geçmişe biraz baktım benim ayaklarım çok sancılanıyo ve sürekli kabus görüyorum kasıklarım agrıyo bel agrım var ölmüşüm ağlayanım yok yani:))
bir sorumdaha olacak bu aralar eşleriniz nasıl davranıyor ?
Aslında doktorlar için orası artık yüze bakmak gibi geliyordur:)her gün bilmem kaç tane görüyorlar ama bizim için çok fena..
iyi dAvranıyor bi sorun yok
Günaydın Kızlar Nasılsınız
Benim makinada üç tane falan kasılmam çıkınca doktor dahada fazlaşacak merK etme dedi kızlar saniyesi çok sürmeyip sıklaşmıyorsa panik yapmayın
heyttt be karakan gelmiş yavrum benim
bilmem ki ben bilmem yani hiçde içmedim görmedim degeldim ya kız havan iyibugün maaşallah bozma sakın sabah aliye dizisinde bebek doğmuş gözüm takıldı lohusa şerbeti yaptılar bian ilginç olur diye düşündüm yapsakmıki kız
artık oturamıyorum bebek ters kafası midemde ve diyaframıma baskı yapıyor geceleri hiç uyuyamıyorum sabah ezanında öle hareket ediyor ki uyku falan yok sancı son derece nst demedi bana doktor ya 2 hafta sonra kontrolüm var baklaım ne dicek doktor acaba bebiş büyük olduğundan mı böle acı çekiyorm
yaparsın yaparsın ne var yaşında tek çocuk olmaz bizim orda bi laf tepeye koyarsın yel alır dereye koyarsın sel alırbelli olmaz bu işlre ..kızz ben de daha hiç alttan bakıttırmadım
off yaaa herkes baska bısı dıyo ...........
ya bnm daha hıcc agrım yokkk bı gecen c.tesı soluma donerken bı anı agrım oldu okadarrr.......
yarın sorucam canım. sen nasıl oldun?
ağrın sızın yok değil mi?
geldim ya kız havan iyibugün maaşallah bozma sakın sabah aliye dizisinde bebek doğmuş gözüm takıldı lohusa şerbeti yaptılar bian ilginç olur diye düşündüm yapsakmıki kız
geldim ya kız havan iyibugün maaşallah bozma sakın sabah aliye dizisinde bebek doğmuş gözüm takıldı lohusa şerbeti yaptılar bian ilginç olur diye düşündüm yapsakmıki kız
ieglencelı olur hastanede hep dagıtıyolar yenı dogumyapan annecıkler ben de tarıfını koyayım sıze
Malzemeler:
Yarım kilo lohusa şekeri
5 su bardağı toz şeker
20 su bardağı su
2 adet çubuk tarçın
7-8 adet kuru karanfil
Yapılışı:
1.Lohusa şekeri, toz şeker ve suyu geniş bir tencereye alın.
2.Orta ateşte tüm şeker eriyene kadar kaynatın, şeker eridikten sonra yaklaşık 20 dk daha kısık ateşte şerbeti kaynatın.
3.Bir parça tülbentin içine çubuk tarçın ve karanfilleri koyarak ağzını bağlayın.
4.Kaynamakta olan şerbetin içine bu küçük paketi atın ve şerbeti 15 dakika daha kaynatın.
5.Kaynaya şerbetin altını kapatın ve soğuduğunda sürahilere doldurarak buzdolabına alın.
6.Eğer tatlı gelirse biraz soğuk su ile sulandırabilirsiniz.
bilmem ki ben bilmem yani hiçde içmedim görmedim de
bebikler büyüdü artık.. sıkıntılarda başladı
bilmem ki ben bilmem yani hiçde içmedim görmedim de
bebikler büyüdü artık.. sıkıntılarda başladı
Ben bayılırım lohusa şerbetine , hamile olduğumu duyduğumda aklıma gelen şeylerden biriydi ohh doya doya lohusa şerbeti içicem soğuk soğuk diye
bende hiç içmedim görmedim komiğime gitti internetten baktım lohusa şekeri varmış tarçın ve karanfille kayanatıpnormal şekerle oluyormuş şerbet :))))))))
günaydın herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?