evet canım babasıyla bana çekmiş
geçmiş olsun canım dikkat et
gecmıs olsun allah acıl sıfa versın canım ınsallah 9 kadar goturur senı ayaga kalkma ayaklarını hep havada tut tamam cnım
eşimin halasının kocası var aynı seyyar tayyar gibi herşeyi ben yaptım deyip duruyo geçenlerde anlatıyo işte köydeki mezarlığı ben kurdum diyo halbuki mezarlık ondan taa ne zaman önce varmış ben babamı oraya bi gömdüm mezarlık oldu diyo adam tıpkı seyyar tayyar yaa onun yanında gülmemek için kendimi zor tutuyorum
ay hakkaten fmg burası olmasa yerlerde sürünücem ama gerçekten millet beni havalandırdı:))))) yalanda olsa iyi geldi vallasiz olmasanız moraller yerlerde zaten :)
canım oda annesine naz yapıyor ilgi bekliyor ne yapsın konuşamadı oda hıncını senden alıyor:))))o zaten sağlam bir dayağı hak etti... Bakalım bir gelsin de hayırlısıyla..
Sananda geçmiş olsun canım, bende biraz yoruldum herhalde ondan oldu.. Birde yine plasental bişey yani bu da her zaman doktorumun dediği gibi işte.. Herkese çok teşekkür ederim..
hahahahahaha patladı gittieşimin halasının kocası var aynı seyyar tayyar gibi herşeyi ben yaptım deyip duruyo geçenlerde anlatıyo işte köydeki mezarlığı ben kurdum diyo halbuki mezarlık ondan taa ne zaman önce varmış ben babamı oraya bi gömdüm mezarlık oldu diyo adam tıpkı seyyar tayyar yaa onun yanında gülmemek için kendimi zor tutuyorum
kız sana yazacagıma poyraza yazmısım hıcte kılon yok bıkere bence cok tatlı olmussun ayrıca verırsın bende 1 kılo aldım nolucak aman :))
oyy merve çok güldüm süpersin yaa :)))
yo yo 1 kılo degıl da 18 kılo :)) 8 kacmıs aradan yaaa nasıl sok oldunuz dımı :))ay hakkaten fmg burası olmasa yerlerde sürünücem ama gerçekten millet beni havalandırdı:))))) yalanda olsa iyi geldi valla
canım oda annesine naz yapıyor ilgi bekliyor ne yapsın konuşamadı oda hıncını senden alıyor:))))
hahahahahaha patladı gitti
1 kilo derkennnnnnnnnnnnnnnn
öyküm geçmiş olsun arkadaşım,
dün akşam arkadaşlara seni sordum içime doğmuş gibi,
egeee beni özledinmi arkidişimmm
moralin bozuksa ilaç olurum sana
banayaklaşma niye yazmıyosun arkadaşım dün sana yazdım kapatıp gittin
keyifler nasıl?
kızlarr bu arada su 23 nısanı atlattıktan sonra ıznımı alacagım ve rahat rahat gırecegım bu ne boyle ıkı yazıyorum 3 kalkıyorum sınır bastı....
belki doktorunuz söylememiş olabilir bebeğin kilosunu söylerler boyunu söylemezler ben söyleyeyim canlarım
FL nin 7 katı çoçugun boyunu verır bılgınız olsun:))
geçmiş olsun öyküm
prensesimiz annesiyle beraber olur da bişey olmaz inş.
napcan yat artık kalkma hiç
allah şifa versin
kokoşum hoş geldin özledim tabeeeeeeeeeöyküm geçmiş olsun arkadaşım,
Banayaklaşma niye yazmıyosun arkadaşım dün sana yazdım kapatıp gittin
keyifler nasıl?
hadi yaaaaaaaaaaabelki doktorunuz söylememiş olabilir bebeğin kilosunu söylerler boyunu söylemezler ben söyleyeyim canlarım
fl nin 7 katı çoçugun boyunu verır bılgınız olsun:))
oh oh sefamız olsunnnnnnnnnnnnkızlarr bu arada su 23 nısanı atlattıktan sonra ıznımı alacagım ve rahat rahat gırecegım bu ne boyle ıkı yazıyorum 3 kalkıyorum sınır bastı....
yo yo 1 kılo degıl da 18 kılo :)) 8 kacmıs aradan yaaa nasıl sok oldunuz dımı :))
kız sana yazacagıma poyraza yazmısım hıcte kılon yok bıkere bence cok tatlı olmussun ayrıca verırsın bende 1 kılo aldım nolucak aman :))
ay hakkaten fmg burası olmasa yerlerde sürünücem ama gerçekten millet beni havalandırdı:))))) yalanda olsa iyi geldi valla
onu daha öncede biri söemişti ama
benim resimlerde FL de yazmıo geçen gün baktım hepsine tek tek bulamadım
onu nerden bulcaz :)
öyküm geçmiş olsun arkadaşım,
banayaklaşma niye yazmıyosun arkadaşım dün sana yazdım kapatıp gittin
keyifler nasıl?
kokoşum hoş geldin özledim tabeeeeeeeee
sen benim resminmi gördğnmü kız geçmişe bak koca göbüşüm gör.
Sonra sende ekle
hadi yaaaaaaaaaaa
aaaaa doktor gibisin kız helal sana
8 aydır biz hesaplayamadık nerdeydin sen
oh oh sefamız olsunnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?