bende eskıden okurdum dua hamıle kaldımdan berı hıcc dua edemıom yastıga basımı koydum gıbı uyuyorum daha cok dua etmem lazım gerekırkennnn..
Sana da çok geçmiş olsun çilekcim.Cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim.Canım ben çalışmıyorum sürekli evde dinlenerek geçiyorum zamanımı.Dün bir iş de yapmadım ama nerden çıktı bu ağrı anlamadımİdrar tahlili verdikten sonra arıcam doktoru tekrar.Ben de açılmadan korkuyorum dün gecem kabus gibiydi,inşallah kimse yaşamaz bunu
çatı kemiklerin mi ağrıyor canım
aynen benim deee
yoktur bir probmel gönlünü ferah tut
büyüdükçe karın ve rahim baskı yapıyor aşağıdaki kemiklere o yüzdne oluyordur
bende burdan aldım malları çook kaliteli fakat çok pahalı:-(((
Ben de pelinden aldım, sonra içime oturdu walla.. penye geceliklere dünyanın parasını verdim çooook pişman oldum
adı lohusa olunca dünyanın parasını alıyorlar
canım net gitti kusura bakma
idrar yolu enfeksiyonu olabilir. akıntın yoğurt gibi varsa enfeksiyndur. akıntın felan yok gayet temizim diyorsan belki kasılmadır. dinlen bakalım dr a git bence nst ye bağlar yada alttan bakar açılma felan varmı diye. ama bazen bebek baskı yapıncada genital bölgesi ağrıyo. meraklanma bebişin hareketlerini dinle en kısa zamanda dr git.
ya bende burda cok guzel modeller gormustum ama bakırkoy cok uzak yaa...
cılek pelınde nasıl fıyatlarr bende bır tane aldım cok cıcı bıde kayınvalıdemler de almıs onlarda bı gelsın ole tekrar bakıcamm
Çok sağol Ege.Akıntım yok ama sık idrara çıkıyorum hatta bebek öyle baskı yapıyor ki karnımı tuta tuta wcye gidiyorum.Doktor gel demedi ona da nalma veremedim.İdrar tahlilini verince tekrar arayıp geleyim mi diye sorcam.Ya bir de alttan bakmalarını istemiyorumüstten de anlaşılmıyor mu bu açılma
2 gecelik + 1 sabahlık 230 tlye geldi(
çok pişmanımmmmmm
benim karından bakıyor açılmaya
230 çok fazlaymış anam
yok cnm çatı kemikleri değil genital bölgem ağrıyor((
annem gaz verdi, 1 kere doğuruyorsun dedi, kendine hiçbir şey harcamıyorsun didi
pişmanım hakim beyyyyyy :84::84:
2 gecelik + 1 sabahlık 230 tlye geldi(
çok pişmanımmmmmm
benim karından bakıyor açılmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?