2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

2 gecelik + 1 sabahlık 230 tlye geldi (
çok pişmanımmmmmm

benim karından bakıyor açılmaya

3 aylıkken kahverengi akıntım olmuştu,o zaman alttan baktılar nasıl utandım anlatamamo yüzden bir daha açmak istemiyorum.Karından görebiliyorlar nasılsa ordan baksınlar.

günaydınnnn..hoşgeldin fmg.. kız dünde benim akşam yemeği hazırlerken 2-3 defa dogum sancısı hissettim öle böle değildi ama nasıls anladım ama saniyelik geldi geçti ama bana çığlığı bastırttı valla korktum ama yaaa

benim doktorum herşeyi üstten kontrol ediyor.risk gördüğüm durumda vajinal muayene yaparım diyo..bilmiyom niye.

oooo benim haftalardır ağrıyo.hep yazarım buraya.kasıklarım vajinam belim ne ararsan var)))idrar yolun temiz çıkarsa doktor ağrıları normal olarak değerlendiriyor.ama tahlil gerekli.

Dün akşamdan beri sürekli ağrıyınca çok korktumhala da geçmedikontrol olmadan içim rahat etmicek.eşimin gelmesini bekliyorum

bir kere mi doguruyorsun hehehe güzel laf.. kız daha yaparsınız çocuk ege yoksam batardı

Yok be dünür zor bizim ikinci bu yaştan sonraa :)

Çok geçmiş olsun canım. Ben hep diyorum 20. haftadan beri ağrılarla yaşıyorum ama sen bi doktoruna sor yine de

Geçmiş olsun canım sor tabii doktoruna, herşeyi bilmeleri gerekiyor

evet bıraz pahalıymıs canım yaa...sen gecelık fazla almıssın bende pijama bı gecelık alsam dıorum

ben de o niyetle gittim, kadın pijamayla mümkün değil rahat edemezsiniz falan dedi iyi dedim ben de..

Ben feci kilo aldım, 42 beden zor oldu inşallah giyebilirim son 2 ayda aldığım kilolardan
toplamda 10 kilo oldu , boy yok feci kötü duruyor

3 aylıkken kahverengi akıntım olmuştu,o zaman alttan baktılar nasıl utandım anlatamamo yüzden bir daha açmak istemiyorum.Karından görebiliyorlar nasılsa ordan baksınlar.

E sen nasıl doğum yapacaksın o zaman

ayyy doktor banada son ayda normal dogum yapabılırmıyım dıyeıcın catı muayenesi yapacakmıs.. valla adamlada artık kankı gıbı odukyaa tanıdıgın bırıne seyımı acmak cok zor gelecek vallaa utanırımmmmmmmmmmmm

yaparsın yaparsın ne var yaşında tek çocuk olmaz bizim orda bi laf tepeye koyarsın yel alır dereye koyarsın sel alır belli olmaz bu işlre ..kızz ben de daha hiç alttan bakıttırmadım

çok fena fatma yaaa bie uyku sersemi insan daha çok etkileniyor.
doğuruyorum sandım. öncesinde de bacağıma kramp girdi çığlık çığlığa uyandım.
kabus gibiydi.

ama sizde de olunca normal olduğunu kabulleniyorum içim rahat ediyo valla

off yaaa herkes baska bısı dıyo ...........

ya bnm daha hıcc agrım yokkk bı gecen c.tesı soluma donerken bı anı agrım oldu okadarrr.......

selam bayanlar gelmeyelim bayağı kalabalıklaşmışız:) bende yarın 32. haftamı dolduruyorum kısmetse müthiş sabırsızlık çekiyorum artık kucağıma almak istiyorum . bebeğin hıçkırıklarını hisseden varmı aranızda benimki öle böle değil çooooook hıçkırıyor endişeleniyorum yarın kontrolüm var bakalım ne olcak .

nıormal canım artık mutlu sonlara yaklaşıyoruz

kız benim kayınvalide 12 tane dogurmuş yaa dün valla durup durup hilmiye annen 12 tane nasıl dogurmuş ayy diyip kadına üzülüyordum birde kadın tüm hamile aylarnı topladıkmi aralıkszı 9 sene hamile kalmış oluyo

Sezaryan düşünüyorum ben:))

Aslında doktorlar için orası artık yüze bakmak gibi geliyordur:)her gün bilmem kaç tane görüyorlar ama bizim için çok fena..

geçmişe biraz baktım benim ayaklarım çok sancılanıyo ve sürekli kabus görüyorum kasıklarım agrıyo bel agrım var ölmüşüm ağlayanım yok yani:))

bir sorumdaha olacak bu aralar eşleriniz nasıl davranıyor ?

Aslında doktorlar için orası artık yüze bakmak gibi geliyordur:)her gün bilmem kaç tane görüyorlar ama bizim için çok fena..

biliyorumda esım de oyle dıyoo kac tane goruyo gunde dıe:)ya ben aslında rahatım evlendımde mantar olmustum gıttım bı kac doktora ama bunla artık sureklı gıttımden utanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…