ayyyyyyyyyy nıhayetttttttttt 30 a ayak bastım yaaaaaaaa cok sıkılmıstım 20lı haftalardannn
bakalım bunları bi yaştan sonra tekrar kaldıramam gibi geliyor kuzum ama ben çok seviyorum çocukları inşallah Allah nasip eder..
Ne güzel işte ikizim, maşallah de sus otur
biraz var canım ama alıştım artık.. serviste hoplaya hoplaya başlıyor.. takmıyorum artık
burdakilerde moralimi bozdu, o kadar büyümüş ki karnın hayatta 2 ay daha beklemez bu çocuk falan diye moralimi bozdular
senin yarın kontrolün mü vardı?
Benim de c.tesii, bi gideyim artıkkk çok özledim kuzuyuuu
Lohusa şerbetsiz olur mu hiç yapın tabii
hadı hayırlı olsun allah kucagımıza sağlıklı sıhatlı bır sekılde almayı nasıp eder ınsallah :))
selam bayanlar gelmeyelim bayağı kalabalıklaşmışız:) bende yarın 32. haftamı dolduruyorum kısmetse müthiş sabırsızlık çekiyorum artık kucağıma almak istiyorum . bebeğin hıçkırıklarını hisseden varmı aranızda benimki öle böle değil çooooook hıçkırıyor endişeleniyorum yarın kontrolüm var bakalım ne olcak .
nıormal canım artık mutlu sonlara yaklaşıyoruz
kız benim kayınvalide 12 tane dogurmuş yaa dün valla durup durup hilmiye annen 12 tane nasıl dogurmuş ayy diyip kadına üzülüyordum birde kadın tüm hamile aylarnı topladıkmi aralıkszı 9 sene hamile kalmış oluyo
haberim yok
geçmişe biraz baktım benim ayaklarım çok sancılanıyo ve sürekli kabus görüyorum kasıklarım agrıyo bel agrım var ölmüşüm ağlayanım yok yani:))
bir sorumdaha olacak bu aralar eşleriniz nasıl davranıyor ?
Günaydın Kızlar Nasılsınız
Benim makinada üç tane falan kasılmam çıkınca doktor dahada fazlaşacak merK etme dedi kızlar saniyesi çok sürmeyip sıklaşmıyorsa panik yapmayın
biraz var canım ama alıştım artık.. serviste hoplaya hoplaya başlıyor.. takmıyorum artık
burdakilerde moralimi bozdu, o kadar büyümüş ki karnın hayatta 2 ay daha beklemez bu çocuk falan diye moralimi bozdular
senin yarın kontrolün mü vardı?
Benim de c.tesii, bi gideyim artıkkk çok özledim kuzuyuuu
günaydın herkese...
günaydınlar herkese
geçmişi okuyayım derken saat 10:30 olmuşşş
günaydın herkese...
Güzelmi çilek ben filmde gördüm sabah ilgincime gitti hiç görememiştim istanbuldan arkadaşlarım gelecek nostalji olur diye yaptırsammı dedim nasıl olur :))))))
ayyyyyyyyyy nıhayetttttttttt 30 a ayak bastım yaaaaaaaa cok sıkılmıstım 20lı haftalardannn
ıkızımmm senın butun alıncaklar hazırlıklar bıttı sanırım artıkk ohh ne guzel yaaa
Koca tipleri :)
Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştur......a koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.
Kocadan Kocaya değişen cevaplar:
1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)
2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)
3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........ (İşte bu aldatan koca)
4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )
5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)
6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)
7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)
8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)
9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)
sabah kahvaltı ederken aralıksız yarım saat hıçkırdı. hopladı durdu karnım kızlar şok oldu :)))
endişelenme gayet normal canım.
kız maşşallllah 12 tane nasıl doğurulur yaaa. ben ilkinde çürüğe çıktım.
hadi yyaaa inşallah iyidir.
eşim oldukça endişeli son zamanlarda kötü görünüyosun diyo. endişeleniyor. sabah hastane çantasını hazırlayalım diyodu :)
günaydın canım kasılmayı kramp gibi mi hissediyorsun. yoksa adet sancısı gibi mi?
tarif etsene.
amaaaan herkes bişey söylüyo sen takma onları.işlerine baksınlar.
herkes kadın doğumcu zaten yaaaa.
günaydın bircecim.
geldim uleynnnnnnnnnnn savulun 81 kilo olmuışum katana gibi bebişimin kalp atışları gayet iyiymiş. anası kurban olsun ona.. (eylüle de) 6 ay sonra bi doz daha yapılcak. okadar..
geldim uleynnnnnnnnnnn savulun 81 kilo olmuışum katana gibi bebişimin kalp atışları gayet iyiymiş. anası kurban olsun ona.. (eylüle de) 6 ay sonra bi doz daha yapılcak. okadar..
Günaydınnn
Günaydın canımmm nasılsın??
Ay çok güzel hem de tatlı içecek seversen, bazısı sevmez ben bayılırım
Ama sıcak hiç güzel olmuyor, şülee buzzz gibi olacak
kesin kesin yaptır
Hayırlı olsun canımmm, yarın da ben geliyorummm yupppiiiiiiii
çok ufat tefek kaldı şükür
mesela geceliklerin altına terlik bulamadım şöyle kibar
öyle ufak tefek şeyler kaldı
hee bi de odaya küçük berjer bulamadık :))
veririm inşallah:)))))))))) aşı annem aşı 2. dozumuzuda yaprıedık tetonoz aşısı. sen olmadın mıhey masallah olsun verırısın bebıkler ıyı olsund gerısı sorundegıl ne dozu kardes ben alamadım:44:
maşallah duru'ma. hadi bir aşı faslı daha bitti, gözünaydın..
canım böyle karnın biryere toplanıyor sertleşiyor sıkıca sonra gevşiyor doktora böyle tarif ettim olacak korkma sık sık olursa haber ver dedi ,adet sancısı arada sırada hep oldu bana onuda sordum rahim büuümesinden dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?