2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım babasıyla bana çekmiş

geçmiş olsun canım dikkat et

gecmıs olsun allah acıl sıfa versın canım ınsallah 9 kadar goturur senı ayaga kalkma ayaklarını hep havada tut tamam cnım

herkese çok teşekkür ederim canlarım... Bu arada yarın giremezsem falan bildirirsiniz merveye tefriciye yi anneme falan da dağıttım, az kaldı, yarın sabaha kadar kesin biter okunumuş bilsin yani.. Çoğu bitti zaten 60 tane falan kaldı...

oyy merve çok güldüm süpersin yaa :)))

siz olmasanız moraller yerlerde zaten :)
ay hakkaten fmg burası olmasa yerlerde sürünücem ama gerçekten millet beni havalandırdı:))))) yalanda olsa iyi geldi valla

canım oda annesine naz yapıyor ilgi bekliyor ne yapsın konuşamadı oda hıncını senden alıyor:))))

hahahahahaha patladı gitti

kız sana yazacagıma poyraza yazmısım hıcte kılon yok bıkere bence cok tatlı olmussun ayrıca verırsın bende 1 kılo aldım nolucak aman :))

1 kilo derkennnnnnnnnnnnnnnn

öyküm geçmiş olsun arkadaşım,
dün akşam arkadaşlara seni sordum içime doğmuş gibi,

egeee beni özledinmi arkidişimmm
moralin bozuksa ilaç olurum sana

banayaklaşma niye yazmıyosun arkadaşım dün sana yazdım kapatıp gittin
keyifler nasıl?

belki doktorunuz söylememiş olabilir bebeğin kilosunu söylerler boyunu söylemezler ben söyleyeyim canlarım

FL nin 7 katı çoçugun boyunu verır bılgınız olsun:))

kızlarr bu arada su 23 nısanı atlattıktan sonra ıznımı alacagım ve rahat rahat gırecegım bu ne boyle ıkı yazıyorum 3 kalkıyorum sınır bastı....

yo yo 1 kılo degıl da 18 kılo :)) 8 kacmıs aradan yaaa nasıl sok oldunuz dımı :))

okuyom canım ya iyi böle. dün yazdığını görmedim valla görsem mutlaka cevap verirdim.

belki doktorunuz söylememiş olabilir bebeğin kilosunu söylerler boyunu söylemezler ben söyleyeyim canlarım

FL nin 7 katı çoçugun boyunu verır bılgınız olsun:))

onu daha öncede biri söemişti ama
benim resimlerde FL de yazmıo geçen gün baktım hepsine tek tek bulamadım
onu nerden bulcaz :)

canım yaaa gecmıs olsunn allahım ne kadar cektırdı bu mıra sana boyle dogunca kulaklarını cekıcez onun bakkk:):):)):)

canım dıkkat et yat hıc kendını yorma bak yuzdun yuzdun kuyruguna geldınnn artık bııs olmaz ama nekadar kalsa yerınde ıyıdırr..

ıyıdı canım fena deıldı ılgılıydı herseyı tam gunune gore kıtap gıbı dedı :) 1 ay sonra cagırdı... ama husrana ugrattı bızı bız daha sıkır mıkır bısı beklıyodukkk:):):):)[/QUOTE]

Hadi ya o her zaman şıkır mıkır olurdu ama Allah Allah yani şaşırdım şimdi..

geçmiş olsun öyküm
prensesimiz annesiyle beraber olur da bişey olmaz inş.
napcan yat artık kalkma hiç
allah şifa versin

Çok sağol canım benim yatçam artık zaten yapçak bişey yok.. Eşim zaten bugün evde, haftaya da biraz annemi falan çağırırım artık.. Az kaldı tabi.. Bugün radyolog süper inceledi.. Parmaklarına kadar saydı, inanılmaz hareketli dedi.. Çok tatlıydı ama 1900 gr...ve 42.cm. falandı daha küçük ya.. Biraz daha kalsın başka bişey istemiyroum ama bir yandan da rahatladım aslında... Doktorum o kadar pimpirikli olmasına rağmen erken doğumdan çok doğal bir şey gibi bahsetti, artık çok sorun olmaz herhalde normal normal anlattı valla... Hatta sen beni kanamam var diye aradığında ben kendimi hazırlamıştım doğuma dedi..

kokoşum hoş geldin özledim tabeeeeeeeee
sen benim resminmi gördğnmü kız geçmişe bak koca göbüşüm gör.
Sonra sende ekle

fl nin 7 katı çoçugun boyunu verır bılgınız olsun:))
hadi yaaaaaaaaaaa
aaaaa doktor gibisin kız helal sana
8 aydır biz hesaplayamadık nerdeydin sen

kızlarr bu arada su 23 nısanı atlattıktan sonra ıznımı alacagım ve rahat rahat gırecegım bu ne boyle ıkı yazıyorum 3 kalkıyorum sınır bastı....
oh oh sefamız olsunnnnnnnnnnnn

kız sana yazacagıma poyraza yazmısım hıcte kılon yok bıkere bence cok tatlı olmussun ayrıca verırsın bende 1 kılo aldım nolucak aman :))

1 kilo süpermiş

ay hakkaten fmg burası olmasa yerlerde sürünücem ama gerçekten millet beni havalandırdı:))))) yalanda olsa iyi geldi valla

ayneeeeen....

onu daha öncede biri söemişti ama
benim resimlerde FL de yazmıo geçen gün baktım hepsine tek tek bulamadım
onu nerden bulcaz :)

canım ultrason kagıdında gestational age kısmında GA(FL) yazarveya basic measurements kısmında HC-AC-DEN SONRA FL olarak yazar dıyelımkı 5.45 olsun 7 katı : 38.7 gibi bişey çıkar canım :))

Canım çok teşekkür ederim... Sizleri çok çok seviyorum.. Şimdi çıkayım ben eşim bir azarladı beni, dün gitme dedi ben inat ettim kızı sinemaya götürdüm.. Artık duruma el koydu eve birilerini çağırmamı bie yasakladı.. Artık yandım ben, doktorda özellikle eşime tembih etti.. O da zaten pimpirikli bakalım zor günler beni bekliyor... Neyse yatarız napalım.. Hepinize iyi akşamlar..

ben doktora gidiyorum şu şöyleymiş bu böyleymiş diyorum artık kadın alıstı bu hafta ne ogrendın dıyo :)) okumaktan helak oldum hersey sorabılırsınız kıtap gıbı oldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…