2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben normal fırında 175 derecede yapıyorum kekleri..175 iyidir herhalde canım....

merhabaaaalarrr
bugün doğum izni raporum için işlemlerimi başlattım, yarın hazırlayıp bana yollayacaklar...onun dışında bebekimi gördüm, öncesinde her ihtimale karşı doktorcum NST ye yolladı beni..çok şükür sancı vs çıkmadı...pıtır pıtır kızımın kalbin dinleyip durdum çok hoşuma gitti...
bebişim de Allaha bin şükür çok daha iyi...başı doğum kanalına çok yakındı, dinlenmem sayesinde daha iyi bi pozisyon almış, boynundaki kordondan kurtulmuş, ve 1700 küsür gr olmuş, boyu da 45 cm cvarı bi sonraki kontrolümüz 10 gün sonra, aynı şekilde dinnlenmeye de devam tabi...
Allah herkese iyi haberler almak nasip etsin kızlar, içim acaip rahatladı çok şükür bugünümüze
hadi öptüm görüşürüüüüz

he valla hiç bana göre uğraşlar değil
sorma valla çalışan kadın olunca uğraşamıyorum en kolayı puding onu bile üşeniyorum. Al hazır ye. Patladı gitti.

Ahh, ağam elimde olsa butik pastane açardım kendime...Çok severim yapmayı ve yaptığım şeyleri yedirmeyi...
Gel gör ki, çıkan bulaşığa sinir olurum o ayrı bi dert...
Abonesi olduğum yemek dergileri var, eşim de 7 yıldızlı otelde çalıştığından olsa gerek, yemek yemeyi de süslemeyi de sever..Gireriz mutfağa birlikte yaparız...
Ama sonra bulaşıklar hep bana kalırr...

Maşallah inci hanıma, büyümüş gelinlik kız olmuş....
NST ye erken yollamış kız seni doktor...Benimki hiç öyle şeylerden bahsetmiyor daha...

ahahaha çok güzeldi o ne abla..

devamı da var canım dedim ki böyle ince şeritler halinde doğrayacaksın uzun uzun dedim. tamam dedi sonra abla bir şey sorcam sen ne yapçaksın bu eti dedi:) sepzelerle soteleyeceğim dedim sonra konuşmamız bitti ama sanırım bir anlam veremedi

gözünaydın canım. maşallah kuzuna.

maşallah bebişine canım

çok güzel haberler gözünaydın cnm. Daim olsun inşallah

süper ne güzel..
Bulaşık mak var artık zevk alıyorsanız yapın işte.. Boşver meşgale

seninki yine julyeni bilememiş. burda bir ilçedeki lokantada pipet istedi arkadaş, o ne dedi garson. kamışş dedi arkadaş, hee dedi adam:))

seninki yine julyeni bilememiş. Burda bir ilçedeki lokantada pipet istedi arkadaş, o ne dedi garson. Kamışş dedi arkadaş, hee dedi adam:))

ya kızlar kusura bakmayın ama harbi nasıl dayanıyorsunuz yaa. O kadar güzel yerlerden öyle yerlere gitmişsinizki allah sabır versin. Ben burda şırnak mardin ardahan..... Gibi yerlerden insanları gördüm valla allah kolaylık versin diyorum size..

napalım kardeş ekmek parası ben merkezde yaşıyorum normalde, medeni genelde insanlar. ama köyde çalışırken ve dediğim ilçeye gittiğim zamanlarda çok zorlanıyordum.

kuzu zinkerbel maşallah göbüşlere yalnız göbüşler 9 aylık gibi duruyo :)) zor olmaz inşallah kızlar 2 ay sonrası , benim göbüşümü görmemişsiniz dün eklemiştim

kontrolden gelen iyi haber alan kızlara da çok sevindim inşallah hep iyi haberler alırız valla geçmişi okuycam size bakacam diye okul işlerini halledemiyorum he bi bakim çıkim işlerimi halledim diyorum giriş o giriş geçmişin hepsini okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…