geçmiş olsun canım hamileyken çok zor ben de yeni atlattım sayılırgrip oldum ya...
Herkese merhaba!! bu akşam forum biraz tenha sanırım herkes öyle bir geçer zamankiyi seyrediyor:)
geçmiş olsun canım hamileyken çok zor ben de yeni atlattım sayılır
saol canım ilaç almayayım dedim ılık ılık içecekler içiyorum ama fayda etmiyo öksürük fena
ben de izlemiyorum ama izleyen çok arada bir merak edip bakıyorum ama sarmıyor....bu dizide hiç mi güzel bir şeyler olmuyor acaba. hep drama hep drama.. no more dramas diyorum ve izlemiyorum:)
ilk etapta bana da ilaç vermediler ama benim burnum da tıkalıydı 1 hafta kendim geçirmeye çalıştım sonra sinizüte çevirdi kanda da iltihap çıkınca ilaç kullandım maalesef ilaçla 5 günde geçti inşallah sen çabuk atlatırsınsaol canım ilaç almayayım dedim ılık ılık içecekler içiyorum ama fayda etmiyo öksürük fena
ben de izlemiyorum ama izleyen çok arada bir merak edip bakıyorum ama sarmıyor....
reklamlarından takip ediyorum ben de:) böyle gergin şeylere dayanamıyorum artık,
TV izlemeyi zaten pek sevmem izlerken de gerilmek istemiyorum eğlenmek istiyorum...
kızlar yürüyüş yapabiliyor musunuz? ben biraz yürüsem yoruluyorum karnım ağrımaya başlıyor. sanki bu şikayetler için biraz erken gibi geliyor... çok da kilo almadım
Yakamozzz merhaba;
bende mersinliyim 8 yıldırda istanbuldayım.sen mersinden bahsedince bende nekadar çok özlediğimi anladım ben yaklaşık 6 ay önce tam gidecektim bebeklerin ikiz olduğunu öğrenince dr yasakladı malesef .
artık doğumdan sonra inşallah gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa inşallah.
aynennnn, herkesin gerginliği kendine yeter zaten:)))
bide tv yi seyredip özellikle gerilemiycem
ben kendi adıma yapamıyorum,
evdeki hareketler yürüyüşten beter geliyo :)))
bu şikayetler için erken olurmu??
biraz fazla ayakta kalsam, yada aynı pozisyonda uyusam bile kaburgalarım ağrıyo,
kilodan ziyade kemikler rahatlıkla açılsın diye biraz hareket öneriyo dr lar,
hareketsizlik sindirimde dahil vücudu kötü etkiliyor.
off dizi çok heyecanlıı
mervecim azcık baktım dayanamadım ya öyle bir geçer zaman ki'yi izliyorsun di mi? ayrıca o balıkçı adam zenginmiş herhalde:):)
evt en başından beri hiç kaçırmadım canım daha hamile değildim o dizi başladığında osmanı izlediğimde ahh keşke şöyle oğlum olsa diyordum heveslendim sonra hamile kaldımerkek olucak Allah nasip etti inşallah tamamına da ereriz.. :)) evet zengin zengin hikmet karcı asıl adı deli ali kıskancından delirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?