Hşb.Bebek..Naber nasılsın kız..Göbüşünü gördüm...Tabi olmayan göbüşü...Maşallah...
Kimsede kötü havadis olmasın da..Geçmişi bende okuyamıyorum fırsat olmuyor hiç..
Afiyet olsun canım....Kabarır tabi..Zaten bize kursta hep yumurtayı ayrı çırpıp sonradan eklettirirlerdi, sönmesin diye..Beğenmene çok sevindim..En güzel yanı pratikliği..10 dakikada hazır oluyor...Ben kahve-kakao-çikolata falan bağımlısı olduğumdan hiç çok gelmemişti oran..ama dediğin gibi şeker karıştırmak mantıklı, biraz da azaltırsın kakaoyu...Beğenmene çok sevindim..
kuzuuuu nabersins canım
ne aşısı olcan sen
Kuzu tekrar versene şu tarifi, geçmişte aramiyim şimdiiiiiii
Hoşbulduk fıstık nasılsın...
Ayy, canım sağol iyiyim ben..Bu hafta hep böyle sabah gelip yazdım ama, tabi sen yoktun...Bu ay yıllık beyannameler var yapmamız gereken, nete giremiyorum çok yoğun...allah korusun ters bi durum falan olsa, egenin telefonu var zaten bende, haberdar ederim...
aman, maşallah duru hanımaaa...Acıdı mı ki..İnşallah beze olmaz bu sefer..
Delimavi ne olmuş ya, iyiydi..İnşallah bi sorun çıkmaz onda da yaa...Allah korusun hepimizin bebişlerini.
nasıl yanı ney daha buyuk tatlım anlamadımya benim niye daha büyük
Hşb.Bebek..Naber nasılsın kız..Göbüşünü gördüm...Tabi olmayan göbüşü...Maşallah...
Kimsede kötü havadis olmasın da..Geçmişi bende okuyamıyorum fırsat olmuyor hiç..
Afiyet olsun canım....Kabarır tabi..Zaten bize kursta hep yumurtayı ayrı çırpıp sonradan eklettirirlerdi, sönmesin diye..Beğenmene çok sevindim..En güzel yanı pratikliği..10 dakikada hazır oluyor...Ben kahve-kakao-çikolata falan bağımlısı olduğumdan hiç çok gelmemişti oran..ama dediğin gibi şeker karıştırmak mantıklı, biraz da azaltırsın kakaoyu...Beğenmene çok sevindim..
browni
1 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
3/4 su bardağı sıvıyağ
4 yemek kaşığı kakao
3 yumurta
1,5 su bardağı un
kabartma tozu-vanilya
damla çikolata.
Yapıılışı:
Yağ,süt,vanilya-kakao karıştır.1 su bardağını ayır.Diğer malzemeleri ekle çırp.Yağ ve toz şeker serpilmiş minik silikon kalıplara(normal tepside de olur ama 1-2 dkakika fazla pişirmen gerekir sanırım..)dök..Çok dökme kabarıyor, taşar..
600 w ayarında 10 dakika pişir..
Fırından çıkınca mutfak şırıngası ile 3-5 yerinden delip sosu enjekte et...Çatalla da delebilirsin..
Ben genelde kolaylık olsun diye un kabartma tozu şekeri ölçüp karıştırıp saklama kabına koyuyorum dolaba kaldırıyorum..Yapacağım zaman sırf sıvıları hazırlamak kalıyor..Çok pratik oluyor..Eşim çok sever, biz genelde 2-3 günde bir mutlaka yaparız..
Denersen afiyet olsun canım...
Kızlaaaaaar siz benimle dalga geçtiniz ama bakın aşağıdaki linkte ne diyorr, hatta ben 2 saatte demiştim :))
10 kez hareket etmesi 1 saatten uzun sürerse doktora haber virin diyo
BEBEN YLK HALN DEERLENDREN TESTLER-BEBEK HAREKETLER-gebelik.org
selam kizlarrrrrr
nasilsinizzz
biz iyiyiz kesenizin dostu zinkerbel olarak dun viaporttaki linenste 20 tl ye bebek nevresim takimi buldugumu belirtmek isterim. ilgilenenlerin dikkatine
fakat lahusa takimlari acaip pahali ya ya ne kadar giyecegim ki onlari cicekli bocekli seyler
bulamadik daha onu
cilekkkkk seni merak ettim ise geri donmussun ne oldu sana ya neden rapor aldin nasil oldun simdi canim
cok gecmis olsun
benim karnima agrilar kramplar giriyor galiba normal
uff keske her hamilenin evinde nobetci doktor olsaydida her zirti sorabilseydik
browni
QUOTE]
Çok sağol kuzuuuuuuu
banada doktorum gunun bir saatini belirle o saatte duzewnligi bebegin hareketlerini ona kadar say demisti ama her saat diil gunde bir kezz
Ayy, çok hoş çok güzel...
Tacı da var.....
Kokoş anne olucannn...Çok güzelmiş ama, güle güle kullan canım...
Canım benim ağrılarım oluyor çok, önlem olsun diye rapor aldım fecii kaslıyorum
çok teşekkür ederim ama şimdi iyiyim şükür :)
sen iyisin di mi :) yaa via porta ben de gitmek istiyorum güzel mi nevresimler?
browni
QUOTE]
Çok sağol kuzuuuuuuu
cok hos cnmm ya bende alacam kırmızı almayı dusunuom ama daha kullanmadıgım pijamalarım var pembe felan fazla almam zaten
selam kizlarrrrrr
nasilsinizzz
biz iyiyiz kesenizin dostu zinkerbel olarak dun viaporttaki linenste 20 tl ye bebek nevresim takimi buldugumu belirtmek isterim. ilgilenenlerin dikkatine
fakat lahusa takimlari acaip pahali ya ya ne kadar giyecegim ki onlari cicekli bocekli seyler
bulamadik daha onu
cilekkkkk seni merak ettim ise geri donmussun ne oldu sana ya neden rapor aldin nasil oldun simdi canim
cok gecmis olsun
benim karnima agrilar kramplar giriyor galiba normal
uff keske her hamilenin evinde nobetci doktor olsaydida her zirti sorabilseydik
Kızlaaaaaar siz benimle dalga geçtiniz ama bakın aşağıdaki linkte ne diyorr, hatta ben 2 saatte demiştim :))
10 kez hareket etmesi 1 saatten uzun sürerse doktora haber virin diyo
BEBEN YLK HALN DEERLENDREN TESTLER-BEBEK HAREKETLER-gebelik.org
Kız kaçıyordum, dur chanelle attığım mesajı tekrar kopyalayayım....
banada doktorum gunun bir saatini belirle o saatte duzewnligi bebegin hareketlerini ona kadar say demisti ama her saat diil gunde bir kezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?