2 gecelik + 1 sabahlık 230 tlye geldi(
çok pişmanımmmmmm
BENİMDE 1 SABAHLIKLI GECELİK TAKIM
2 PİJAMA TAKIMI 240 A GELDİ AMA BEN ÇOK KİLO ALMADIM VE ÇOK KULLANIŞLI MODELLER SEÇTİM YILLARCA GİYİBİLECEĞİM ŞEYLER BUNU DÜŞÜNÜP AVUTUYORUM KENDİMİ ÇİLEK:=)))))
çok pişmanımmmmmm
benim karından bakıyor açılmaya
günaydın kızlar.
ağrılı, kramplı, uykusuz bir gece daha bitti.
nihayet sabah oldu sizlerleyim :)
umarım herkes iyidir.
bu arada dün gece ilk defa 2 kez karnımda kasılma oldu. kramp benzeri bir ağrı.
sabah kalktığımda da adet sancısı gibi ağrım vardı.
aynı sorunu yaşayan var mı?
çilekcim benim oturunca ayağa kalakmıyorum bir de yürüyemicek derece oluyor ağrımdün evde misafir var çay koyucam ama kalkıp yürüyemedim gözümden yaş geldi acıdan bağıramadım da:26:yürüyünce biraz açılıyor gibi oluyorum ama oturdum mu kalkamıyorum çıkıcak gibi oluyor bacaklarımı ayırıp yürümem lazım o da olmuyor doktora da sormadım alttan bakacak diye korktum ama bu sefer gittiğimde sorucam korkmaya başladım artık :18:açılmaya aşağıdan bakmayın dersem doktora olmaz demi nerden anlıcam o zaman der off napıcam ben yaa
çok pişmanımmmmmm
2 PİJAMA TAKIMI 240 A GELDİ AMA BEN ÇOK KİLO ALMADIM VE ÇOK KULLANIŞLI MODELLER SEÇTİM YILLARCA GİYİBİLECEĞİM ŞEYLER BUNU DÜŞÜNÜP AVUTUYORUM KENDİMİ ÇİLEK:=)))))
bende ole alıcam valla kullanıslı seylerrr kesın zaten kayınvalıdemın aldığı kokos suslu bısııdrr:) gecelıkmı daha kullanıslı pijama mı acep?
oooo benim haftalardır ağrıyo.hep yazarım buraya.kasıklarım vajinam belim ne ararsan var)))idrar yolun temiz çıkarsa doktor ağrıları normal olarak değerlendiriyor.ama tahlil gerekli.
bir kere mi doguruyorsun hehehe güzel laf.. kız daha yaparsınız çocukege yoksam batardı
günaydın kızlar.
ağrılı, kramplı, uykusuz bir gece daha bitti.
nihayet sabah oldu sizlerleyim :)
umarım herkes iyidir.
bu arada dün gece ilk defa 2 kez karnımda kasılma oldu. kramp benzeri bir ağrı.
sabah kalktığımda da adet sancısı gibi ağrım vardı.
aynı sorunu yaşayan var mı?
çilekcim benim oturunca ayağa kalakmıyorum bir de yürüyemicek derece oluyor ağrımdün evde misafir var çay koyucam ama kalkıp yürüyemedim gözümden yaş geldi acıdan bağıramadım da:26:yürüyünce biraz açılıyor gibi oluyorum ama oturdum mu kalkamıyorum çıkıcak gibi oluyor bacaklarımı ayırıp yürümem lazım o da olmuyor doktora da sormadım alttan bakacak diye korktum ama bu sefer gittiğimde sorucam korkmaya başladım artık :18:açılmaya aşağıdan bakmayın dersem doktora olmaz demi nerden anlıcam o zaman der off napıcam ben yaa
evet bıraz pahalıymıs canım yaa...sen gecelık fazla almıssın bende pijama bı gecelık alsam dıorum
3 aylıkken kahverengi akıntım olmuştu,o zaman alttan baktılar nasıl utandım anlatamamo yüzden bir daha açmak istemiyorum.Karından görebiliyorlar nasılsa ordan baksınlar.
3 aylıkken kahverengi akıntım olmuştu,o zaman alttan baktılar nasıl utandım anlatamamo yüzden bir daha açmak istemiyorum.Karından görebiliyorlar nasılsa ordan baksınlar.
Yok be dünür zor bizim ikinci bu yaştan sonraa :)
Çok geçmiş olsun canım. Ben hep diyorum 20. haftadan beri ağrılarla yaşıyorum ama sen bi doktoruna sor yine de
Geçmiş olsun canım sor tabii doktoruna, herşeyi bilmeleri gerekiyor
ben de o niyetle gittim, kadın pijamayla mümkün değil rahat edemezsiniz falan dedi iyi dedim ben de..
Ben feci kilo aldım, 42 beden zor oldu inşallah giyebilirim son 2 ayda aldığım kilolardan
toplamda 10 kilo oldu , boy yok feci kötü duruyor
E sen nasıl doğum yapacaksın o zaman
günaydınnnn..hoşgeldin fmg.. kız dünde benim akşam yemeği hazırlerken 2-3 defa dogum sancısı hissettim öle böle değildi ama nasıls anladım ama saniyelik geldi geçti ama bana çığlığı bastırttı valla korktum ama yaaa
Çok geçmiş olsun canım. Ben hep diyorum 20. haftadan beri ağrılarla yaşıyorum ama sen bi doktoruna sor yine de
ben de o niyetle gittim, kadın pijamayla mümkün değil rahat edemezsiniz falan dedi iyi dedim ben de..
Ben feci kilo aldım, 42 beden zor oldu inşallah giyebilirim son 2 ayda aldığım kilolardan
çok fena fatma yaaa bie uyku sersemi insan daha çok etkileniyor.
doğuruyorum sandım. öncesinde de bacağıma kramp girdi çığlık çığlığa uyandım.
kabus gibiydi.
ama sizde de olunca normal olduğunu kabulleniyorum içim rahat ediyo valla
ayyy doktor banada son ayda normal dogum yapabılırmıyım dıyeıcın catı muayenesi yapacakmıs.. valla adamlada artık kankı gıbı odukyaa tanıdıgın bırıne seyımı acmak cok zor gelecek vallaa utanırımmmmmmmmmmmm
Aslında doktorlar için orası artık yüze bakmak gibi geliyordur:)her gün bilmem kaç tane görüyorlar ama bizim için çok fena..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?