bende ole alıcam valla kullanıslı seylerrr kesın zaten kayınvalıdemın aldığı kokos suslu bısııdrr:) gecelıkmı daha kullanıslı pijama mı acep?[/QUOTE
Eki Görüntüle 176804 Eki Görüntüle 176805 (kısa kollu olan gecelik önü çıtçıtlı açılıyo)
Eki Görüntüle 176827
diğer takımı bulamadım tatlım resmini.
superler cnm gule gule gıy bende bole spor alıcamm
Günaydınnn
Günaydın canımmm nasılsın??
Ay çok güzel hem de tatlı içecek seversen, bazısı sevmez ben bayılırım
Ama sıcak hiç güzel olmuyor, şülee buzzz gibi olacak
kesin kesin yaptır
Hayırlı olsun canımmm, yarın da ben geliyorummm yupppiiiiiiii
çok ufat tefek kaldı şükür
mesela geceliklerin altına terlik bulamadım şöyle kibar
öyle ufak tefek şeyler kaldı
hee bi de odaya küçük berjer bulamadık :))
ay yavrum yaa bebekmi kadınmı kist anlamadımşimdi eltimle konuştuk hiç durmuyormuş dra götürmüşler yumurtalıklarında kist varmış daha 7-8 aylıkşaşırdım yaa önemli bişy mi ki.
git valla bebişin aşılarını yaptırırsın.. bi dnya para vermezsin özellere...hoşgeldinnnn maaşallah bebişine ben aşı olmadımda üşenmeyip bi zahmet sağlık ocağına gitsem iyi olacak:)))))
sananeeeeeeeeeeeeeeeemasallahhhhhh canımmmm...
kac kılo oldu ege toplammm
ege kaç kilo olmuş meleğn????bende senle aynıyım ya.geçen hafta 1900 du oğlum.
hoşgeldin :)
hadi geçmiş olsun. durunun da kalp atışlarını yer teyzesi kurban olsun annneeeeeemmmm....
tam anlattığın gibi oldu. ilk defa olunca korktum. sağol canım içim rahatladı.
ay yavrum yaa bebekmi kadınmı kist anlamadım
git valla bebişin aşılarını yaptırırsın.. bi dnya para vermezsin özellere...
sananeeeeeeeeeeeeeeee
:))))))))) 22 kilo oldu toplamda..
yuhhh deme gebertirim. silikonlu dudak seni.
onlar bebişin kilosuyla değil benim kiomla ilgileniyorlar gıcıklar.. bebişin kalp atışını dinliyorlar.
veririm inşallah:)))))))))) aşı annem aşı 2. dozumuzuda yaprıedık tetonoz aşısı. sen olmadın mı
:)) bircecim evet bitti. seninki ne alemdee 2. yapıldımı ama sen yaptırmıştın pardonn
kız bebeğiğnde varmış eltimin çocuk dr çocuk cerrahisine göndermiş anneden geçermiş çocuguna kist varmış ayy nettende bişi bulamadım..kadın korkuyo yazık inş. ameliyat vs olmaz diye
ye teyzesi valla:)) bende sezini yerim ödeşiriz.
sen iyimisin ağrın mı var. hayırdır sana yazacaktım tam nasılsın diye..
ay yavrum yaa bebekmi kadınmı kist anlamadım
git valla bebişin aşılarını yaptırırsın.. bi dnya para vermezsin özellere...
sananeeeeeeeeeeeeeeee
:))))))))) 22 kilo oldu toplamda..
yuhhh deme gebertirim. silikonlu dudak seni.
onlar bebişin kilosuyla değil benim kiomla ilgileniyorlar gıcıklar.. bebişin kalp atışını dinliyorlar.
yoo olmadım yapmadı benim doktor bi acayıp gerek yok dedı:))) dteril ortamda dogurucan gerek yok dedı bende el mahkum tamam dedım:))
kız bebeğiğnde varmış eltimin çocuk dr çocuk cerrahisine göndermiş anneden geçermiş çocuguna kist varmış ayy nettende bişi bulamadım..kadın korkuyo yazık inş. ameliyat vs olmaz diye
Kızlar ben kaçtım, yoktum ya 2 gün coşmuş burası huyumu unutmuşlar beni bi hizaya sokayım işleri, insanları
gelicem yine
çok kaynatmayınnn
ay çok geçmiş olsun cnmm bu yaşta ne kisti yaakız bebeğiğnde varmış eltimin çocuk dr çocuk cerrahisine göndermiş anneden geçermiş çocuguna kist varmış ayy nettende bişi bulamadım..kadın korkuyo yazık inş. Ameliyat vs olmaz diye
yoo olmadım yapmadı benim doktor bi acayıp gerek yok dedı:))) dteril ortamda dogurucan gerek yok dedı bende el mahkum tamam dedım:))
geçmiş olsun. önemli değildir inşallah...
ay çok geçmiş olsun cnmm bu yaşta ne kisti yaa
cnm bende olmuycaktım ama aile hekimi reşine düşüyor illa ollman lazım. Steril ortamda doğurcazda geçen arkadaşın başına bişey geldi acil tetonoz aşısı oldu delimaviye.. Bende sonra iyiki olmulşum dedim. Cam kesmişti bacağını. Benimde kolumu çivi çizdi tırstımm
bişey olmaz dikkat edersin az kaldı. Bende olmuycaktım hatta ben ilaca karşı olduğum için isytemeyerek oluyorum boşver.
bana da aynı mantıktan yaptırmadı aşı.tarlada göbeğini paslı telle kopartmıcaklar dedi))
slm kızlar bıraz sancı bıraz agrı ve kızımn durdurak bılmeyen tekmelerıyle burdayım nasılsınzz fatmaaa benımde bobreklerımde kıst var ama zararsız polikıstler bebege mı gecıyormus o gercı gecmese sasarım babamızdan bızlere emanet bızdende evlatlarımıza kalırmı kalır :26:
ay çok geçmiş olsun cnmm bu yaşta ne kisti yaa
cnm bende olmuycaktım ama aile hekimi reşine düşüyor illa ollman lazım. Steril ortamda doğurcazda geçen arkadaşın başına bişey geldi acil tetonoz aşısı oldu delimaviye.. Bende sonra iyiki olmulşum dedim. Cam kesmişti bacağını. Benimde kolumu çivi çizdi tırstımm
bişey olmaz dikkat edersin az kaldı. Bende olmuycaktım hatta ben ilaca karşı olduğum için isytemeyerek oluyorum boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?