2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

en çok buna güldüm egeeeeee

seelam kızlar. şimdi size bi soru. bebeğe aldıklarınızı sabun tozuylamı yıkıyacaksınız yoksa omonun bebekler için olanı var onunlamı?

canım bende sıvı deterjan alıcam bu hafta...
dalin' in var sıvı deterjanı, ondan alıcam,
sabun tozunu pek önermiyolar,kıyafet dikişlerinin aralarında kalabiliyomuş,hastane çantamı hazırlıcam yavaş yavaş..

seelam kızlar. şimdi size bi soru. bebeğe aldıklarınızı sabun tozuylamı yıkıyacaksınız yoksa omonun bebekler için olanı var onunlamı?
canım ben dalin sıvı deterjanla ve omo baby yumuşatıcı ile tüm kıyafetlerini yıkadım, 15 gün oldu hala misler gibi kokuyo... tavsiye ederim... ama sıvı deterjan tercih edin, sabun tozunu da sıcak suyla eritip kullanabilirsiniz, tortu kalmaz...

yumoşun bebekler için olan yumuşatıcısındanda aldım. artık bende çantamı hazırlasam iyi olur aslında

o simitlerden yeğenimin vardı, çok tatlı oluyorlar onun içinde. benim babam da aynı, telefonda her konuşmamızda yamanla tanışmamıza az kaldı diyor. hatta bu yaz denize sokma hayalleri kuruyordu engelledim hayallerini:))

ben dalinin sıvı deterjanını aldım. ama hala yıkamadım(

peki kızlar yumuşatıcıya gerek var mı?? dalinin yumuşatıcısı da vardı ama nette ilk aylar yumuşatıcı kullanmayın yazanlar olmuş, almadm ben de. kararsız kaldım, napayım:44:

bende sabun tozu kullanmıştım ama dalinin sıvı deterjanını alcam bunda bakalım yada omo baby

kızlar bende dalin alıcaktım ama marketteki reyonda bi kadın vardı.bana sabun tozlarıda dahil sadece omo baby nin sağlık bakanlığı onayı olduğunu söyledi. baktım doğru söylüyor. ama aklımda dalinin sıvı sabununda kaldı yani

yumoşun bebekler için olan yumuşatıcısındanda aldım. artık bende çantamı hazırlasam iyi olur aslında
ay pardon benim aldığımda yumoş babay yumuşatıcı, omo değil

:) babamda bu yaz denize sokma hayali kuruyo da olmaz, çok küçükler daha, 6 ayı geçmiş olsaydı neyse...

hayırlı olsun canımm:))
bende hafta sonu alıcam, bir güzel yıkarım, ütülerimmm oğluşumun kıyafetlerini, çantayıda hazırlamak gerek , hazır dursun zarar gelmez...çok fazla oyalanmayalım bence:)) sona kalan , dona kalır
benim mesai bitti kızlarrrr..hepinizi çooookk öptümmmm....kendinize ve bebişlere iyi bakınn

güle güle....................

peki kızlar yumuşatıcıya gerek var mı?? dalinin yumuşatıcısı da vardı ama nette ilk aylar yumuşatıcı kullanmayın yazanlar olmuş, almadm ben de. kararsız kaldım, napayım:44:

yumoşun bebekler için olanını kullanmıştım omo baby almıştım deterjanda. bunda da alıcam bişey olmaz mis gibi kokuyor

ben de kaçıyorum yemek yapıcam. cümleten hayırlı akşamlar... bebişlerinize ve size sağlıklı ve mutlu ömürlerrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlarrr herkese merhabalarrr...
sabahtan toplantıdaydım öğleden sonrada bılgısayarın basına oturamadım bugun erken cıktım evdeyım sımdı umarım keyıfler yerındedır bıraz gecmıse bakarım ne kaynatmıssınız bugun..
bu arada bodrumdan haber var mı?

ben hacı şakir sabun tozuyla yıkadım.üzerinde deterjandan az koyun yazıyo.yıkama talimatını okumadan koyunca fazla geldiğinden haliyle üzerinde kalıyo.ben kaç kere yıkadım hiç kalıntı falan kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…