2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

egeee fıstık gıbı cıkmıssın hıcte gostermıyorsun 22 kıloyu nereye aldın:))
elın yuzunde sısmemıss ne guzel

yaaaaaaaaaa ben heppppppppp dıom bu hatun fıstık gıbı masallah kılo mılooooo yok dıeeeeeee..

Cnm ya gayet normalsın 8 aylıksın yaa daha ne olsunnnnnn....bınbıkere masallahhhhhhh

sağolun kızlar ama elim üzüm şişti resimde bööyle çıkmışım.
Biraz önce arkadaş geldi ekledim bak millet bana ne diyor dedim zayıf mı diyorlar dedi. Resimde öyle çıkmışsın dedi. Al işte zevzek..

kız valla çok beğendimm heryerinitşörtte çok hoş...öyle abartılı bi kılon yok bencede, sonuçta hamilesin, olcak okadar....
anlamıyorlar işte :))))) neyse sağolun sizlerde ekleyin barii

senin iş yerindekiler hiç hamile görmemişler heralde

yok görmemişler zevzekler.. Aman çokta tınnnnnnnnn:)))))))))

selam kızlarr etrafı toparlym derken karnım kas katı kesildi kramp girdi hala yumuşamadı

yayıldım zaten canım sırtı üstü yaslandım... bakalım... off ağırlaştık farkına varmamız gerekiyo ama nerdeeeeeeeeeee

aynen öyle acayıp bır heyecan var doguma yaklastıkca dahada heyecan basıyo 1.5 ay sonra teker teker yazıcaz dogurdum dıye saka gıbı ama geldık yolun sonuna allahım hepımızı tek seste kurtarmayı nasıp etsın bebeklerımıze saglık sıhat versın amınnn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…