sussss şimdi de çevir gazı yanmasın.. şişkoyumn tamam kabul eidyorum.. Penguenim. Sen hiçde öyle değilsin afetsin vallaya egeeeeeeee sen nekadar zayıfmıssın oyle cunku ınan sadece karnın var gozukuyorrrr....kız benım gıdım yuzum heryerımı gectııı:)))))
cnm sabret yarın dr gidicen . Sor mutlaka nst ye bağlasınlar korktum şimdi.ahhh egecim yakınmayım diyorum ama berbat bir gece geçirdim. Rahim kasılmaları başladı. Gece çok korktum. Ilk defa olunca doğuruyorum sandım.
Sürekli kramp girdi. Bacağım hala ağrıyor. Uyuyamadım yine((
şimdi de adet sancısı gibi ağrım var.
daha iyimisin cnmslm kızlar bıraz sancı bıraz agrı ve kızımn durdurak bılmeyen tekmelerıyle burdayım nasılsınzz fatmaaa benımde bobreklerımde kıst var ama zararsız polikıstler bebege mı gecıyormus o gercı gecmese sasarım babamızdan bızlere emanet bızdende evlatlarımıza kalırmı kalır :26:
ay yavrum yaa bebekmi kadınmı kist anlamadım
git valla bebişin aşılarını yaptırırsın.. bi dnya para vermezsin özellere...
sananeeeeeeeeeeeeeeee
:))))))))) 22 kilo oldu toplamda..
yuhhh deme gebertirim. silikonlu dudak seni.
onlar bebişin kilosuyla değil benim kiomla ilgileniyorlar gıcıklar.. bebişin kalp atışını dinliyorlar.
günaydın kıslar nasılsınız
dün gece kanamam oldu nstye girdim nst de sancı çıkmadı bebişin kalp atışları normaldi saat 12:30 da randevu aldım bakalım ne diyecek
slm kızlar bıraz sancı bıraz agrı ve kızımn durdurak bılmeyen tekmelerıyle burdayım nasılsınzz fatmaaa benımde bobreklerımde kıst var ama zararsız polikıstler bebege mı gecıyormus o gercı gecmese sasarım babamızdan bızlere emanet bızdende evlatlarımıza kalırmı kalır :26:
merak ettim seni nooldu kızın niye sabırsızlanmış?
dün gece kanamam oldu nstye girdim nst de sancı çıkmadı bebişin kalp atışları normaldi saat 12:30 da randevu aldım bakalım ne diyecek
kız bebeğiğnde varmış eltimin çocuk dr çocuk cerrahisine göndermiş anneden geçermiş çocuguna kist varmış ayy nettende bişi bulamadım..kadın korkuyo yazık inş. ameliyat vs olmaz diye
ayy seni görünce rahatladım kızz valla bilmiyorum çocuk dru öle demiş çocuk cverrahisine göndermiş randevu alıp gidiceklermiş bakalım ne dicek.
slm kızlar bıraz sancı bıraz agrı ve kızımn durdurak bılmeyen tekmelerıyle burdayım nasılsınzz fatmaaa benımde bobreklerımde kıst var ama zararsız polikıstler bebege mı gecıyormus o gercı gecmese sasarım babamızdan bızlere emanet bızdende evlatlarımıza kalırmı kalır :26:
sussss şimdi de çevir gazı yanmasın.. şişkoyumn tamam kabul eidyorum.. Penguenim. Sen hiçde öyle değilsin afetsin valla
cnm sabret yarın dr gidicen . Sor mutlaka nst ye bağlasınlar korktum şimdi.
daha iyimisin cnm
Geçmiş olsun canım yat dinlen ayağa da çok fazla kalkma
slm kızlar ne var ne yok geçmişi okuyamadım inş kötü bişey yoktur biz dün doktor kontrolündeydik maşallah oğlum 2000 gr olmuş boyunu sormayı unuttum heyecandan doktorda unuttu tabi taaa 15 mayısa çağırdı çok geç geldi bana ya 2 haftada bir çağırmalı demi 36 haftalık olunca çağırdı kızdım biraz vede en güzeli bu ay çook abur cubur yedim çok kilo aldım sanıyodum 2 kilo almışım şok oldum benim için çok ideal ya inş bi 4 kiloyla bitiririm benden böyle işte
slm kızlar ne var ne yok geçmişi okuyamadım inş kötü bişey yoktur biz dün doktor kontrolündeydik maşallah oğlum 2000 gr olmuş boyunu sormayı unuttum heyecandan doktorda unuttu tabi taaa 15 mayısa çağırdı çok geç geldi bana ya 2 haftada bir çağırmalı demi 36 haftalık olunca çağırdı kızdım biraz vede en güzeli bu ay çook abur cubur yedim çok kilo aldım sanıyodum 2 kilo almışım şok oldum benim için çok ideal ya inş bi 4 kiloyla bitiririm benden böyle işte
aa dunurum gecmıs olsunn noldu bıızm damat hızlı cıkacak galıba kertıgı duruyo yerınde oda dursn yerınde sole onaaa:):):)
kız delüüüü konusup durmaaaaaaaaa bende konusuyosun konusuyosun sısko sandıydım senı afet gıbı bısısın sadece duruyu buyutmussun gobegın cıkmıss konusma:):):):)cnm zaten senın az zamanın kaldı artık aaaaaaaaa ayyyyy heyecanlandımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?