2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende eskıden okurdum dua hamıle kaldımdan berı hıcc dua edemıom yastıga basımı koydum gıbı uyuyorum daha cok dua etmem lazım gerekırkennnn..

aynen benim deee

yoktur bir probmel gönlünü ferah tut
büyüdükçe karın ve rahim baskı yapıyor aşağıdaki kemiklere o yüzdne oluyordur

canım net gitti kusura bakma
idrar yolu enfeksiyonu olabilir. akıntın yoğurt gibi varsa enfeksiyndur. akıntın felan yok gayet temizim diyorsan belki kasılmadır. dinlen bakalım dr a git bence nst ye bağlar yada alttan bakar açılma felan varmı diye. ama bazen bebek baskı yapıncada genital bölgesi ağrıyo. meraklanma bebişin hareketlerini dinle en kısa zamanda dr git.

Ben de pelinden aldım, sonra içime oturdu walla.. penye geceliklere dünyanın parasını verdim çooook pişman oldum
adı lohusa olunca dünyanın parasını alıyorlar

ya bende burda cok guzel modeller gormustum ama bakırkoy cok uzak yaa...
cılek pelınde nasıl fıyatlarr bende bır tane aldım cok cıcı bıde kayınvalıdemler de almıs onlarda bı gelsın ole tekrar bakıcamm

Çok sağol Ege.Akıntım yok ama sık idrara çıkıyorum hatta bebek öyle baskı yapıyor ki karnımı tuta tuta wcye gidiyorum.Doktor gel demedi ona da nalma veremedim.İdrar tahlilini verince tekrar arayıp geleyim mi diye sorcam.Ya bir de alttan bakmalarını istemiyorumüstten de anlaşılmıyor mu bu açılma

ya bende burda cok guzel modeller gormustum ama bakırkoy cok uzak yaa...
cılek pelınde nasıl fıyatlarr bende bır tane aldım cok cıcı bıde kayınvalıdemler de almıs onlarda bı gelsın ole tekrar bakıcamm

2 gecelik + 1 sabahlık 230 tlye geldi (
çok pişmanımmmmmm

benim karından bakıyor açılmaya

günaydın kızlar.
ağrılı, kramplı, uykusuz bir gece daha bitti.
nihayet sabah oldu sizlerleyim :)
umarım herkes iyidir.

bu arada dün gece ilk defa 2 kez karnımda kasılma oldu. kramp benzeri bir ağrı.
sabah kalktığımda da adet sancısı gibi ağrım vardı.
aynı sorunu yaşayan var mı?

çilekcim benim oturunca ayağa kalakmıyorum bir de yürüyemicek derece oluyor ağrımdün evde misafir var çay koyucam ama kalkıp yürüyemedim gözümden yaş geldi acıdan bağıramadım da:26:yürüyünce biraz açılıyor gibi oluyorum ama oturdum mu kalkamıyorum çıkıcak gibi oluyor bacaklarımı ayırıp yürümem lazım o da olmuyordoktora da sormadım alttan bakacak diye korktum ama bu sefer gittiğimde sorucam korkmaya başladım artık :18:açılmaya aşağıdan bakmayın dersem doktora olmaz demi nerden anlıcam o zaman der off napıcam ben yaa

akşam sülümanı takdir ettim vallah.. ama hürrem üzüldüm yaa bide dedim koskocaaaa kanuni bilem aşka hürmet etmişde bizim aile bi hürmet etmedi bize dedim hilmi bastı kahkayı adam ders çalışıyodu hahahahahaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…