aslında ben buraya haksızlık etmeyim çok da küçük bir yer değil ben merzifondayım ama bazen komik olaylarla karşılaşıyor insan bir de geçici diye düşününce geçiyor vallaha. En kötüsü iş problemi ben 1,5 sene önce istanbuldan geldim buraya sevdiğim işimi bırakmak zorunda kaldım maalesef şimdi kpsse girdim devlet düşünüyorum özelde çalışınca çıkmak zorunda kalıyorum...ya kızlar kusura bakmayın ama harbi nasıl dayanıyorsunuz yaa. O kadar güzel yerlerden öyle yerlere gitmişsinizki allah sabır versin. Ben burda şırnak mardin ardahan..... Gibi yerlerden insanları gördüm valla allah kolaylık versin diyorum size..
doğru bacım naparsın mecbur.. Allah kurtarsınnapalım kardeş ekmek parasıBen merkezde yaşıyorum normalde, medeni genelde insanlar. Ama köyde çalışırken ve dediğim ilçeye gittiğim zamanlarda çok zorlanıyordum.
kuzu zinkerbel maşallah göbüşlereYalnız göbüşler 9 aylık gibi duruyo :)) zor olmaz inşallah kızlar 2 ay sonrası , benim göbüşümü görmemişsiniz dün eklemiştim
Kontrolden gelen iyi haber alan kızlara da çok sevindim inşallah hep iyi haberler alırız valla geçmişi okuycam size bakacam diye okul işlerini halledemiyorum he bi bakim çıkim işlerimi halledim diyorum giriş o giriş geçmişin hepsini okuyorum
kuzu zinkerbel maşallah göbüşlereyalnız göbüşler 9 aylık gibi duruyo :)) zor olmaz inşallah kızlar 2 ay sonrası , benim göbüşümü görmemişsiniz dün eklemiştim
kontrolden gelen iyi haber alan kızlara da çok sevindim inşallah hep iyi haberler alırız valla geçmişi okuycam size bakacam diye okul işlerini halledemiyorum he bi bakim çıkim işlerimi halledim diyorum giriş o giriş geçmişin hepsini okuyorum
aslında ben buraya haksızlık etmeyim çok da küçük bir yer değil ben merzifondayım ama bazen komik olaylarla karşılaşıyor insan bir de geçici diye düşününce geçiyor vallaha. En kötüsü iş problemi ben 1,5 sene önce istanbuldan geldim buraya sevdiğim işimi bırakmak zorunda kaldım maalesef şimdi kpsse girdim devlet düşünüyorum özelde çalışınca çıkmak zorunda kalıyorum...
aslında ben buraya haksızlık etmeyim çok da küçük bir yer değil ben merzifondayım ama bazen komik olaylarla karşılaşıyor insan bir de geçici diye düşününce geçiyor vallaha. En kötüsü iş problemi ben 1,5 sene önce istanbuldan geldim buraya sevdiğim işimi bırakmak zorunda kaldım maalesef şimdi kpsse girdim devlet düşünüyorum özelde çalışınca çıkmak zorunda kalıyorum...
allah gönlünüze göre versin herkesinn
amiinnnnn... tayin isteyecek gibiyiz biz bu sene, dua edin de çıksın...
Merhaba hanimlar...insallah herkes iyidir...
Gecen hafta seker testi yapildi bana, 3 kez kan alindi, biri ac karnina, biri meyve suyu ictikten sonra (eczaneden aldigim meyve suyu gibi birsey) hepsi birer saat aralikli idi. Ikincisinde yüksek cikti!! simdi baska doktora yolladi beni ve sanirim diyet uygulanacak...herseyin hayirlisi diyorum ama moralim bayagin bozuldu!!! ama yapacak bisey yok insallah hersey yoluna girer, diyet ise yarar ve bebisime bisey olmaz...
inş.ya nozma moralini hemen..senle aynıyız bu arada bebişler
Merhaba hanimlar...insallah herkes iyidir...
Gecen hafta seker testi yapildi bana, 3 kez kan alindi, biri ac karnina, biri meyve suyu ictikten sonra (eczaneden aldigim meyve suyu gibi birsey) hepsi birer saat aralikli idi. Ikincisinde yüksek cikti!! simdi baska doktora yolladi beni ve sanirim diyet uygulanacak...herseyin hayirlisi diyorum ama moralim bayagin bozuldu!!! ama yapacak bisey yok insallah hersey yoluna girer, diyet ise yarar ve bebisime bisey olmaz...
bana anormal gelmedi daha kötülerini gördüm çünkü burda, peçetenin ne oldugunu bilmeyen var kullanmıyorlar çünkü misafir geldiğinde sadece sabunlu elbezleri çıkıyor o kadar ...Okulda Beslenme saatinde koridora çıkamıyorum çocukların getirdikleri ( Allah bilir kaç günlük ) beslenmenin kokusundan, hepsi elle dalıyo öyle yiyo 2 aydır eve kağıt göndere göndere zorla çatal getirtiyorum her gün tek tek gösteriyorum çocuklara nasıl yiyceklerini yine yok arkamı döneyim elle yemeye devam ediyorlar suç çocuklarda değilki davranış evde pekiştirilmeyince nasıl öğrensinler anne baba hatta evde yaşayan bütün sülale öyle yiyo, çoğu 2-3 eşli bir arada yaşıyor zaten, bi evde 30 kişiseninki yine julyeni bilememiş. burda bir ilçedeki lokantada pipet istedi arkadaş, o ne dedi garson. kamışş dedi arkadaş, hee dedi adam:))
ya kızlar kusura bakmayın ama harbi nasıl dayanıyorsunuz yaa. O kadar güzel yerlerden öyle yerlere gitmişsinizki allah sabır versin. Ben burda şırnak mardin ardahan..... Gibi yerlerden insanları gördüm valla allah kolaylık versin diyorum size..
Ister istemez morali bozuluyor insanin!! ama cogu hamilelerde gözüküyor!!
evet ayni zamana galiba dogumumuz...
Riskli gebelik
Polikliniğin kapısında şahit olduğum, 7 yaşlarındaki kız çocuğunun annesine haykırdığı; "Bıktım ya! Yine mi hamile kaldın! Şu yetiyor zaten bana (3 yaşlarındaki kardeşini gösteriyor), hemen aldıracaksın bu çocuğu!" sözlerinden sonra yeni nesilden bir kez daha ürktüm. Etkili korunmak lazım vesselam...
itiraflarda yazıyodu kızlar
izmirde nerde oturuyorsunuz canım? doktorun var mı orda?
evt haklısın.ilk zamanlar 25 haziran demişti işte bakalım artık
dur tekrar ekliyim bulayımda, ay ben çatlıyorum meraktan giremeyince kızlar ne konuştular acaba diye dalıyorum çıkamıyorumŞimdilik zor olmuyo ama sonrasında ne olacak hiç bilmiourum..Görmedik kız, dur bulayım da bakayım..
ama sen kilo almadım diyordun yoktur göbüş....Sen nasılsın iyi misin...Ben valla geçmişi okuyamıyorum ya, oku oku baş edemiyorum..
doğru bacım naparsın mecbur.. Allah kurtarsın
görmedim cnm koysana yeniden..
Buraya öyle bi bakıp çıkıyım yapamazsn kalırsın geldimi
Riskli gebelik
Polikliniğin kapısında şahit olduğum, 7 yaşlarındaki kız çocuğunun annesine haykırdığı; "Bıktım ya! Yine mi hamile kaldın! Şu yetiyor zaten bana (3 yaşlarındaki kardeşini gösteriyor), hemen aldıracaksın bu çocuğu!" sözlerinden sonra yeni nesilden bir kez daha ürktüm. Etkili korunmak lazım vesselam...
itiraflarda yazıyodu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?