2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yumuşatıcılar çok güzel kokuyor ama ben almayı düşünmüyorum, zaten bebek deterjanları a tek başına mis gibi kokuyorlar
ben kendi çamaşırlarımızı bile yumuşatıcıyla duruladıktan sonra bir kez daha duruluyorum, sanırım bu konuda takıntılıyım, ama sanki çamaşırda kimyasallar kalmış gibi geliyor diğer türlü:26:

kızlar ben geldım daha yenı yatamadım hastanede kımse yok yanımda dreve yolladı ama kesınlıkle ıs yapmayacaksın dedı esımde kadın tuttu komsu ayarladı o her hafta gelecek doguma kadar yanımda olacak annem gelene kadar bebekte bır sorun yok ama acılma korkuttu bızı suan serum takılı evde tansıyonum 8 e dusmus sınırden

geçmiş olsun canım? nasıl anladınız açılma olduğunu???bol bol dinlen artık, evin çok temiz olmayıversin, bebeğinden kıymetli değil hiçbir şey?

geçmiş olsun canım dikkat et kendine, dinlen sürekli yapma bişi boşver...

geçmiş olsun canım? nasıl anladınız açılma olduğunu???bol bol dinlen artık, evin çok temiz olmayıversin, bebeğinden kıymetli değil hiçbir şey?
saol cnmm ya dun burdan cıktım ben formdan sonra belımde agrıyla basladı sonra gece dusa gırdım allahtan temızlemıstım kendımı sonra ytaga yattım allahım dayanılacak gıbı degıldı yaaa belımden kasıklarıma dogru bır agrı sancıyla basladı gecer gecer dıe bekledım sabah bır baktım nefesım kesılıyor gıbıydı sonra dakıka tuttum sancıya 15 dk bır gelıyodu panıklememle dr gıtmemıs bır oldu yatısımı verdı sabah geldım haber verdım esyalaı al gıt derken su saate kadar hastanedeydım ama dayanamadım burda sıtresten dogum yapacam ben dedım dr a oda yolladı ama bır cöp dahı kaldırmıcaksın dedı rahım dekı acılmayıda ben anlamadım yanı anlamadım derken tuveletımı yaparken bole her zamankı gıbı degılde daha serbest gıbıydı ılk cocuk olunca tam anlatamıyorumda bebekte hıc bır sorun cıkmadı allahtan yalnız dönmus bas asagı yavrum dr ayaına gore donmesı normal korkma dedı öyle ıste ama cok korktum
geçmiş olsun canım dikkat et kendine, dinlen sürekli yapma bişi boşver...

yapmıcam zaten tşk ederım cnm

cnm evde dinlen o balkonlarıda yıkarsan seni gebertirim..
sakın iş yapma yerim evi yaa.

kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi iyiakşamlar..

cnm evde dinlen o balkonlarıda yıkarsan seni gebertirim..
sakın iş yapma yerim evi yaa.

kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi iyiakşamlar..

yok daha yapmam ege beyınsız kafama derss olsun esım yardımcı tuttu o gelecek haftalık temızlıge o balkon yuuzunden hastanede bana dalacaktı

esracım çok geçmiş olsun bende diyorum nerde bu kız... yordun kendini çocuk odasını toparlıyım derken... aman dikkat et ya bununla geçmiş olsun iyi bak kızıma yorma kendiniii

yok daha yapmam ege beyınsız kafama derss olsun esım yardımcı tuttu o gelecek haftalık temızlıge o balkon yuuzunden hastanede bana dalacaktı

Ayy canım geçmiş olsun bende kolu sakatladım bu ev işleri yüzünden bidahamı hayatta kalkışmam ders oldu bana biz ağırlaşmışız farkında değiliz hala süpermen gibi heryere koşmaya çalışıyoruz allah ta oturun artık diyo heralde

gecmıs olsun allha sıfa versın bu aydan sonra fazla hareket etmememız gerekıyomus bende hala araba kullanıyorum doktorum kızdı kullanmayacaksın dedı aman dıkkatlı ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…