2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya egeeeeeeee sen nekadar zayıfmıssın oyle cunku ınan sadece karnın var gozukuyorrrr....kız benım gıdım yuzum heryerımı gectııı:)))))
sussss şimdi de çevir gazı yanmasın.. şişkoyumn tamam kabul eidyorum.. Penguenim. Sen hiçde öyle değilsin afetsin valla

cnm sabret yarın dr gidicen . Sor mutlaka nst ye bağlasınlar korktum şimdi.

daha iyimisin cnm

Şimdi şehzade bir doğsun kapıkulu olacak vermicem tabi doğardoğmaz reklam filmlerinde çalıştırsam ödeyemez borcunu :))))))))))))))))))

ayy seni görünce rahatladım kızz valla bilmiyorum çocuk dru öle demiş çocuk cverrahisine göndermiş randevu alıp gidiceklermiş bakalım ne dicek.

merak ettim seni nooldu kızın niye sabırsızlanmış?

saol cnm ya bıraz acılma olmus bebek ters donmus hastanede yatacaktım ama hastaneyı hıc sevmıyorum serum felan takıldı hıc iş yapmıcakmısım sımdı esım ılaclarımı getırdı dr um yazmıs onları kullanacam bakalım bu arada bel agrısıyla gelen kasılmalara dıkkat etmemız gerekmıs canlarım benım oyle oldu ama ılk bebek olunca acemıce davrandım :26:

günaydın kıslar nasılsınız

dün gece kanamam oldu nstye girdim nst de sancı çıkmadı bebişin kalp atışları normaldi saat 12:30 da randevu aldım bakalım ne diyecek

kız biraz önce andım seni. Ne oluyor be herkes rahatsızlanmaya başladı tırsmaya başladım herşey ortada işlerime bile başlamadım daha. Ne kanaması oldu nasıl oldu geçmiş olsun
hemen haber ver bize.

ayy seni görünce rahatladım kızz valla bilmiyorum çocuk dru öle demiş çocuk cverrahisine göndermiş randevu alıp gidiceklermiş bakalım ne dicek.

canım benım yaaa cerrahlık bır ışşe beze gıbı bısedır o benım kardesımdede var ama yag bezelerı genelde oluyormus o cocuklarda cnm bebeklıgınden berı var kardesımde

Geçmiş olsun canım yat dinlen ayağa da çok fazla kalkma

aman burda bi kız var benle yaşıt 3-4 yıldır konuşuyo istemeye gelip nişan yapılacaktı kız caydı nişanlılık fikrine alışamamış ayrılmak da istemiyormuş böle bi kaç sene daha gidecekmiş.. anlamıyorum bu kızları ben yaaa

slm kızlar ne var ne yok geçmişi okuyamadım inş kötü bişey yoktur biz dün doktor kontrolündeydik maşallah oğlum 2000 gr olmuş boyunu sormayı unuttum heyecandan doktorda unuttu tabi taaa 15 mayısa çağırdı çok geç geldi bana ya 2 haftada bir çağırmalı demi 36 haftalık olunca çağırdı kızdım biraz vede en güzeli bu ay çook abur cubur yedim çok kilo aldım sanıyodum 2 kilo almışım şok oldum benim için çok ideal ya inş bi 4 kiloyla bitiririm benden böyle işte

günaydın kıslar nasılsınız

dün gece kanamam oldu nstye girdim nst de sancı çıkmadı bebişin kalp atışları normaldi saat 12:30 da randevu aldım bakalım ne diyecek

aa dunurum gecmıs olsunn noldu bıızm damat hızlı cıkacak galıba kertıgı duruyo yerınde oda dursn yerınde sole onaaa:):):)

kız delüüüü konusup durmaaaaaaaaa bende konusuyosun konusuyosun sısko sandıydım senı afet gıbı bısısın sadece duruyu buyutmussun gobegın cıkmıss konusma:):):):)cnm zaten senın az zamanın kaldı artık aaaaaaaaa ayyyyy heyecanlandımmmm

Geçmiş olsun canım yat dinlen ayağa da çok fazla kalkma

saol cnm benım tşk ederım hergun 3 kere martı batırıyor dıye yıkarsam kocaman kocaman balkonları dun esım dalacaktı hastanede belkı bılırsın ben anadolu hastanesı gıdıom karakan sen buralıydın dımı

ay masallah kuzucugumaaa

anam maşallah 2000 leri duyunca benim kuzu zayıf geldi ay bana

egeeeeeeeeeeeeeeeee nrde kız resmin herkes resimden bahsediyo ben niye görmedim

ya evet çok az kaldı sağlık ocağındaki hemşire dediki bidahaki ay doğumun var zaten gelmene gerek yok telefonla kilo ve tansiyonu bildir not edelm dedi. Bi an şoka girdim bidhaki ay doğum.

bende dun dr umn tartısında tartıldım 1 kılo almısım baska bıyerde tartıldım 3 kg almısım gosteryo hangısı dogru dedım ebeye dr un tartısı tabıkı dedı nıye burda bole dedım e bız gebelerın kendılerıne cekı duzen vermesı ıcın fazlaya ayarlıoz dedı dedımkı bende ınsanın nıye moralınız bozuyon yanı bır kg almısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…