bende sadece yakın mesafelerde kullanıorum..
bak burda güzel şeyler warbugun ara ara ayakarım agrıdı buldum sonunda sız aldınızmı
su dükkanımız bugün satıldı:)
kaporayı aldık, ptesi de paranın bi kısmını alacağız kalanıda ay sonu
bizim ew we dükkan altlı üstlüydü 2 senedir resmen çile çektik ne pazarımız war ne bayramamız esnaflık zor iş beee! kızım bile burda damacanaların arasında büyüdü..
10gün sonra taşınıyorduk üsküdara eşim kara kara düşünüyodu sen gelemeyecksin işler ne olacak falan (birde cafemiz war we eşim zabıta yetişemeyecekti) neyseki bugün daha önce görüştüğümüz kişi geldi kararını wermiş we kaporayı saydı awuçlarıma gitti
çok borçlanmıştık ew tadilatı falan ohh şimdi hepsini kapatacağız.. haftaya oğlumun alışwerişini yaparım çıkıp rahat rahat, kızımada yazlık alışweriş lazım, e tabi olmuşken banada
sewincimi sizlerle paylaşmak istedim
kızlar hasta mı olcam ne ya burnumda acı bi yanma her nefes alış verişimdehalsizim de off:2:
inş. hasta olmazsın . nefes alışverişimiz hızlandı artık belki onunla alakalıdır !
kızlar hasta mı olcam ne ya burnumda acı bi yanma her nefes alış verişimdehalsizim de off:2:
bugun ara ara ayakarım agrıdı buldum sonunda sız aldınızmı
cnm verdiğin linkte hata var sanırım
ben almadim ve düsünmüyorum aslinda...bakalim zaman ne gösterecek...
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleriben sana ulasmaya calısıyodum su bebek sekerlerını aldıgın sıtenın adresı neydı yardımcı olursan sevnırım
slm hoşgeldin.. iyiyiz sen nasılsın?Selam hanimlar nasilsiniz? nasil gidiyor günleriniz??
seelam kızlar. şimdi size bi soru. bebeğe aldıklarınızı sabun tozuylamı yıkıyacaksınız yoksa omonun bebekler için olanı var onunlamı?
peki kızlar yumuşatıcıya gerek var mı?? dalinin yumuşatıcısı da vardı ama nette ilk aylar yumuşatıcı kullanmayın yazanlar olmuş, almadm ben de. kararsız kaldım, napayım:44:
kızlar bende dalin alıcaktım ama marketteki reyonda bi kadın vardı.bana sabun tozlarıda dahil sadece omo baby nin sağlık bakanlığı onayı olduğunu söyledi. baktım doğru söylüyor. ama aklımda dalinin sıvı sabununda kaldı yani
kızlar ben geldım daha yenı yatamadım hastanede kımse yok yanımda dreve yolladı ama kesınlıkle ıs yapmayacaksın dedı esımde kadın tuttu komsu ayarladı o her hafta gelecek doguma kadar yanımda olacak annem gelene kadar bebekte bır sorun yok ama acılma korkuttu bızı suan serum takılı evde tansıyonum 8 e dusmus sınırden
bugun ara ara ayakarım agrıdı buldum sonunda sız aldınızmı
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri
burası canım... fiyatlara bakarsan neden brayı tercih ettiğimi anlarsın. kaç kişi sipariş verdik burdan...
slm hoşgeldin.. iyiyiz sen nasılsın?
günlerimiz de bi heyecan bi telaş geçiyor :)
senin günlerin?
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri
burası canım... fiyatlara bakarsan neden brayı tercih ettiğimi anlarsın. kaç kişi sipariş verdik burdan...
slm hoşgeldin.. iyiyiz sen nasılsın?
günlerimiz de bi heyecan bi telaş geçiyor :)
senin günlerin?
Selam hanimlar nasilsiniz? nasil gidiyor günleriniz??
Evet heycanli geciyor günler. hatta azaliyor günler yaklasiyor... bende evdeyim, yürüyüs yapmaya calisiyorum, yarin aksam ise kursa basliyorum hayirlisiyla.. böyle iste...babamizi bekliyoruz kizimla her aksam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?