyler hatta hastane içinde böyle bişy alayım diyodumda doğum yapmış öyle bir takım giymiş diye gülerler filan vazgeçtim

benimkiler bide küçük yaş olduklarından annenin öğreteceği şeyi bile ben öğretmeye çalışıyorum ( hoş 6 yaşlarda aynı burda 4 yaş seviyesindeler ) ilkokullar bile çok daha iyi okulda bişyler kazanmış oluyolar o zamana kadar anaokulcuların işi zor bu anlamda Allahtan öyle pimpirikli değilimdir kolay alıştım ( birazda mecburiyet var tabi ) Mardin çok daha iyidir eminim ya köy çocuklarına hiçbşy öğretilmemiş oldugundan bu kadar zorlanıyoruz aslında ilçe merkezindeki çocuklarla bile aralarında fark var 1 sene sonra gidecez zaten (inşallah ) bu süreyi geçirip gitme hayalleri kuruyorum artık bende napim :)

Ben çıkıyorum kızlar, eşim aradı, akşam kızımla seni gezmeye götüreyim ne zamandır çıkmıyorsunuz, bunaldınız dedi....
Gideyim de süsleneyim bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…