zevkliymiş kocişkonevet makyaj aynamın cekmecelerı tşk ederım cnmm pijama ıcın askım almıstı :93::93:
neyse kızlar ben çıkıyorum komşunun kuranı var oraya gidicem ayrıca çok hastayım nasıl gidicem bilmiyorum... hadi Allah'a emanetsiniz...
İşlerden fırsat bulup kaçtım geldim...
Varmı kızlar yeni havadisler....
güle güle allah kabul etsin kendini iyi hissetmiyosan gitme yat dinlenneyse kızlar ben çıkıyorum komşunun kuranı var oraya gidicem ayrıca çok hastayım nasıl gidicem bilmiyorum... hadi Allah'a emanetsiniz...
hoşgeldin canım
bendede iç çamaşırları bitmişçekmeceler boşalmış
canım hoşgeldiinnn!!İşlerden fırsat bulup kaçtım geldim...
Hoşbulduk fıstık...
Nasılsın, çıkıcam hemen...Haber var mı doktordan gelen falan...
Ağa aşı olmuş mu ????
Bende 20 sinde aşı olucam yaa..Az kaldı..
canım hoşgeldiinnn!!
hos geldın valla bende kızlara senı soruyodum kuzu yok dıye ıysındır umarım merak etıım valla
olmuş, durunun kalp atışları da çok iyiymiş.
delimavinin kanaması olmuş dün, ama yolundaymış şu anda her şey. tekrar doktora gidecek.
olmuş, durunun kalp atışları da çok iyiymiş.
delimavinin kanaması olmuş dün, ama yolundaymış şu anda her şey. tekrar doktora gidecek.
Eki Görüntüle 176862 Eki Görüntüle 176863 pijamalıyım ama kusura bakyaın rahatsız oldugum ıcın rahat bıseler gıydım yabancı degılsınız :93::93:
ya benim niye daha büyük
hgggg kuzuuuuuuuuuuuuuu
hoşgeldin bende bi havadis yok kızlarda da varmı bilmiyorum geçmişi okumadım
kuzu browniyi yaptım çok güzel oldu diğerinden bir farkı olmadı yedim afiyetle sadece kakaoyu çok koymuşum sosu biraz acı geldi birdahakine sosuna biraz şeker karıştıracağım. demek yumurtayı şekerle çırpıp kar haline getirmesek de kabarıyor kek. benimki güzel kabardı:)
Hşb.Bebek..Naber nasılsın kız..Göbüşünü gördüm...Tabi olmayan göbüşü...Maşallah...
Kimsede kötü havadis olmasın da..Geçmişi bende okuyamıyorum fırsat olmuyor hiç..
Afiyet olsun canım....Kabarır tabi..Zaten bize kursta hep yumurtayı ayrı çırpıp sonradan eklettirirlerdi, sönmesin diye..Beğenmene çok sevindim..En güzel yanı pratikliği..10 dakikada hazır oluyor...Ben kahve-kakao-çikolata falan bağımlısı olduğumdan hiç çok gelmemişti oran..ama dediğin gibi şeker karıştırmak mantıklı, biraz da azaltırsın kakaoyu...Beğenmene çok sevindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?