2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gecelik altına terliklere gitti gidiyorun uyku takımları kategorisinden bakabilirsin çilek.

şimdi eltimle konuştuk hiç durmuyormuş dra götürmüşler yumurtalıklarında kist varmış daha 7-8 aylık şaşırdım yaa önemli bişy mi ki.
ay yavrum yaa bebekmi kadınmı kist anlamadım

hoşgeldinnnn maaşallah bebişine ben aşı olmadımda üşenmeyip bi zahmet sağlık ocağına gitsem iyi olacak:)))))
git valla bebişin aşılarını yaptırırsın.. bi dnya para vermezsin özellere...

masallahhhhhh canımmmm...

kac kılo oldu ege toplammm
sananeeeeeeeeeeeeeeee
:))))))))) 22 kilo oldu toplamda..

yuhhh deme gebertirim. silikonlu dudak seni.

ege kaç kilo olmuş meleğn????bende senle aynıyım ya.geçen hafta 1900 du oğlum.

onlar bebişin kilosuyla değil benim kiomla ilgileniyorlar gıcıklar.. bebişin kalp atışını dinliyorlar.

hoşgeldin :)
hadi geçmiş olsun. durunun da kalp atışlarını yer teyzesi kurban olsun annneeeeeemmmm....

tam anlattığın gibi oldu. ilk defa olunca korktum. sağol canım içim rahatladı.

ye teyzesi valla:)) bende sezini yerim ödeşiriz.
sen iyimisin ağrın mı var. hayırdır sana yazacaktım tam nasılsın diye..

kız bebeğiğnde varmış eltimin çocuk dr çocuk cerrahisine göndermiş anneden geçermiş çocuguna kist varmış ayy nettende bişi bulamadım..kadın korkuyo yazık inş. ameliyat vs olmaz diye

veririm inşallah:)))))))))) aşı annem aşı 2. dozumuzuda yaprıedık tetonoz aşısı. sen olmadın mı

:)) bircecim evet bitti. seninki ne alemdee 2. yapıldımı ama sen yaptırmıştın pardonn

yoo olmadım yapmadı benim doktor bi acayıp gerek yok dedı:))) dteril ortamda dogurucan gerek yok dedı bende el mahkum tamam dedım:))

Kızlar ben kaçtım, yoktum ya 2 gün coşmuş burası huyumu unutmuşlar beni bi hizaya sokayım işleri, insanları
gelicem yine
çok kaynatmayınnn

ye teyzesi valla:)) bende sezini yerim ödeşiriz.
sen iyimisin ağrın mı var. hayırdır sana yazacaktım tam nasılsın diye..

ahhh egecim yakınmayım diyorum ama berbat bir gece geçirdim. rahim kasılmaları başladı. gece çok korktum. ilk defa olunca doğuruyorum sandım.
sürekli kramp girdi. bacağım hala ağrıyor. uyuyamadım yine ((
şimdi de adet sancısı gibi ağrım var.

ya egeeeeeeee sen nekadar zayıfmıssın oyle cunku ınan sadece karnın var gozukuyorrrr....kız benım gıdım yuzum heryerımı gectııı:)))))

kız bebeğiğnde varmış eltimin çocuk dr çocuk cerrahisine göndermiş anneden geçermiş çocuguna kist varmış ayy nettende bişi bulamadım..kadın korkuyo yazık inş. ameliyat vs olmaz diye

ayyy neler var ilk defa duyuyorum. çok geçmiş olsun.

Kızlar ben kaçtım, yoktum ya 2 gün coşmuş burası huyumu unutmuşlar beni bi hizaya sokayım işleri, insanları
gelicem yine
çok kaynatmayınnn

kolay gelsin

kız bebeğiğnde varmış eltimin çocuk dr çocuk cerrahisine göndermiş anneden geçermiş çocuguna kist varmış ayy nettende bişi bulamadım..kadın korkuyo yazık inş. Ameliyat vs olmaz diye
ay çok geçmiş olsun cnmm bu yaşta ne kisti yaa

yoo olmadım yapmadı benim doktor bi acayıp gerek yok dedı:))) dteril ortamda dogurucan gerek yok dedı bende el mahkum tamam dedım:))

cnm bende olmuycaktım ama aile hekimi reşine düşüyor illa ollman lazım. Steril ortamda doğurcazda geçen arkadaşın başına bişey geldi acil tetonoz aşısı oldu delimaviye.. Bende sonra iyiki olmulşum dedim. Cam kesmişti bacağını. Benimde kolumu çivi çizdi tırstımm
bişey olmaz dikkat edersin az kaldı. Bende olmuycaktım hatta ben ilaca karşı olduğum için isytemeyerek oluyorum boşver.

çocuk yaşında bile değil ki 7-8 aylık benim hamilelik ile birler o dogdu ben hamle kalmışım D

slm kızlar bıraz sancı bıraz agrı ve kızımn durdurak bılmeyen tekmelerıyle burdayım nasılsınzz fatmaaa benımde bobreklerımde kıst var ama zararsız polikıstler bebege mı gecıyormus o gercı gecmese sasarım babamızdan bızlere emanet bızdende evlatlarımıza kalırmı kalır :26:

merak ettim seni nooldu kızın niye sabırsızlanmış?

günaydın kıslar nasılsınız

dün gece kanamam oldu nstye girdim nst de sancı çıkmadı bebişin kalp atışları normaldi saat 12:30 da randevu aldım bakalım ne diyecek

olmak mantıklı egem asılolamsı gerekn o keske banada yapsydı ıyıkı oluyosun her seyı saglam yapmak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…