2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi bakalım izinin de başlıyor benim bir haftası bitti bile ama bütün yılın yorgunluğu çıkıyo

evet ya seninki başlamış ne güzel. yazdım geçenlerde sana ama arada kaynadı. ben bu sene çok gitmedim aslında ama çok sıkılım yine de. ilk dönem düşük riskim var diye raporluydum hep. bu dönem de 15 saat dersim var, 3 gün gidiyorum. ama bitsin yine de, o 3 günde bile yetiyor öğrenciler.

yorucu oluyor hamileyken öğretmenlik ben evde kalınca anladım

Kızlar günaydın bugün nedense erken kalktım, uyku tutmadı.. Bizim kız uyurken size bakayım dedim.. Karakanın güzel haberlerini aldım.. Allah a şükür herşey yolundaymış.. Bizde dün kızımla beraber, küçük kızımın bebek şekerleri için Eminönü ne gittik. Çok cici şekerler aldık.. Tüllerini biz yapçaz.. Herşeyi ablası seçti, o ne isterse onu aldık.. Ay çok şeker şeyler vardı anlatamam.. Aslı da çok mutlu oldu ... S>izden naber, geçmişe pek bakamadım..

günaydın.. sinirden köpürüyorum y<<:84: gece hiç uyuyamadım sabah 5den beri ayaktayım 7 de bi salondaki koltukda sızmışım eşim kaldırdı..neyse ben oflaya puflaya evden çıktım her taraf alabildiğine kar ve soguk zaten arabaya bi el attıkki kapılar açılmıyo hepsi buz tutmuş açmak ne kelime. sonra yürüyerek gidelim dedim aman allah yerler buz pateni düşe kalka hilmi ile geldik kabanım önüde kapanmıyo göbeğimde üşüdü düştüm düşecem diye kendimi kasmaktan karnımda acıyo ufff.. yaa dellendim yaaa:84::84::84:

günaydınn kızlar...
fatmacım Allahım sana sabırlar versin güzelim; inşallahh tayin hakkı falan gelirde kurtulursunuz ordan...sakin ol, stres yapma..bebeğede zarar.

ama nasıl sinir oldum sabah sabah yaaaa....

yerinde kim olsa sinirlenirdi, haklısın ama sakin ol canımm...bebişi düşün..
hala okadar soğuk mu oralar ya, kapılar donmuş diyosun..tayin işi yaş görünüyoo, havalar düzelsin, güneş çıksın die dua edeyim sana
canımm ne sorcam sana, aklıma gelmişken! selatı tefriciye abdestsiz okunurmu? başı açık okumak caizmi? bodruma okuduğumuz duayı dün akşam hiç okuyamadım evde, bugunde misafir var, yine okuyamam sanırım, böyle giderse cumaya yetiştiremicem,iş yerınde okusam diyorum?? onun için sordum....

valla canım o konuda tam bilgim yok ben merve gelince sorayım olur mu
duaların için çok çok teşekkür ederim..
günaydııınnnnn
:O(((
fatocum ya Allah sabır güç kuvvvet versin inşallaaaah
amin amin amiiiinnn

valla canım o konuda tam bilgim yok ben merve gelince sorayım olur mu
duaların için çok çok teşekkür ederim..

amin amin amiiiinnn

tamam ama unutma, haber verirsen iyi olur canım...benim işler yoğunlaştı bıraz, ferahlayınca uğrarım yine..öptüm..

günaydın kızlar..
fatmaaa sabır cnmm. yapacak bişey yok böyle yaparsan hiç yaşayamazsın orda. allah yardım etsin...
bende gece 2,5 kadar uyuyamadım ayaklarımı soğuk suya tuttum yandı resmen altları.. bundan sonra böyle(((((((

tamam ama unutma, haber verirsen iyi olur canım...benim işler yoğunlaştı bıraz, ferahlayınca uğrarım yine..öptüm..
tamam canım hemen not edyorum kagıda gelince sorarım snada msj atarım ok

kız benim karnım taş gibiydi anam ufff gözlerim yanıyo uykusuzluktan ya gece uyuyamadıgım için sabahda böle olunca sinirlendim yaa geçer birazdan...

günaydın kızlar

herkes gece uyuyamamaktan şikayetçi herhalde

bende kafayı bi koyuyorum sabah kalkıyorum çok uykucu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…