valla gecen doktora dedım doktor da bılmıyodu ole bısı mı varmıs dıyo:)
valla gecen doktora dedım doktor da bılmıyodu ole bısı mı varmıs dıyo:)
hayııırrrr olamaz
Ya aslında gelmişti de şimdi kaçtı keyfim
18:30 dan sonra şirket bünyesinde toplantı varmış pofffffffffffffffffffffffffff eve gitmem kaç olur
ayyyy beynim döndü ya, deminden beri sizi arıyorum, tanıdık bi isimde yoktu..okudum öyle saf saf..bunlar kım diyorum kendı kendıme..başlığa bi baktım, meğersem 2008 haziran annelerine girmişim yanlışlıkla...
hamileler özel izin versinler
Ya aslında gelmişti de şimdi kaçtı keyfim
18:30 dan sonra şirket bünyesinde toplantı varmış pofffffffffffffffffffffffffff eve gitmem kaç olur
ayyyy beynim döndü ya, deminden beri sizi arıyorum, tanıdık bi isimde yoktu..okudum öyle saf saf..bunlar kım diyorum kendı kendıme..başlığa bi baktım, meğersem 2008 haziran annelerine girmişim yanlışlıkla...
benim dr um arada söylüyoda bazen oda unutuyo kilosunu herzaman söylüyo ama
ohh uyumuş ne güzell sonra kuzey 3 kişlo olunca diyoruzki ne yedin:)))))))))kızlar uyuyakalmısım gece uyuyamamıştım baktım sayfalar ilerlemiş ...
öyküm geçmiş olsun canım benim plesantan kanıyor değilmi bende ayakta dursam kanama olacak yatmak çok önemli yat bak az kaldı sabır sabır yat hemde soluna yat bebek kocaman olur:))))))))))))))))
bizimkiler iş zamanı boşa gitmesin diye mesaiden sonra yaparlar.. Tersler.geldim leeeeeeyyyyn
o ne yaaa mesai saati bitince toplantı mı olur. Ne saçma.
ohh uyumuş ne güzell sonra kuzey 3 kişlo olunca diyoruzki ne yedin:)))))))))
bizimkiler iş zamanı boşa gitmesin diye mesaiden sonra yaparlar.. Tersler.
bizimkiler iş zamanı boşa gitmesin diye mesaiden sonra yaparlar.. Tersler.
bnnmkı kıloyla bıyunu soyluyo kagıttada fl yazıyo ama ben onu 7 ıle carptıgımda doktorun dedıgı boydan daha buyuk cıktı 2 doktordada boyle olduu
olmaz okuyup çıkanlara kızıyoruz ce de yeter..
uff akşama kolay bişi ne yapsam acaba 7 de bi yere gidicem
inş. Valla burda mesai saatinden sonra 5 dk bile duramıyorumıyyyyyy iğrenç bi durum. Sinir bozucu. Kısa kesseler bari.
gel cnm yalnız bırakmaegeeeeeeeeeeeeeee
masallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkandan geliyorum agam merak etme
oykumcum cok cok cok cok gecmis olsunn allah in izni ile kuzunu kucagina aldiginda tum bu gunleri unutuvericeksin acil sifalar iyi istirahatler dilerim
:))))))))) tmm canımmkendimi buraya kaptırırsam evdeki işler kalıyo. Arada ce diyom zaten :)
patatesli yumurta yap isin varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?