EGEE ben görmedim seni ama yaaaaaaaaaaaa:84:
selam kızlar
bağlantı sorunlarımız devam diyor malesef
o yüzden giremiyorum artık foruma
herşey yolunda çok şükür tam gaz hazırlıklarla uğraşıyoruz
zoruş baya bitiremedim bir türlü
ee maddi imkanlarda çok olmayınca ağır ilerliyor
umarım sizlerde iyisinizdir
okuyamıyorum bile artık forumu
merak etmeyin sorun çözülünce geri dönücem
hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
yayıldım zaten canım sırtı üstü yaslandım... bakalım... off ağırlaştık farkına varmamız gerekiyo ama nerdeeeeeeeeeee
burdada yapmur yağıyo bende makinaya çamaşır attım mecburen
oyy maşallah sübhanallah benim kızımaaaEki Görüntüle 176862 Eki Görüntüle 176863 pijamalıyım ama kusura bakyaın rahatsız oldugum ıcın rahat bıseler gıydım yabancı degılsınız :93::93:
bana hep öyle oluyor maalesef hemen top gibi oluyor karnım nasıl alışveriş yapacağım bebek için bilmiyorum
bayıldım pijamana sen de çok kibar güzel çıkmışsın ayrıca arkada çekmece çıkmış biraz benim yatak odası takımına benziyorEki Görüntüle 176862 Eki Görüntüle 176863 pijamalıyım ama kusura bakyaın rahatsız oldugum ıcın rahat bıseler gıydım yabancı degılsınız :93::93:
slm kızlar ne var ne yok geçmişi okuyamadım inş kötü bişey yoktur biz dün doktor kontrolündeydik maşallah oğlum 2000 gr olmuş boyunu sormayı unuttum heyecandan doktorda unuttu tabi taaa 15 mayısa çağırdı çok geç geldi bana ya 2 haftada bir çağırmalı demi 36 haftalık olunca çağırdı kızdım biraz vede en güzeli bu ay çook abur cubur yedim çok kilo aldım sanıyodum 2 kilo almışım şok oldum benim için çok ideal ya inş bi 4 kiloyla bitiririm benden böyle işte
bayıldım pijamana sen de çok kibar güzel çıkmışsın ayrıca arkada çekmece çıkmış biraz benim yatak odası takımına benziyor
selam kızlar
bağlantı sorunlarımız devam diyor malesef
o yüzden giremiyorum artık foruma
herşey yolunda çok şükür tam gaz hazırlıklarla uğraşıyoruz
zoruş baya bitiremedim bir türlü
ee maddi imkanlarda çok olmayınca ağır ilerliyor
umarım sizlerde iyisinizdir
okuyamıyorum bile artık forumu
merak etmeyin sorun çözülünce geri dönücem
hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Eki Görüntüle 176862 Eki Görüntüle 176863 pijamalıyım ama kusura bakyaın rahatsız oldugum ıcın rahat bıseler gıydım yabancı degılsınız :93::93:
benimki de biraz mecburi eşimin iş kıyafetleri var
saol cnm benım tşk ederım hergun 3 kere martı batırıyor dıye yıkarsam kocaman kocaman balkonları dun esım dalacaktı hastanede belkı bılırsın ben anadolu hastanesı gıdıom karakan sen buralıydın dımı
masallah masallh cok hossun canım burdakı annelerın hepsı coktatlı guzel anneler bebıkler acep nasıl sırın olur tahmın edemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?