2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amaannn yogunluktan bı gıremedım okuyamadımmm ...
nasılsınız hanımlar nasıl gectı gun?artık aksam okurum bıraz..
yakamoz zor sartlarda yapıyorsun meslegı senın gıbı arkadaslarımızda cok kolaylık versın Allah sana...

çok çabuk geçiyor zaman, anlamadan geçer. bir de senin eşinden dolayı kesin çıkacak tayin. eşin de öğretmen olsaydı tayin anlamında sıkıntılı olurdu.

amin canım alışıyo insan zamanla batıyı özlüyosun tabi ister istemez tatillerle idare ediyorum artık bende MErsin özlemini öyle bastırıyorum :)
çok çabuk geçiyor zaman, anlamadan geçer. bir de senin eşinden dolayı kesin çıkacak tayin. eşin de öğretmen olsaydı tayin anlamında sıkıntılı olurdu.

inşallah canım, eşimin tayini kesin çıkıyor ama benim eş durumundan tayinin çıkması için hizmet puanının yeterli olması gerekiyor onun tayin döneminde eş durumu ataması olması gerekiyor gideceğin ilde açık olması gerekiyor v.s onlarınki kadar kolay değil okulönceci açığı devam ediyor illerde bende ona güveniyorum sıkıntı olmadan ayrı kalmadan gideriz inşallah yoksa bebekle tek başıma burda daha zor gelir
ben çıkayım kızlar yemek yapmam lazım eşim gelecek hala yemek yapmadım görüşürüz yine öpüyorum hepinizi

inşallah gönlüne göre olur canım. ama çıkıyor genelde... görüşürüz

görüşürüz kendine iyi bak...

benim de yemek yapmam gerekiyor çıkıyorum kızlar görüşürüz

2gündür o kadar ağırım ki anlatamam, kafam kalkmıyo yerindn, bide sinir war ki anlatamam yaa minicik kızıma bağırıyorum kendime hakim olamayıp Ne olacak böyle yaa.. Doğursam da kurtulsam dicem ama doğurunca kurtulacakmıyım o da muamma belki dahada kötü olacak Allahım sabır wer bana

malatyadaki arkadaş kar fotoğraflarını eklemiş face'e. şaka gibi gerçekten bembeyaz her yer nisan ortasında:))

şimdi doğum öncesi ağdaya gidicem ama canım çok tatlı emlayla uyuşturalım diyolar sizce zararı olurmu ne dersiniz :26:

Son düzenleme:
Yakamozzz merhaba;

bende mersinliyim 8 yıldırda istanbuldayım.sen mersinden bahsedince bende nekadar çok özlediğimi anladım ben yaklaşık 6 ay önce tam gidecektim bebeklerin ikiz olduğunu öğrenince dr yasakladı malesef .
artık doğumdan sonra inşallah gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa inşallah.

[/FONT
merhaba kızlar bizz geldikkk,
ama hepiniz gitmişsiniz
bugün saat 1 de kontrolüm vardı bebişimizi gördük,
ne tatlıydı yarabbim, o küçük yüzü şekilden şekile giriyordu,
yusyuvarlacık yüzü aynı ablaları
fabrikasyon ayol bunlar
bebişim 1.650 gram olmuş
gelişimi 1-2 hafta önde gidiyomuş
pazar gününden beri biraz kasılmalarım, sancılarım var diye nst çekildi,
şükür ki doğum sancısı çıkmadı
demir ve vitamin takviyesine ilave birde çinko ve magnezyum başladık
işte böyle....
biri gelsinde bana yeni gelişme varmı anlatsın,
bodrumdan haberi olan varmı???
inşallah iyi haberleri gelmiştir.....

şimdi doğum öncesi ağdaya gidicem ama canım çok tatlı emlayla uyuşturalım diyolar sizce zararı olurmu ne dersiniz :26:
zararı olabilir doktoruna sormadan bişey yapma canım ben olsam cesaret edemezdim... uyuşturu özelliği var sonuçta rahim ağzından içeri kaçarsa başına iş alabilirsin.. bende birazdan yapıcam offf nasıl görücem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…