:)))))) ne biliyim kız işyerindekiler bana kötü muamele yapıyorlar siz hariç herkes çok abartmışsın kilo olayını diyorlar.
evet cnm yeni çektim. Tazecik
günaydın canım hoşgeldin
merhaba canım hoş geldin
egeee fıstık gıbı cıkmıssın hıcte gostermıyorsun 22 kıloyu nereye aldın:))
elın yuzunde sısmemıss ne guzel
egeee fıstık gıbı cıkmıssın hıcte gostermıyorsun 22 kıloyu nereye aldın:))
elın yuzunde sısmemıss ne guzel
yaaaaaaaaaa ben heppppppppp dıom bu hatun fıstık gıbı masallah kılo mılooooo yok dıeeeeeee..
Cnm ya gayet normalsın 8 aylıksın yaa daha ne olsunnnnnn....bınbıkere masallahhhhhhh
anlamıyorlar işte :))))) neyse sağolun sizlerde ekleyin bariikız valla çok beğendimm heryerinitşörtte çok hoş...öyle abartılı bi kılon yok bencede, sonuçta hamilesin, olcak okadar....
senin iş yerindekiler hiç hamile görmemişler heralde
selam hanımlar
..............................
slm canım hoşgeldin nasılsın
selam kızlarr etrafı toparlym derken karnım kas katı kesildi kramp girdi hala yumuşamadı
selam kızlarr etrafı toparlym derken karnım kas katı kesildi kramp girdi hala yumuşamadı
sırt ustu yat canım 1 2 dakıka sonra sola saga don kalk gecer
biraz uzan istersen belki iyi gelir
oluyo yaa dün akşam bende de oldu şu sıra çoğaldı kramplarım nedense
iyiyim de çok halsiz çok durgunum sanki hamileliğin ilk günlerindeki gibi sen nasılsın
ağırlaştık iyicene...
yayıldım zaten canım sırtı üstü yaslandım... bakalım... off ağırlaştık farkına varmamız gerekiyo ama nerdeeeeeeeeeee
bende bunalıma giricem nerdeyse hava kapandı yine burda yağmur var ben açık havayı daha çok seviyorum. bide deli gibi makineye çamaşır attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?