Ben çıkıyorum kızlar, eşim aradı, akşam kızımla seni gezmeye götüreyim ne zamandır çıkmıyorsunuz, bunaldınız dedi....
Gideyim de süsleneyim bari...
oooo koş koş şekerim hadi gezin biraz görüşürzz
ce eee bis deldik gene
off kızlarrr yemek yerken bile yoruluyorum ya
benimkiler bide küçük yaş olduklarından annenin öğreteceği şeyi bile ben öğretmeye çalışıyorum ( hoş 6 yaşlarda aynı burda 4 yaş seviyesindeler) ilkokullar bile çok daha iyi okulda bişyler kazanmış oluyolar o zamana kadar anaokulcuların işi zor bu anlamda Allahtan öyle pimpirikli değilimdir kolay alıştım ( birazda mecburiyet var tabi ) Mardin çok daha iyidir eminim ya köy çocuklarına hiçbşy öğretilmemiş oldugundan bu kadar zorlanıyoruz aslında ilçe merkezindeki çocuklarla bile aralarında fark var 1 sene sonra gidecez zaten (inşallah ) bu süreyi geçirip gitme hayalleri kuruyorum artık bende napim :)
Şeytan diyor ki, herif seni düşünmüyor, gülümün aküsü bitmesin uzun süredir çalışmıyor diye dışarı çıkmak istiyor...
Neyse ben akşam öğrenirim nasılsa...
amin canım alışıyo insan zamanla batıyı özlüyosun tabi ister istemez tatillerle idare ediyorum artık bende MErsin özlemini öyle bastırıyorum :)amaannn yogunluktan bı gıremedım okuyamadımmm ...
nasılsınız hanımlar nasıl gectı gun?artık aksam okurum bıraz..
yakamoz zor sartlarda yapıyorsun meslegı senın gıbı arkadaslarımızda cok kolaylık versın Allah sana...
çok çabuk geçiyor zaman, anlamadan geçer. bir de senin eşinden dolayı kesin çıkacak tayin. eşin de öğretmen olsaydı tayin anlamında sıkıntılı olurdu.
inşallah gönlüne göre olur canım. ama çıkıyor genelde... görüşürüzamin canım alışıyo insan zamanla batıyı özlüyosun tabi ister istemez tatillerle idare ediyorum artık bende MErsin özlemini öyle bastırıyorum :)
inşallah canım, eşimin tayini kesin çıkıyor ama benim eş durumundan tayinin çıkması için hizmet puanının yeterli olması gerekiyor onun tayin döneminde eş durumu ataması olması gerekiyor gideceğin ilde açık olması gerekiyor v.s onlarınki kadar kolay değilokulönceci açığı devam ediyor illerde bende ona güveniyorum sıkıntı olmadan ayrı kalmadan gideriz inşallah yoksa bebekle tek başıma burda daha zor gelir
ben çıkayım kızlar yemek yapmam lazım eşim gelecek hala yemek yapmadımgörüşürüz yine öpüyorum hepinizi
amin canım alışıyo insan zamanla batıyı özlüyosun tabi ister istemez tatillerle idare ediyorum artık bende MErsin özlemini öyle bastırıyorum :)
inşallah canım, eşimin tayini kesin çıkıyor ama benim eş durumundan tayinin çıkması için hizmet puanının yeterli olması gerekiyor onun tayin döneminde eş durumu ataması olması gerekiyor gideceğin ilde açık olması gerekiyor v.s onlarınki kadar kolay değilokulönceci açığı devam ediyor illerde bende ona güveniyorum sıkıntı olmadan ayrı kalmadan gideriz inşallah yoksa bebekle tek başıma burda daha zor gelir
ben çıkayım kızlar yemek yapmam lazım eşim gelecek hala yemek yapmadımgörüşürüz yine öpüyorum hepinizi
malatyadaki arkadaş kar fotoğraflarını eklemiş face'e. şaka gibi gerçekten bembeyaz her yer nisan ortasında:))
canım ya bizim face miz varmı ben baktım da bulamadımkimalatyadaki arkadaş kar fotoğraflarını eklemiş face'e. şaka gibi gerçekten bembeyaz her yer nisan ortasında:))
canım ya bizim face miz varmı ben baktım da bulamadımki
haziran annelerinin mi canım?? onu soruyorsan yok.
zararı olabilir doktoruna sormadan bişey yapma canım ben olsam cesaret edemezdim... uyuşturu özelliği var sonuçta rahim ağzından içeri kaçarsa başına iş alabilirsin.. bende birazdan yapıcam offf nasıl görücem kişimdi doğum öncesi ağdaya gidicem ama canım çok tatlı emlayla uyuşturalım diyolar sizce zararı olurmu ne dersiniz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?