2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kıslar nasılsınız

dün gece kanamam oldu nstye girdim nst de sancı çıkmadı bebişin kalp atışları normaldi saat 12:30 da randevu aldım bakalım ne diyecek

geçmiş olsun canım. ne tuhaf günler geçiriyoruz ya.
niye olmuş kanaman?

cnm sabret yarın dr gidicen . Sor mutlaka nst ye bağlasınlar korktum şimdi.

valla ben de korkmaya başladım. hayırlısı bakalım.

çok dikkat et kendine işi gücü boşver yatmana dinlenmene bak.
allah tekrar yaşatmasın.

ohhh maşallah gözün aydın canım.

ya evet çok az kaldı sağlık ocağındaki hemşire dediki bidahaki ay doğumun var zaten gelmene gerek yok telefonla kilo ve tansiyonu bildir not edelm dedi. Bi an şoka girdim bidhaki ay doğum.

bız nısan mayıs annelerini ıncelerken eylul temmuz kasım anneleride bızı ınceler artık ay cok heyecanlıyım aman fazla yapmayım cıkar cıkar da

kız bende asker hastanesinde tarttı d 80 çıkım 1 ay öncesi gittiğimde de 80 çıkmışltım anlamadım sağlık ocagında 83 çıktım

selam kızlaaarr
bu ara işler yoğun giremiyorum hele dün hiç giremedim bide baktım saat 5 buçuk olmuş
herkesler nasıl iyimisiniz bi yaramazlık yoktur inşallah

kızlar ben 12 de yemeğe çıkıcam öğleden sonra da giremezsem merveye tefriciyeleri bitirdiğimi söyleyebilirmisiniz

ya evet çok az kaldı sağlık ocağındaki hemşire dediki bidahaki ay doğumun var zaten gelmene gerek yok telefonla kilo ve tansiyonu bildir not edelm dedi. Bi an şoka girdim bidhaki ay doğum.

ya ne güzel moral vermiş hemşireler benm doktorda kontrole bidahaki ay bekliyo gıcık oldum

merhaba arkadaşlarrr....anam hava nasıl soğuuuk nasıl yağmurlu böyleee
sabah rüyamda sezaryene giriyodum, üstümde ameliyat önlüğü elimde serum asansörde tek başıma duruyodum...içim bi hoş oldu uyanınca
mutfağımı da toparladım atık bugün başka iş yapmam...zaten İnci hanım 10 dk ayakta durayım hemen kendini kasmaya başlıyor, istersen iş yap
hayırlısıyla doğum zamanım bi netleşsin de, şu kapı süsü bebek şekeri işlerine yavaştan girişeyim...gerçi ben bu halde çıkıp dolaşamam ama büyük teyzemin zevki süperdir o yardım eder diye tahmin ediyorum...
bu arada ben sonradan çatlak olur yara olur diye işkillenip şu göğüs kremine başladım lansinoh olanına...
haydin benden bu kadar bebişler de güzel anneleri de Allaha emant olsunlarr

saol cnm benım allah sıze yasatmasın kuzucumm
kız bende asker hastanesinde tarttı d 80 çıkım 1 ay öncesi gittiğimde de 80 çıkmışltım anlamadım sağlık ocagında 83 çıktım

bu ebeler bıse yapyo sanırım valla benımkı acık acık dedı senınkıde demeyen cınslerden olabılır fatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…