Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri :))
— İyi Günler Ben Sinan Nasıl Yardımcı Olabilirim
- İyi günler, araba almak istiyorum da.
— Pardon. Ha kredi için mi arıyorsunuz?
— Evet, araç kredisi
- Faiz oranlarını mı öğrenmek istiyorsunuz?
— Hem onu hem de kaç para verirsiniz.
— Alacağınız aracın modeline göre değişir. Üstelik 0 km alıyorsanız, arabayı satın alacağınız yerhallediyor bu işlemleri.
— Ya biz bir yerden araba almıycaz, arabamız var zaten
- Peki neden öğrenmek istiyorsunuz?
— Babam arabayı bana satıyormuş gibi gösterecek. Sizden para alıcaz.Bi düğün muhabbeti varda. Ben çalışmıyorum. Bu nedenle tüketici kredisi alamıyorum. Biz size ara ara öderiz onu.
— Valla çok açık sözlüsünüz ama bu şekilde size kredi vermezler.Araba kaç model?
— 92 Kartal
- Çok az kredi çıkar.
— Canım 2000 model Pejo deriz
- Oldu oldu. Siz gidin hemen bir şubeye bana anlattığınız gibi anlatın.
— Oldu, iyi günler çok sağ olun..?
seelam kızlar. şimdi size bi soru. bebeğe aldıklarınızı sabun tozuylamı yıkıyacaksınız yoksa omonun bebekler için olanı var onunlamı?
bebek detarjanıı sekerim sabun tozu bebişin çamasırlarının arasında kalıyormuş ...
en çok buna güldüm egeeeeee
canım ben dalin sıvı deterjanla ve omo baby yumuşatıcı ile tüm kıyafetlerini yıkadım, 15 gün oldu hala misler gibi kokuyo... tavsiye ederim... ama sıvı deterjan tercih edin, sabun tozunu da sıcak suyla eritip kullanabilirsiniz, tortu kalmaz...seelam kızlar. şimdi size bi soru. bebeğe aldıklarınızı sabun tozuylamı yıkıyacaksınız yoksa omonun bebekler için olanı var onunlamı?
saol. oğlumda sabun tozu kullanmıştım hep.bunda bebek deterjanı aldım. ama tereddüt etmiştim içim rahatladı biraz
canım bende sıvı deterjan alıcam bu hafta...
dalin' in var sıvı deterjanı, ondan alıcam,
sabun tozunu pek önermiyolar,kıyafet dikişlerinin aralarında kalabiliyomuş,hastane çantamı hazırlıcam yavaş yavaş..
o simitlerden yeğenimin vardı, çok tatlı oluyorlar onun içinde. benim babam da aynı, telefonda her konuşmamızda yamanla tanışmamıza az kaldı diyor. hatta bu yaz denize sokma hayalleri kuruyordu engelledim hayallerini:))ayağına da parmak arası terlik giydir kızzzzzz
üzerinde güneş engelleyici çadırlı can simitleri var, küçük çocuklar için, ondan alcam bi de :) babam denize götürsün :) adamcağız gözleri dolu dolu bekliyo torununu cidden dediğin gibi insanın tüm yorgunluğu gidiyo bunları düşününce...
seelam kızlar. şimdi size bi soru. bebeğe aldıklarınızı sabun tozuylamı yıkıyacaksınız yoksa omonun bebekler için olanı var onunlamı?
bende sabun tozu kullanmıştım ama dalinin sıvı deterjanını alcam bunda bakalım yada omo baby
o simitlerden yeğenimin vardı, çok tatlı oluyorlar onun içinde. benim babam da aynı, telefonda her konuşmamızda yamanla tanışmamıza az kaldı diyor. hatta bu yaz denize sokma hayalleri kuruyordu engelledim hayallerini:))
ben dalinin sıvı deterjanını aldım. ama hala yıkamadım(
ay pardon benim aldığımda yumoş babay yumuşatıcı, omo değilyumoşun bebekler için olan yumuşatıcısındanda aldım. artık bende çantamı hazırlasam iyi olur aslında
:) babamda bu yaz denize sokma hayali kuruyo da olmaz, çok küçükler daha, 6 ayı geçmiş olsaydı neyse...o simitlerden yeğenimin vardı, çok tatlı oluyorlar onun içinde. benim babam da aynı, telefonda her konuşmamızda yamanla tanışmamıza az kaldı diyor. hatta bu yaz denize sokma hayalleri kuruyordu engelledim hayallerini:))
ben dalinin sıvı deterjanını aldım. ama hala yıkamadım(
yumoşun bebekler için olan yumuşatıcısındanda aldım. artık bende çantamı hazırlasam iyi olur aslında
hayırlı olsun canımm:))
bende hafta sonu alıcam, bir güzel yıkarım, ütülerimmm oğluşumun kıyafetlerini, çantayıda hazırlamak gerek , hazır dursun zarar gelmez...çok fazla oyalanmayalım bence:)) sona kalan , dona kalır
benim mesai bitti kızlarrrr..hepinizi çooookk öptümmmm....kendinize ve bebişlere iyi bakınn
peki kızlar yumuşatıcıya gerek var mı?? dalinin yumuşatıcısı da vardı ama nette ilk aylar yumuşatıcı kullanmayın yazanlar olmuş, almadm ben de. kararsız kaldım, napayım:44:
ben de kaçıyorum yemek yapıcam. cümleten hayırlı akşamlar... bebişlerinize ve size sağlıklı ve mutlu ömürlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol canım. alayım ben de...yumoşun bebekler için olanını kullanmıştım omo baby almıştım deterjanda. bunda da alıcam bişey olmaz mis gibi kokuyor
canım bende sıvı deterjan alıcam bu hafta...
Dalin' in var sıvı deterjanı, ondan alıcam,
sabun tozunu pek önermiyolar,kıyafet dikişlerinin aralarında kalabiliyomuş,hastane çantamı hazırlıcam yavaş yavaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?