2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi dAvranıyor bi sorun yok

Aslında doktorlar için orası artık yüze bakmak gibi geliyordur:)her gün bilmem kaç tane görüyorlar ama bizim için çok fena..

cem yılmazın dedıgı gibi doktor evıne gıder karısına yaklasır karısının cevabı amna bey eve iş getirme :))) yani artık onlar için çoook normal bişeyy işi adamın

Günaydın Kızlar Nasılsınız

Benim makinada üç tane falan kasılmam çıkınca doktor dahada fazlaşacak merK etme dedi kızlar saniyesi çok sürmeyip sıklaşmıyorsa panik yapmayın

Günaydın Kızlar Nasılsınız

Benim makinada üç tane falan kasılmam çıkınca doktor dahada fazlaşacak merK etme dedi kızlar saniyesi çok sürmeyip sıklaşmıyorsa panik yapmayın

heyttt be karakan gelmiş yavrum benim

artık oturamıyorum bebek ters kafası midemde ve diyaframıma baskı yapıyor geceleri hiç uyuyamıyorum sabah ezanında öle hareket ediyor ki uyku falan yok sancı son derece nst demedi bana doktor ya 2 hafta sonra kontrolüm var baklaım ne dicek doktor acaba bebiş büyük olduğundan mı böle acı çekiyorm

geldim ya kız havan iyibugün maaşallah bozma sakın sabah aliye dizisinde bebek doğmuş gözüm takıldı lohusa şerbeti yaptılar bian ilginç olur diye düşündüm yapsakmıki kız
bilmem ki ben bilmem yani hiçde içmedim görmedim de

bebikler büyüdü artık.. sıkıntılarda başladı

yaparsın yaparsın ne var yaşında tek çocuk olmaz bizim orda bi laf tepeye koyarsın yel alır dereye koyarsın sel alır belli olmaz bu işlre ..kızz ben de daha hiç alttan bakıttırmadım

bakalım bunları bi yaştan sonra tekrar kaldıramam gibi geliyor kuzum ama ben çok seviyorum çocukları inşallah Allah nasip eder..

off yaaa herkes baska bısı dıyo ...........

ya bnm daha hıcc agrım yokkk bı gecen c.tesı soluma donerken bı anı agrım oldu okadarrr.......

Ne güzel işte ikizim, maşallah de sus otur

yarın sorucam canım. sen nasıl oldun?
ağrın sızın yok değil mi?

biraz var canım ama alıştım artık.. serviste hoplaya hoplaya başlıyor.. takmıyorum artık
burdakilerde moralimi bozdu, o kadar büyümüş ki karnın hayatta 2 ay daha beklemez bu çocuk falan diye moralimi bozdular
senin yarın kontrolün mü vardı?
Benim de c.tesii, bi gideyim artıkkk çok özledim kuzuyuuu

geldim ya kız havan iyibugün maaşallah bozma sakın sabah aliye dizisinde bebek doğmuş gözüm takıldı lohusa şerbeti yaptılar bian ilginç olur diye düşündüm yapsakmıki kız

Lohusa şerbetsiz olur mu hiç yapın tabii

ieglencelı olur hastanede hep dagıtıyolar yenı dogumyapan annecıkler ben de tarıfını koyayım sıze
Malzemeler:

Yarım kilo lohusa şekeri
5 su bardağı toz şeker
20 su bardağı su
2 adet çubuk tarçın
7-8 adet kuru karanfil

Yapılışı:

1.Lohusa şekeri, toz şeker ve suyu geniş bir tencereye alın.
2.Orta ateşte tüm şeker eriyene kadar kaynatın, şeker eridikten sonra yaklaşık 20 dk daha kısık ateşte şerbeti kaynatın.
3.Bir parça tülbentin içine çubuk tarçın ve karanfilleri koyarak ağzını bağlayın.
4.Kaynamakta olan şerbetin içine bu küçük paketi atın ve şerbeti 15 dakika daha kaynatın.
5.Kaynaya şerbetin altını kapatın ve soğuduğunda sürahilere doldurarak buzdolabına alın.
6.Eğer tatlı gelirse biraz soğuk su ile sulandırabilirsiniz.

Ben bayılırım lohusa şerbetine , hamile olduğumu duyduğumda aklıma gelen şeylerden biriydi ohh doya doya lohusa şerbeti içicem soğuk soğuk diye

bilmem ki ben bilmem yani hiçde içmedim görmedim de

bebikler büyüdü artık.. sıkıntılarda başladı

artık kucağıma almak istiyorum eşim bu hafta geceleri çalışıyor gece sancılanınca çok korkuyorm kız kardeşim var yanımda ama yine insanın eşi gibisi yok ooo yanımdayken doğuma gitmek istiyorm doğum heyecanıda sardı sancılarda olunca 3 kadar uyumuyorum sonra uyuyup 5 te uyanıyorum sabah altıda eşim geliyo yaniiii uyumakkkkkkkkk istiyorum

Ben bayılırım lohusa şerbetine , hamile olduğumu duyduğumda aklıma gelen şeylerden biriydi ohh doya doya lohusa şerbeti içicem soğuk soğuk diye

Güzelmi çilek ben filmde gördüm sabah ilgincime gitti hiç görememiştim istanbuldan arkadaşlarım gelecek nostalji olur diye yaptırsammı dedim nasıl olur :))))))

bende hiç içmedim görmedim komiğime gitti internetten baktım lohusa şekeri varmış tarçın ve karanfille kayanatıpnormal şekerle oluyormuş şerbet :))))))))

ooo lohusa şerbetleri kaynatılır hastaneye sülahilerle götürülür dogumdan cıkınca tum gelenlere ve ordakılere dagıtılr valla ben yapıcam kapı susunden tutunda gul suyuna kadar aldım şehzadem geliyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…