amin canımm...öldü mü balıkçı? bi de böyle izlemeyip izlemeyip sorularımla izleyenleri bunaltırım:) ay o yolma meselesinden bahsetme hiç, napacaksak:)
sınır oldum kızlar suu dızıyee...
ne salak bı bolumdu yaaa
once o son ere sınır oldum su mesudeye bı dersını veremedııı
sonrada adam sankı jet kullanıyor balıkcının kulubeye nasıl daldıı
allahımm yaa eger o soner mesudeyle evlensın dızıyı bırakacagım....
sınır oldum kızlar suu dızıyee...
ne salak bı bolumdu yaaa
once o son ere sınır oldum su mesudeye bı dersını veremedııı
sonrada adam sankı jet kullanıyor balıkcının kulubeye nasıl daldıı
allahımm yaa eger o soner mesudeyle evlensın dızıyı bırakacagım....
oyy ali kaptan boynun kopsun ne diyeyim yüreğimi şişirdin yazık o cemileye hep arada o eziliyo ya valla daha izlemiycem sinirim bozuluyoo senin yüzünden erken doğuracamm
mesudenin beni gelmişini seveyim... ne illet bi kız yaa uyuz uyuz gözleri sinsi pislik
balıkçı da mal gibi içerde durdu çıksana be amma erkek çıktı o dacarolin aliyi fena sıkıştırıyo iyi oluyo, zorla yemek yedirtti cemileye ali de ben olsam çıkardm hemen... sen git başka bi kadın için yuvanı yık, sonra eski karın evleniyo diye delir... bi de diyo kadın milletisiniz hepiniz aynısınız asıl sen karısın
bugun 3 tane yedimyalnız dizi bitti topik kalabalıklaştı:):) ben de abuk subuk şeyler izleyip durdum. arkadaşlar hamilelikte muzdan soğuyan var mı aranızda, ben zaten pek sevmezdim şimdi görmek bile hoşuma gitmiyor
hamılelıgımızın basında osmana aglamaktan helak olduk, sonuna dogru alıye mesudeye sınır olmaktan sısyoruz bızım cocuklar nasıl etkılenecekler kımbılır :))
alı ısmını cok severdım su pıs adam ısımden soguttu yaaa
kıymete bindi Cemile... zamanında verseymiş ya o kıymeti, bak Carolin nasıl işler ceviriyor arkasından
iyi yapıyo bak ona gık diyemiyo cemileyi yerden yere vuruyo cemilede uyuz elini beline dolayamadı bi avrupalı olamadı alinin deyimiyle :))
karolin gibi de... AAAAli
aynennnn canımm :))))
bugun 3 tane yedim
aynen aynen çocuklarımız bu diziyle büyüdü ama neler çektiler içerde kim bilir
emla krem falan kullanma sakın canım ben olsam cesaret edemezdim nolcak dayanırsın bi 15-20 dk.
kız valla dayanamıyorum şu anda bile dayanamıyorum yada doğumdan sonra gideyim en iyisi başka türlü doğumda acısız yol deneyeyım anladın sen onu sonra gıdeyım en ıyısı haklsın benımde ıcıme sınmıyo zaten
kız valla dayanamıyorum şu anda bile dayanamıyorum yada doğumdan sonra gideyim en iyisi başka türlü doğumda acısız yol deneyeyım anladın sen onu sonra gıdeyım en ıyısı haklsın benımde ıcıme sınmıyo zaten
ağda ilk defa mı yaptırcaksın ki?
yok ağdacım var hep gidiyodum ama emlayla yaptıırıyodum hamılelık boyunca yapmadım iste emla kullanmamyım dıye sımdı doguma mecbur agda dıye dusundum ama sen haklısın bebege zarar veremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?