2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aslında ben buraya haksızlık etmeyim çok da küçük bir yer değil ben merzifondayım ama bazen komik olaylarla karşılaşıyor insan bir de geçici diye düşününce geçiyor vallaha. En kötüsü iş problemi ben 1,5 sene önce istanbuldan geldim buraya sevdiğim işimi bırakmak zorunda kaldım maalesef şimdi kpsse girdim devlet düşünüyorum özelde çalışınca çıkmak zorunda kalıyorum...

napalım kardeş ekmek parası Ben merkezde yaşıyorum normalde, medeni genelde insanlar. Ama köyde çalışırken ve dediğim ilçeye gittiğim zamanlarda çok zorlanıyordum.
doğru bacım naparsın mecbur.. Allah kurtarsın

görmedim cnm koysana yeniden..
Buraya öyle bi bakıp çıkıyım yapamazsn kalırsın geldimi

Şimdilik zor olmuyo ama sonrasında ne olacak hiç bilmiourum..Görmedik kız, dur bulayım da bakayım..
ama sen kilo almadım diyordun yoktur göbüş....Sen nasılsın iyi misin...Ben valla geçmişi okuyamıyorum ya, oku oku baş edemiyorum..

allah gönlünüze göre versin herkesinn

izmirde nerde oturuyorsunuz canım? doktorun var mı orda?

Merhaba hanimlar...insallah herkes iyidir...
Gecen hafta seker testi yapildi bana, 3 kez kan alindi, biri ac karnina, biri meyve suyu ictikten sonra (eczaneden aldigim meyve suyu gibi birsey) hepsi birer saat aralikli idi. Ikincisinde yüksek cikti!! simdi baska doktora yolladi beni ve sanirim diyet uygulanacak...herseyin hayirlisi diyorum ama moralim bayagin bozuldu!!! ama yapacak bisey yok insallah hersey yoluna girer, diyet ise yarar ve bebisime bisey olmaz...

Riskli gebelik

Polikliniğin kapısında şahit olduğum, 7 yaşlarındaki kız çocuğunun annesine haykırdığı; "Bıktım ya! Yine mi hamile kaldın! Şu yetiyor zaten bana (3 yaşlarındaki kardeşini gösteriyor), hemen aldıracaksın bu çocuğu!" sözlerinden sonra yeni nesilden bir kez daha ürktüm. Etkili korunmak lazım vesselam...
itiraflarda yazıyodu kızlar

inş.ya nozma moralini hemen..senle aynıyız bu arada bebişler

olmaz canım merak etme..Öykümün de yüksek çıktı, hatta insülin kullanıyor bebişi maşallah çok iyi...Sen kalbini ferah tut, diyet bende yaptım, çoğumuz yaptı...Bişey olmaz bebişine...

seninki yine julyeni bilememiş. burda bir ilçedeki lokantada pipet istedi arkadaş, o ne dedi garson. kamışş dedi arkadaş, hee dedi adam:))
bana anormal gelmedi daha kötülerini gördüm çünkü burda, peçetenin ne oldugunu bilmeyen var kullanmıyorlar çünkü misafir geldiğinde sadece sabunlu elbezleri çıkıyor o kadar ...Okulda Beslenme saatinde koridora çıkamıyorum çocukların getirdikleri ( Allah bilir kaç günlük ) beslenmenin kokusundan, hepsi elle dalıyo öyle yiyo 2 aydır eve kağıt göndere göndere zorla çatal getirtiyorum her gün tek tek gösteriyorum çocuklara nasıl yiyceklerini yine yok arkamı döneyim elle yemeye devam ediyorlar suç çocuklarda değilki davranış evde pekiştirilmeyince nasıl öğrensinler anne baba hatta evde yaşayan bütün sülale öyle yiyo, çoğu 2-3 eşli bir arada yaşıyor zaten, bi evde 30 kişi etkinlik sırasında yapamadıklarında beraber yapmak için yanlarına oturuyorum çocuklar kokuyor midem kalkıyor her veli toplantısında uyarıp anne babalara 2 günde bir yaptırmıyorsanız bile hafta iki kere mutlaka banyo yapsınlar sınıf bile kokuyor dememe rağmen aynı.... Çocukların burunları sürekli akıyor söyleye söyleye zorla bi kaç tanesinin cebine mendil koydurtabildim ( 2 aydır yeni yeni bi kaç tanesi koyuyor cebine sadece )bu defa çocuklar burunları akmış halde durmaya alıştıklarından burun akıyo silmiyo ( kaç defa gördüm yalıyo diliyle çocuk ) yada masalara damlıyo filan ööğğğ yani günde 10 defa ellerimi yıkıyorum, ilçe desen alt yapı yok lağım suları yollarda dolaşıyor yollarda asfalt dahi yok çamur içinde heryer, bugün sınıfta fare cirit atıyodu ordan oraya dolaşıyor hayvan alışmış artık korkmuyorda bi çığlık bastım görünce çocuklarda şaşırdı fare için bağırdıgıma onlar alışmış iç içe yaşamaya ben hiç anlatmıyım o yüzden burda yaşadıklarımı Aman Allahım filan dersiniz ...

ya ben ya ben Mersin gibi yerden şırnağa hemde şırnağında en küçük en köhne ilçesine geldik yerleştik bide daha buranın da köyünde çalışıyorum ilçe zaten 3 bin nufüslük yer sen düşün... Nasıl özlüyorum Mersini ama ya deşme yaramı neyse seneye yaza batıya dönecez ya tek tesellim o

Bıktım yaa yalnız...Görende 50 tane kardeşi var sanacak..Zamane veletleri çok fena çokkk...

dur tekrar ekliyim bulayımda, ay ben çatlıyorum meraktan giremeyince kızlar ne konuştular acaba diye dalıyorum çıkamıyorum
doğru bacım naparsın mecbur.. Allah kurtarsın

görmedim cnm koysana yeniden..
Buraya öyle bi bakıp çıkıyım yapamazsn kalırsın geldimi

dur bulup ekliyorum hemen

aboo yakamoz Allah yardımcın olsun.bende adanadayım ablamlar mersinde gidip geliyoruz arada.söylerim gidinde selamını

koptum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…