bende muz sevmezdim şimdi yemesi en kolay meyve o geliyor ne garip :)yalnız dizi bitti topik kalabalıklaştı:):) ben de abuk subuk şeyler izleyip durdum. arkadaşlar hamilelikte muzdan soğuyan var mı aranızda, ben zaten pek sevmezdim şimdi görmek bile hoşuma gitmiyor
kız valla dayanamıyorum şu anda bile dayanamıyorum yada doğumdan sonra gideyim en iyisi başka türlü doğumda acısız yol deneyeyım anladın sen onu sonra gıdeyım en ıyısı haklsın benımde ıcıme sınmıyo zaten
hımm anladım canım senin acı eşiğin düşük demekki ben kapadım gözlerimi sıktım kendimi yaptım valla napıyım kuaföre gidemiyorum aslında lazer için gitmiştim 5-6 seans yarım kaldı ztn çok çekiniyordum utana sıkıla bi daha gelemem öyle şeylere... utanıyorum ya
hımm anladım canım senin acı eşiğin düşük demekki ben kapadım gözlerimi sıktım kendimi yaptım valla napıyım kuaföre gidemiyorum aslında lazer için gitmiştim 5-6 seans yarım kaldı ztn çok çekiniyordum utana sıkıla bi daha gelemem öyle şeylere... utanıyorum ya
emla krem ne ola ki kızlar ya ben mi çok cahilim:26:
bende muz sevmezdim şimdi yemesi en kolay meyve o geliyor ne garip :)
ağda yapmak doğru mu hamilelikte, kasılmalar olursa zararlı olmaz mı? traş bıçağı kullanmak daha iyi olmaz mı? bu arada ben ağustos annesiyim ama bu konu benimde çok aklımı karıştırıyor
lazer işe yaradı mı canım, gerçi yarım kalmış ama?
canım şimdi gördüm yazdığını. bu akşam mide yanmam feci ya, duramadım pc başında...birce nasılsın? pek yazmıyosun akşamları
ben severdim muzu, şimdi daha da çok yiyorum. anamur muzuna taktım ama, ondan alıyoruz sürekli.yalnız dizi bitti topik kalabalıklaştı:):) ben de abuk subuk şeyler izleyip durdum. arkadaşlar hamilelikte muzdan soğuyan var mı aranızda, ben zaten pek sevmezdim şimdi görmek bile hoşuma gitmiyor
sürüldüğü bölgeyi uyuşturuyor şekerim eczanelerde var...
dünyadan haberim yokmuşşş
kızlar hepinize iyi geceler, sabah kalkamıyorum sonra
dünyadan haberim yokmuşşş
kızlar hepinize iyi geceler, sabah kalkamıyorum sonra
canım şimdi gördüm yazdığını. bu akşam mide yanmam feci ya, duramadım pc başında...
ben severdim muzu, şimdi daha da çok yiyorum. anamur muzuna taktım ama, ondan alıyoruz sürekli.
herkes diziye sinir olmuş. ben ilk bölümlerini izlemiştim, sonra geriyor diye epey izlemedim. 2 haftadır tekrar izliyorum ama sonuna kadar sabredemiyorum baygınlık geliyor:))
amann bir hafta bekle bi de
yürüyüş bandım var dün yapıyım dedim 7 dk.da tıkandım kramp girdi karnıma yapamıyorum malesef kızlar
bugun de yoldum kendimi çok zorlandım yaa göremedim ayna koydum önüme
geçmiş olsun cnm benim de mdem yanıyo, acı çorba içtim
kız bile bile yakmışsın sen de mideni. ben normal çorba içmiştim ama son günlerde çok yanıyor. çok huzursuz ediyor ya. bir de eşime ne zaman midem yanıyor desem, benimki de yanıyor yediklerimizden mi acaba diyor. anlatamadım benimkinin hamilelikten olduğunu, hemen onunki de yanıyor:)) uyuz ya..
ne güldüm ya bizim adamlar bizden çok hamile psikolojisinde.
aynen ya, 6da kalkmam gerek yarın, zombi gibi dolaşıyorum sabahları:)) ama yarın son günüm
iyi geceler canım...
bende dün denedim ama başaramadım ya normalde kuaföre gidiyordum da şimdi burda temiz yer bulmak mesele.sesu sir ağda aldım ama olmadı yaa yapış yapış kaldım boşyyere
evet ya ağız tadıyla naz bile yapamıyorum, üste çıkıyor adam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?