2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım ilaç almayayım dedim ılık ılık içecekler içiyorum ama fayda etmiyo öksürük fena
ilk etapta bana da ilaç vermediler ama benim burnum da tıkalıydı 1 hafta kendim geçirmeye çalıştım sonra sinizüte çevirdi kanda da iltihap çıkınca ilaç kullandım maalesef ilaçla 5 günde geçti inşallah sen çabuk atlatırsın

kızlar yürüyüş yapabiliyor musunuz? ben biraz yürüsem yoruluyorum karnım ağrımaya başlıyor. sanki bu şikayetler için biraz erken gibi geliyor... çok da kilo almadım

reklamlarından takip ediyorum ben de:) böyle gergin şeylere dayanamıyorum artık,
TV izlemeyi zaten pek sevmem izlerken de gerilmek istemiyorum eğlenmek istiyorum...

aynennnn, herkesin gerginliği kendine yeter zaten:)))
bide tv yi seyredip özellikle gerilemiycem

kızlar yürüyüş yapabiliyor musunuz? ben biraz yürüsem yoruluyorum karnım ağrımaya başlıyor. sanki bu şikayetler için biraz erken gibi geliyor... çok da kilo almadım

ben kendi adıma yapamıyorum,
evdeki hareketler yürüyüşten beter geliyo :)))
bu şikayetler için erken olurmu??
biraz fazla ayakta kalsam, yada aynı pozisyonda uyusam bile kaburgalarım ağrıyo,
kilodan ziyade kemikler rahatlıkla açılsın diye biraz hareket öneriyo dr lar,
hareketsizlik sindirimde dahil vücudu kötü etkiliyor.

kimseler yok herkes tv başında anlaşılan

bende doğumdan sonra gidecem canım doğumda zaten annemler ablamlar herkes geleceği için gitmem biraz zaman alır sanırım bide bebek toparlanmadan uzun yolculuğa çıkmam 2-3 aylık olur öyle giderim inşallah insan özlüyor ya memleket başka işte havasını bile özledim

ben de o yüzden biraz hareket edeyim diyorum hep evdeyim ama olmuyor ilk hamilelikte daha hareketliydim belki de bu sefer ev aktiviteleri yoruyor çocuk da var diğer şeylere enerji kalmıyor. bir de yaş faktorü olabilir. aslında 7 aylık olduk artık

ben de bu akşam biraz yürüdüm, eve gelince kuzu'nun verdiği tarifi yapacaktım sözde ama yatağa yapıştım kaldım nene gibi
düzenli yürüyüş yapsam belki bu kadar yorulmam ama düzenli yürüyüş yapamıyorum, ayrıca ankara buz gibi yaaa... yaz o kadar geç geliyo ki sinirlerim geriliyor bazen sabahları yüzüme buz gibi soğuk vurduğunda, alışamadım 10 yıldır...

amann bir hafta bekle bi de

yürüyüş bandım var dün yapıyım dedim 7 dk.da tıkandım kramp girdi karnıma yapamıyorum malesef kızlar

bugun de yoldum kendimi çok zorlandım yaa göremedim ayna koydum önüme

mervecim azcık baktım dayanamadım ya öyle bir geçer zaman ki'yi izliyorsun di mi? ayrıca o balıkçı adam zenginmiş herhalde:):)

evt en başından beri hiç kaçırmadım canım daha hamile değildim o dizi başladığında osmanı izlediğimde ahh keşke şöyle oğlum olsa diyordum heveslendim sonra hamile kaldım erkek olucak Allah nasip etti inşallah tamamına da ereriz.. :)) evet zengin zengin hikmet karcı asıl adı deli ali kıskancından delirdi

amin canımm...öldü mü balıkçı? bi de böyle izlemeyip izlemeyip sorularımla izleyenleri bunaltırım:) ay o yolma meselesinden bahsetme hiç, napacaksak:)

sınır oldum kızlar suu dızıyee...
ne salak bı bolumdu yaaa
once o son ere sınır oldum su mesudeye bı dersını veremedııı
sonrada adam sankı jet kullanıyor balıkcının kulubeye nasıl daldıı
allahımm yaa eger o soner mesudeyle evlensın dızıyı bırakacagım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…