2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyy ali kaptan boynun kopsun ne diyeyim yüreğimi şişirdin yazık o cemileye hep arada o eziliyo ya valla daha izlemiycem sinirim bozuluyoo senin yüzünden erken doğuracamm

Son düzenleme:

mesudenin beni gelmişini seveyim... ne illet bi kız yaa uyuz uyuz gözleri sinsi pislik

balıkçı da mal gibi içerde durdu çıksana be amma erkek çıktı o da carolin aliyi fena sıkıştırıyo iyi oluyo, zorla yemek yedirtti cemileye ali de ben olsam çıkardm hemen... sen git başka bi kadın için yuvanı yık, sonra eski karın evleniyo diye delir... bi de diyo kadın milletisiniz hepiniz aynısınız asıl sen karısın

bende aynen katılıyorumm sinir oldum balıkçı ölsün dahada izlemem

oyy ali kaptan boynun kopsun ne diyeyim yüreğimi şişirdin yazık o cemileye hep arada o eziliyo ya valla daha izlemiycem sinirim bozuluyoo senin yüzünden erken doğuracamm

kıymete bindi Cemile... zamanında verseymiş ya o kıymeti, bak Carolin nasıl işler ceviriyor arkasından

pislik uyuz ali

Son düzenleme:
yalnız dizi bitti topik kalabalıklaştı:):) ben de abuk subuk şeyler izleyip durdum. arkadaşlar hamilelikte muzdan soğuyan var mı aranızda, ben zaten pek sevmezdim şimdi görmek bile hoşuma gitmiyor

hamılelıgımızın basında osmana aglamaktan helak olduk, sonuna dogru alıye mesudeye sınır olmaktan sısyoruz bızım cocuklar nasıl etkılenecekler kımbılır :))
alı ısmını cok severdım su pıs adam ısımden soguttu yaaa

yalnız dizi bitti topik kalabalıklaştı:):) ben de abuk subuk şeyler izleyip durdum. arkadaşlar hamilelikte muzdan soğuyan var mı aranızda, ben zaten pek sevmezdim şimdi görmek bile hoşuma gitmiyor
bugun 3 tane yedim

aynen aynen çocuklarımız bu diziyle büyüdü ama neler çektiler içerde kim bilir

kıymete bindi Cemile... zamanında verseymiş ya o kıymeti, bak Carolin nasıl işler ceviriyor arkasından

iyi yapıyo bak ona gık diyemiyo cemileyi yerden yere vuruyo cemilede uyuz elini beline dolayamadı bi avrupalı olamadı alinin deyimiyle :))

emla krem falan kullanma sakın canım ben olsam cesaret edemezdim nolcak dayanırsın bi 15-20 dk.

kız valla dayanamıyorum şu anda bile dayanamıyorum yada doğumdan sonra gideyim en iyisi başka türlü doğumda acısız yol deneyeyım anladın sen onu sonra gıdeyım en ıyısı haklsın benımde ıcıme sınmıyo zaten

ağda ilk defa mı yaptırcaksın ki?

..................................................

Son düzenleme:
yok ağdacım var hep gidiyodum ama emlayla yaptıırıyodum hamılelık boyunca yapmadım iste emla kullanmamyım dıye sımdı doguma mecbur agda dıye dusundum ama sen haklısın bebege zarar veremem

hımm anladım canım senin acı eşiğin düşük demekki ben kapadım gözlerimi sıktım kendimi yaptım valla napıyım kuaföre gidemiyorum aslında lazer için gitmiştim 5-6 seans yarım kaldı ztn çok çekiniyordum utana sıkıla bi daha gelemem öyle şeylere... utanıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…