2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet heycanli geciyor günler. hatta azaliyor günler yaklasiyor... bende evdeyim, yürüyüs yapmaya calisiyorum, yarin aksam ise kursa basliyorum hayirlisiyla.. böyle iste...babamizi bekliyoruz kizimla her aksam...

ne kursu ? zor olayacak mı bu halde?

Bende dogursam alsam kucagima ama zamani gelsin tadini cikaralim daha bende zorlaniyorum aslinda bu aralar, belim cok agriyor ve biraz yürüsem nefes nefese kaliyorum... amna onu hissetmek beni mutlu ediyor
Kursa gelince hamilelige hazirlik kursuna gidecegim insallah, her persembe 2 saat mayis sonuna kadar, ve bu kursta bayagi seyler ögreniyormussun, mesela dogumla ilgili ve spor yapiyorsun iste... ben almanya dayim canim..

esracım çok geçmiş olsun bende diyorum nerde bu kız... yordun kendini çocuk odasını toparlıyım derken... aman dikkat et ya bununla geçmiş olsun iyi bak kızıma yorma kendiniii
tamam cnm benım yormam zaten bundan sonrada
canım çok geçmiş olsun. lütfen bundan sonra dikkat!!!!
tşk ederımmm cok saol cnm
sanada gecmıs olsun cnm benım ya dıkkat et sende
gecmıs olsun allha sıfa versın bu aydan sonra fazla hareket etmememız gerekıyomus bende hala araba kullanıyorum doktorum kızdı kullanmayacaksın dedı aman dıkkatlı ol canım

saolun kızlar hepınıze ayrı ayrı tşk ederım..

keyifler iyimi artık ağırlaşmaya başlıyoruz yavaş yavaş benim ara sıra belimde ve kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrılar oluyor, sizde bişi varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…