birceee gozunaydın ıznın hayırlı olsun , darısı basımızaa:)))
sağol canım. sen ne zaman çıkıyorsun?
ben 26 nısanda cıkıyorum 32. haftada bırakıyorum yanı bu haftayı saymazsak 1 hafta sonraaa sezon fınalı yapacagımm:))))
kızlar esım gelene kadar bıraz kestıreyım fena uyku bastırdı opuldunuz....
hıçkırık tuttu kuzumu kıyamaaaaam
kızlar ben geldım daha yenı yatamadım hastanede kımse yok yanımda dreve yolladı ama kesınlıkle ıs yapmayacaksın dedı esımde kadın tuttu komsu ayarladı o her hafta gelecek doguma kadar yanımda olacak annem gelene kadar bebekte bır sorun yok ama acılma korkuttu bızı suan serum takılı evde tansıyonum 8 e dusmus sınırden
kızlar ben geldım daha yenı yatamadım hastanede kımse yok yanımda dreve yolladı ama kesınlıkle ıs yapmayacaksın dedı esımde kadın tuttu komsu ayarladı o her hafta gelecek doguma kadar yanımda olacak annem gelene kadar bebekte bır sorun yok ama acılma korkuttu bızı suan serum takılı evde tansıyonum 8 e dusmus sınırden
saol cnmm ya dun burdan cıktım ben formdan sonra belımde agrıyla basladı sonra gece dusa gırdım allahtan temızlemıstım kendımı sonra ytaga yattım allahım dayanılacak gıbı degıldı yaaa belımden kasıklarıma dogru bır agrı sancıyla basladı gecer gecer dıe bekledım sabah bır baktım nefesım kesılıyor gıbıydı sonra dakıka tuttum sancıya 15 dk bır gelıyodu panıklememle dr gıtmemıs bır oldu yatısımı verdı sabah geldım haber verdım esyalaı al gıt derken su saate kadar hastanedeydım ama dayanamadım burda sıtresten dogum yapacam ben dedım dr a oda yolladı ama bır cöp dahı kaldırmıcaksın dedı rahım dekı acılmayıda ben anlamadım yanı anlamadım derken tuveletımı yaparken bole her zamankı gıbı degılde daha serbest gıbıydı ılk cocuk olunca tam anlatamıyorumda bebekte hıc bır sorun cıkmadı allahtan yalnız dönmus bas asagı yavrum dr ayaına gore donmesı normal korkma dedı öyle ıste ama cok korktumgeçmiş olsun canım? nasıl anladınız açılma olduğunu???bol bol dinlen artık, evin çok temiz olmayıversin, bebeğinden kıymetli değil hiçbir şey?
geçmiş olsun canım dikkat et kendine, dinlen sürekli yapma bişi boşver...
cnm evde dinlen o balkonlarıda yıkarsan seni gebertirim..
sakın iş yapma yerim evi yaa.
kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi iyiakşamlar..
yok daha yapmam ege beyınsız kafama derss olsun esım yardımcı tuttu o gelecek haftalık temızlıgeo balkon yuuzunden hastanede bana dalacaktı
yok daha yapmam ege beyınsız kafama derss olsun esım yardımcı tuttu o gelecek haftalık temızlıgeo balkon yuuzunden hastanede bana dalacaktı
saol cnmm ya dun burdan cıktım ben formdan sonra belımde agrıyla basladı sonra gece dusa gırdım allahtan temızlemıstım kendımı sonra ytaga yattım allahım dayanılacak gıbı degıldı yaaa belımden kasıklarıma dogru bır agrı sancıyla basladı gecer gecer dıe bekledım sabah bır baktım nefesım kesılıyor gıbıydı sonra dakıka tuttum sancıya 15 dk bır gelıyodu panıklememle dr gıtmemıs bır oldu yatısımı verdı sabah geldım haber verdım esyalaı al gıt derken su saate kadar hastanedeydım ama dayanamadım burda sıtresten dogum yapacam ben dedım dr a oda yolladı ama bır cöp dahı kaldırmıcaksın dedı rahım dekı acılmayıda ben anlamadım yanı anlamadım derken tuveletımı yaparken bole her zamankı gıbı degılde daha serbest gıbıydı ılk cocuk olunca tam anlatamıyorumda bebekte hıc bır sorun cıkmadı allahtan yalnız dönmus bas asagı yavrum dr ayaına gore donmesı normal korkma dedı öyle ıste ama cok korktum
yapmıcam zaten tşk ederım cnm
bende sadece yakın mesafelerde kullanıorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?