2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

meraba kızzlarrr..bebekpoyrz çok geçmiş olsun..

bende çok hastayım...durdum durdum nisan ortasında hasta oldum çok kötü öksürüyorum öksürdüköe karnım kasılıyo oğluşum rahatsız oluyo hissediyorum nası geçircem bu öksürüğü bilmiyorum..

birce senin doğum iznin başlamış hayırlı olsun..30. haftada nası başladı canım iznin baştan ikiz gebelik olduğu için mi?

benim de haftaya başlıyodu iznim ama hasta olunca bu hafta da raporluyum dolayısıyleeee ben de össssgürüm artıııkk:)

bende sadece yakın mesafelerde kullanıorum..

acıkcası dolmus veya otobuslerde daha buyuk sıkıntı aman carpmasınlar bebegıme korkusu esimde ıste sureklı benım pesımde gezemıyo araba kullanmak benı yormuyo fakat doktorum anı bı reflekstte cocuk erken dogar dedı artık kullanmak yok dedı ama hala kullanıyorum ne yapayım mecbur :))

su dükkanımız bugün satıldı:)
kaporayı aldık, ptesi de paranın bi kısmını alacağız kalanıda ay sonu
bizim ew we dükkan altlı üstlüydü 2 senedir resmen çile çektik ne pazarımız war ne bayramamız esnaflık zor iş beee! kızım bile burda damacanaların arasında büyüdü..
10gün sonra taşınıyorduk üsküdara eşim kara kara düşünüyodu sen gelemeyecksin işler ne olacak falan (birde cafemiz war we eşim zabıta yetişemeyecekti) neyseki bugün daha önce görüştüğümüz kişi geldi kararını wermiş we kaporayı saydı awuçlarıma gitti
çok borçlanmıştık ew tadilatı falan ohh şimdi hepsini kapatacağız.. haftaya oğlumun alışwerişini yaparım çıkıp rahat rahat, kızımada yazlık alışweriş lazım, e tabi olmuşken banada
sewincimi sizlerle paylaşmak istedim

gözün aydın canım hayırlı olsun,bu arada maşallah kaç iş birden :)

kızlar hasta mı olcam ne ya burnumda acı bi yanma her nefes alış verişimde halsizim de off:2:

ben sana ulasmaya calısıyodum su bebek sekerlerını aldıgın sıtenın adresı neydı yardımcı olursan sevnırım
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri
burası canım... fiyatlara bakarsan neden brayı tercih ettiğimi anlarsın. kaç kişi sipariş verdik burdan...

Selam hanimlar nasilsiniz? nasil gidiyor günleriniz??
slm hoşgeldin.. iyiyiz sen nasılsın?
günlerimiz de bi heyecan bi telaş geçiyor :)
senin günlerin?

seelam kızlar. şimdi size bi soru. bebeğe aldıklarınızı sabun tozuylamı yıkıyacaksınız yoksa omonun bebekler için olanı var onunlamı?

omo babyle yıkadım canım, sonuç süperdi

peki kızlar yumuşatıcıya gerek var mı?? dalinin yumuşatıcısı da vardı ama nette ilk aylar yumuşatıcı kullanmayın yazanlar olmuş, almadm ben de. kararsız kaldım, napayım:44:

bencede ilk aylarda kullanmamak en doğrusu,
nede olsa yumuşatıcı makinede iyi durulanmıyor ve kalıntı mutlaka kalıyor,
sonuçta kimyasal..

dalinin sıvı deterjanı,çamaşırlarda çok toz çıkarıyormuş canım,

aaaa
ne oldu kız sana kıyamamm
yat bari sakkınnn kalkma bu işler şakaya gelmez
çok geçmiş olsun

bugun ara ara ayakarım agrıdı buldum sonunda sız aldınızmı

aldık canım, ben bebek eşyalarımı aldığım yerde varmış allahtan,
zaten eşimde öyle mağaza mağaza gezmezdi iyi oldu,
krem rengi aldım ben, alt-üst pijama sabahlığı ve kurdelalı saç bandıda var,
beli aynen hamile pantolunu gibi ayarlamalı,
şimdi bebek mağazalarında anneler içinde ürünler var, bi bak istersen,
inşallah gönlüne göre bulursun.

bu arada kızlar öykümden haberi olan varmı???
bi ara hastaneye yatabilirim falan yazmış,
sanki bu aralar burda yok, yatmış olmasın???

Evet heycanli geciyor günler. hatta azaliyor günler yaklasiyor... bende evdeyim, yürüyüs yapmaya calisiyorum, yarin aksam ise kursa basliyorum hayirlisiyla.. böyle iste...babamizi bekliyoruz kizimla her aksam...

Selam hanimlar nasilsiniz? nasil gidiyor günleriniz??

günlerimiz güzel geçiyor,
ama bayağı ağırlaştım deyim ben kendi adıma,
bi an önce doğurmak istiyorumm

Evet heycanli geciyor günler. hatta azaliyor günler yaklasiyor... bende evdeyim, yürüyüs yapmaya calisiyorum, yarin aksam ise kursa basliyorum hayirlisiyla.. böyle iste...babamizi bekliyoruz kizimla her aksam...

ne kursu kız, yoksa hamilelikle ilgili bişeymi
ne güzel sosyal aktivitelere katılmak....
nerde oturuyorsun sen arkadaşım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…