Evet heycanli geciyor günler. hatta azaliyor günler yaklasiyor... bende evdeyim, yürüyüs yapmaya calisiyorum, yarin aksam ise kursa basliyorum hayirlisiyla.. böyle iste...babamizi bekliyoruz kizimla her aksam...
günlerimiz güzel geçiyor,
ama bayağı ağırlaştım deyim ben kendi adıma,
bi an önce doğurmak istiyorumm
ne kursu kız, yoksa hamilelikle ilgili bişeymi
ne güzel sosyal aktivitelere katılmak....
nerde oturuyorsun sen arkadaşım?
ne kursu ? zor olayacak mı bu halde?
tamam cnm benım yormam zaten bundan sonradaesracım çok geçmiş olsun bende diyorum nerde bu kız... yordun kendini çocuk odasını toparlıyım derken... aman dikkat et ya bununla geçmiş olsun iyi bak kızıma yorma kendiniii
tşk ederımmm cok saol cnmcanım çok geçmiş olsun. lütfen bundan sonra dikkat!!!!
sanada gecmıs olsun cnm benım ya dıkkat et sendeAyy canım geçmiş olsun bende kolu sakatladım bu ev işleri yüzünden bidahamı hayatta kalkışmam ders oldu bana biz ağırlaşmışız farkında değiliz hala süpermen gibi heryere koşmaya çalışıyoruz allah ta oturun artık diyo heralde
gecmıs olsun allha sıfa versın bu aydan sonra fazla hareket etmememız gerekıyomus bende hala araba kullanıyorum doktorum kızdı kullanmayacaksın dedı aman dıkkatlı ol canım
Selam, kimler burada? konusmaya ihtiyacim var..
herkese iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlarrr... hasta olucam sanırımm:2:
bebekimmm sen nasıl oldun şekerim???
benı soryosan ıyıyım cnm ya ıdare edıoz ıste sancılarla hem hurreme bakıom hem dınlenıom royalıst e ne olmus ki..
keyifler iyimi artık ağırlaşmaya başlıyoruz yavaş yavaş benim ara sıra belimde ve kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrılar oluyor, sizde bişi varmı
seni soruyorum tabi kızaman dikkat et kendine de kızıma da bilmem ki yazmadı bişey morali bozuk galiba...
muckkkkk ederım ederım daha ayyyy ayyyy vallahı nasıl korktum anlatamam ders oldu bana :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?