2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Havadisleri aldım kaçıyorum...
Beni göremeyenler merak etmeyin, yarın da belki gelirim, belki gelemem...
İşleri bitirip mesaiye kalmamak derdindeyim...
Öpüyorum hepinizi göbüşlerden....
Bebişlere iyi bakın....

Kuzu tekrar versene şu tarifi, geçmişte aramiyim şimdiiiiiii

selam kizlarrrrrr

nasilsinizzz
biz iyiyiz kesenizin dostu zinkerbel olarak dun viaporttaki linenste 20 tl ye bebek nevresim takimi buldugumu belirtmek isterim. ilgilenenlerin dikkatine
fakat lahusa takimlari acaip pahali ya ya ne kadar giyecegim ki onlari cicekli bocekli seyler
bulamadik daha onu

cilekkkkk seni merak ettim ise geri donmussun ne oldu sana ya neden rapor aldin nasil oldun simdi canim
cok gecmis olsun

benim karnima agrilar kramplar giriyor galiba normal
uff keske her hamilenin evinde nobetci doktor olsaydida her zirti sorabilseydik

sevındım ıyı olduguna allh yardımcın olsun

browni
1 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
3/4 su bardağı sıvıyağ
4 yemek kaşığı kakao
3 yumurta
1,5 su bardağı un
kabartma tozu-vanilya
damla çikolata.

Yapıılışı:
Yağ,süt,vanilya-kakao karıştır.1 su bardağını ayır.Diğer malzemeleri ekle çırp.Yağ ve toz şeker serpilmiş minik silikon kalıplara(normal tepside de olur ama 1-2 dkakika fazla pişirmen gerekir sanırım..)dök..Çok dökme kabarıyor, taşar..
600 w ayarında 10 dakika pişir..
Fırından çıkınca mutfak şırıngası ile 3-5 yerinden delip sosu enjekte et...Çatalla da delebilirsin..

Ben genelde kolaylık olsun diye un kabartma tozu şekeri ölçüp karıştırıp saklama kabına koyuyorum dolaba kaldırıyorum..Yapacağım zaman sırf sıvıları hazırlamak kalıyor..Çok pratik oluyor..Eşim çok sever, biz genelde 2-3 günde bir mutlaka yaparız..
Denersen afiyet olsun canım...

ya benim niye daha büyük
nasıl yanı ney daha buyuk tatlım anlamadım

olmayan gobus demıııı

bende yaparım haftada esım cok sevıyor hele ıse gıderken yer gıder

Canım benim ağrılarım oluyor çok, önlem olsun diye rapor aldım fecii kaslıyorum
çok teşekkür ederim ama şimdi iyiyim şükür :)
sen iyisin di mi :) yaa via porta ben de gitmek istiyorum güzel mi nevresimler?

browni
QUOTE]

Çok sağol kuzuuuuuuu

english home dakiler kadar guzel olmasada gundelik olarak cok guzeller desenleri falan
bence mutlaka viaporta git 20tl cok uygun geldi diger fiyatlari gordukten sonra
sonucta hep kusup pisletecekler

cok hos cnmm ya bende alacam kırmızı almayı dusunuom ama daha kullanmadıgım pijamalarım var pembe felan fazla almam zaten

kırmızı tacını aldım kırmızıyı gecelık olarak almayı dusunyorum hastane ıcın sımdı amelıyatta gecelık rahat olur dedıler daha bulamadım kafama gore ondan :))

aa supermıs h.sonu gıdıp 1 tane nevrsım alayım. jokerdede cok guzel pıke takımı gordum onuda alıcam bıde englısh homa bakarım yeter heraldee....
ee baska neler vardı sekerımmm

aaaa ıkızım supersın yaaa:)))) ya dun aksam esım dedıkı ben kızımı sevcemm dedım uyuyo heralde ben hıc hıssetmıom sonra baktık eledık felan hareket edıyo. yanı aslında hareket edıyolarrda o makalede dedıgı gıbı ıyıcene dıkkatlı bakarsak hareket edıyolardaaa

yaa cılekkk sen hıckırıgı nasıl ayırt edıyorsunnn?????

Kız kaçıyordum, dur chanelle attığım mesajı tekrar kopyalayayım....

cnmmm dıkkat et kendıneeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…