Kızlaaarr günaydınnn
ben döndümmm, geçmişi okiyim birazcık :)
Kızlaaarr günaydınnn
günaydınnn kızlarrrr
dünürüm benim günaydıııınnn nasılsın?
herkeslere günaydın bugün gayet iyiyim. süper uyumuşum.wc ye bile kalkmadım yani
evet yaaa bencede vallagunaydınnnn ıkızımmm nasıl oldun cnmmm??? evde dınlendın dımııı???
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydınn fatmaaa.. fatmaaa senın de ıyı oldunu duymakk ne guzelllllll alıskın deılım senden:):):))::):)
offf şu işlerinKızlar, günaydın...
Ben bu hafta pek yokum, merak etmeyin..İşlerimiz çok yoğun....
cnm iyimisin . dinlenmek iyi gelmiştir..Kızlaaarr günaydınnn
günaydın fatma inanırmıısın aynen bende kız 2 gündür aynı şeyleri yaşıyoruz seninle. wc ye bile kalmadım 7 de uyandım wc için yürüyemedim bile:))))dünürüm benim günaydıııınnn nasılsın?
herkeslere günaydın bugün gayet iyiyim. süper uyumuşum.wc ye bile kalkmadım yani
günaydın kuzummmgünaydınnn kızlarrrr
Kızlar, günaydın...
günaydınnn kızlarrrr
dünürüm benim günaydıııınnn nasılsın?
gunaydınnnn ıkızımmm nasıl oldun cnmmm??? evde dınlendın dımııı???
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydınn fatmaaa.. fatmaaa senın de ıyı oldunu duymakk ne guzelllllll alıskın deılım senden:):):))::):)
Kızlar, günaydın...
cnm iyimisin . dinlenmek iyi gelmiştir..
günaydın fatma inanırmıısın aynen bende kız 2 gündür aynı şeyleri yaşıyoruz seninle. wc ye bile kalmadım 7 de uyandım wc için yürüyemedim bile:))))
günaydın kuzummm
günaydınnnnnnnnn.. yaa çalış çalış sanki sen kurtarcaksın şirketi. ben aşıya gidiyorum bugun(((((((((((((
berbaer yaşıoruz canikom..kız bide dün 2-3 defa dogum sancısı hissettim heee hiç hissetmemiştim valla bi korktum ya saniyelik geldi gitti çığlığı bi bastımcnm iyimisin . dinlenmek iyi gelmiştir..
günaydın fatma inanırmıısın aynen bende kız 2 gündür aynı şeyleri yaşıyoruz seninle. wc ye bile kalmadım 7 de uyandım wc için yürüyemedim bile:))))
günaydın kuzummm
günaydınnnnnnnnn.. yaa çalış çalış sanki sen kurtarcaksın şirketi. ben aşıya gidiyorum bugun(((((((((((((
kız okuda yat hee dikkat et kendineGünaydınnn canımmmmmm
Ohhne güzel canım benimmmmmmm
ben de dün akşam karabasanlarla uğraşıtım durdummmm şimdi de uyukluyorum
2 gün evden sonra pek bi zor geldi iş
kadın dediğin evde güzel gerçekten yaa :)
berbaer yaşıoruz canikom..kız bide dün 2-3 defa dogum sancısı hissettim heee hiç hissetmemiştim valla bi korktum ya saniyelik geldi gitti çığlığı bi bastım
kız okuda yat hee dikkat et kendine
Zaten geceyasırıs kalkıp ne dualar ettim
geceleri okuyup yatıcam bundan sonra feci korktum sorma
hayırlı sabahlar kızlar...
Günaydın kızlar
Sizleri hep takip ediyorum,hepinizi tanıyorum altta onlinelarda hep görüyorsunuzdur zaten. Gebelik haftam 28+5.Sizlere bir şey danışacağım özellikle Ege sana sormak istiyorum.Dün geceden beri kasık ağrısı çekiyorum,hatta genital organım ağrıyor diyebilirim.Hala da devam ediyorDoktorumu aradım tam idrar testi yaptır beni ara dedi.Şimdi eşimi bekliyorum,gelince gidicez.Sende de bu tarz bir ağrı oldu mu?Yoksa başka bir şey mi bu?Dün geceden beri uyuyamadım,aklıma takıldı,saçma sapan şeyler geliyor aklıma ((çok moralim bozuk ((
Günaydın kızlar
Sizleri hep takip ediyorum,hepinizi tanıyorum altta onlinelarda hep görüyorsunuzdur zaten. Gebelik haftam 28+5.Sizlere bir şey danışacağım özellikle Ege sana sormak istiyorum.Dün geceden beri kasık ağrısı çekiyorum,hatta genital organım ağrıyor diyebilirim.Hala da devam ediyorDoktorumu aradım tam idrar testi yaptır beni ara dedi.Şimdi eşimi bekliyorum,gelince gidicez.Sende de bu tarz bir ağrı oldu mu?Yoksa başka bir şey mi bu?Dün geceden beri uyuyamadım,aklıma takıldı,saçma sapan şeyler geliyor aklıma ((çok moralim bozuk ((
Zaten geceyasırıs kalkıp ne dualar ettim
geceleri okuyup yatıcam bundan sonra feci korktum sorma
Günaydınnn
Öncelikle çok geçmiş olsun, Ege de cevap verir zaten ama o ağrıyı ben 20. haftadan beri çekiyorum. Benim doktorum bazı gebeliklerde olur dedi ama açılma olup olmadığını özellikle kontrol ediyor sürekli..
Sen de bol bol yatıp dinlenmeye çalış, bi de bana yatarken bacaklarımın arasına yastık koymak çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?