2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaarr günaydınnn
ben döndümmm, geçmişi okiyim birazcık :)

gunaydınnnn ıkızımmm nasıl oldun cnmmm??? evde dınlendın dımııı???

günaydınnn kızlarrrr

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

dünürüm benim günaydıııınnn nasılsın?

herkeslere günaydın bugün gayet iyiyim. süper uyumuşum.wc ye bile kalkmadım yani

gunaydınn fatmaaa.. fatmaaa senın de ıyı oldunu duymakk ne guzelllllll alıskın deılım senden:):):))::):)

evet yaaa bencede valla
Kızlar, günaydın...
Ben bu hafta pek yokum, merak etmeyin..İşlerimiz çok yoğun....
offf şu işlerin

Kızlaaarr günaydınnn
ben döndümmm, geçmişi okiyim birazcık :)
cnm iyimisin . dinlenmek iyi gelmiştir..

herkeslere günaydın bugün gayet iyiyim. süper uyumuşum.wc ye bile kalkmadım yani
günaydın fatma inanırmıısın aynen bende kız 2 gündür aynı şeyleri yaşıyoruz seninle. wc ye bile kalmadım 7 de uyandım wc için yürüyemedim bile:))))

günaydınnn kızlarrrr
günaydın kuzummm

Kızlar, günaydın...

günaydınnnnnnnnn.. yaa çalış çalış sanki sen kurtarcaksın şirketi. ben aşıya gidiyorum bugun(((((((((((((

günaydınnn kızlarrrr

Günaydınnn canımmmmmm

Ohh ne güzel canım benimmmmmmm
ben de dün akşam karabasanlarla uğraşıtım durdummmm şimdi de uyukluyorum
2 gün evden sonra pek bi zor geldi iş
kadın dediğin evde güzel gerçekten yaa :)

Hem de nasıllll dinlendimmmmmmmmmm
Ben merak ediyorum 37. haftaya kadar nasıl durucam diye
Şimdi de doğum izninden bi arkadaşım döndü ağlaya ağlaya, çok zor bırakmış bebeğini ben de bi fena oldum oturdum ağladım onunlaa

Kızlar, günaydın...

Günaydın kolay gelsin kuzuuu

Geldi walla Egecim, evde olmak çooooook güzelll

berbaer yaşıoruz canikom..kız bide dün 2-3 defa dogum sancısı hissettim heee hiç hissetmemiştim valla bi korktum ya saniyelik geldi gitti çığlığı bi bastım
kız okuda yat hee dikkat et kendine

Günaydın kızlar
Sizleri hep takip ediyorum,hepinizi tanıyorum altta onlinelarda hep görüyorsunuzdur zaten. Gebelik haftam 28+5.Sizlere bir şey danışacağım özellikle Ege sana sormak istiyorum.Dün geceden beri kasık ağrısı çekiyorum,hatta genital organım ağrıyor diyebilirim.Hala da devam ediyorDoktorumu aradım tam idrar testi yaptır beni ara dedi.Şimdi eşimi bekliyorum,gelince gidicez.Sende de bu tarz bir ağrı oldu mu?Yoksa başka bir şey mi bu?Dün geceden beri uyuyamadım,aklıma takıldı,saçma sapan şeyler geliyor aklıma((çok moralim bozuk((

hayırlı sabahlar kızlar...

Günaydınnn

Öncelikle çok geçmiş olsun, Ege de cevap verir zaten ama o ağrıyı ben 20. haftadan beri çekiyorum. Benim doktorum bazı gebeliklerde olur dedi ama açılma olup olmadığını özellikle kontrol ediyor sürekli..
Sen de bol bol yatıp dinlenmeye çalış, bi de bana yatarken bacaklarımın arasına yastık koymak çok iyi geliyor

çatı kemiklerin mi ağrıyor canım

oleeeeeeeeey burdan face girmenin yolunu buldum süper oldu bu işşşş

Sana da çok geçmiş olsun çilekcim.Cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim.Canım ben çalışmıyorum sürekli evde dinlenerek geçiyorum zamanımı.Dün bir iş de yapmadım ama nerden çıktı bu ağrı anlamadımİdrar tahlili verdikten sonra arıcam doktoru tekrar.Ben de açılmadan korkuyorumdün gecem kabus gibiydi,inşallah kimse yaşamaz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…