2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

16 yaşınıdaki kız çocuğu 22 yaşındaki sevgilisinden hamile kaldı

benımkıde cok yemek secıooo uyus ne sulu patates yer ne pırasa ne sebzee :S:S:S:s varsa yoksa tavuk et tavuk ettt benım de aksıne en cok sevdıgım sebze yemeklerı hele acebek cıksada börulce yesem mıs gıbı :97:

Son düzenleme:
yogurtlu makarna yapin olmadi ya yalanci manti gibi bende fasulye islatmistim eve gidince onu yapayim diyorum

valla kelin merhemi durumu.
sabahtan beri onu düşünüyorum.
zıkkımın pekini yapıcam.

nereye gidicen..öyle biyere gidicem demekle olmazz..açıklaaa

en kolay makarna, kızartma, yumurta çeşitleri.....hemen şipşak yiyin gidin,o biyereeeee

nereye gidicen..öyle biyere gidicem demekle olmazz..açıklaaa

en kolay makarna, kızartma, yumurta çeşitleri.....hemen şipşak yiyin gidin,o biyereeeee

kutlu dogum haftası yaa sohbete gidicem arkadaşlara... uff açda değilim çok yaaa

sabahtan beri onu düşünüyorum.
zıkkımın pekini yapıcam.
kız ii bişeymi zıkkımın peki tarif et bende yapiyim

Sabahtan beri onu düşünüyorum.
Zıkkımın pekini yapıcam.
ben dün milföyden börek yaptım çorbayla:))
bugunde tavuk pilav.
Sıkıldım ne yemek yapsam olayından.
Sende köfte patates yap

yogurtlu makarna yapin olmadi ya yalanci manti gibi bende fasulye islatmistim eve gidince onu yapayim diyorum

nerdesin ki iştemisin

uff akşama kolay bişi ne yapsam acaba 7 de bi yere gidicem

ben sana yemek tarıfı vereyım kardeş cok basıt bı okdar lezzelı dene bak pısmanolmazsın
patateslerı kabuklarıyla yıka ortadan kes fırın tepsısıne az bısey yaz kekık tut sep yay uzerıne batateslerı kesılen kısımları yagın kekıgın ustune gelecke sekılde koy ve fırına ver ıyce kızarsın fırında o kekıkler patatese ıslıyo enfes onerırım 2 daıkakı almaz hazırlanısı:))

Son düzenleme:
haberin içeriği böle
Bozova'nın Gözenek Köyü'ndeki olay küçük kızın mide bulantısı şikayeti ile ailesi tarafından sağlık ocağına gönderilmesi üzerine ortaya çıktı.

Köydeki evinde aniden rahatsızlanan 16 yaşındaki E.S., yakınları tarafından otomobille Yaylak Beldesi'nde bulunan Sağlık Ocağı'na götürüldü. Doktorlar, mide bulantısı ve karın ağırısı şikayetiyle getirilen E.S.'nin muayenesinde 6 aylık hamile olduğunu saptayınca durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Bunun üzerine inceleme başlatan jandarma, E.S.'nin 1 yıl önce akrabası olan Hasan K. ile nikahsız olarak evlendirildiğini belirledi.

Jandarma, ifadesinin ardından E.S.'yi yakınlarına teslim ederken, nikahsız birliktelik yaşadığı Hasan K. ise gözaltına alındı. Hasan K.'nın, 'reşit olmayanla cinsel ilişki kurmak' suçundan mahkemeye çıkartılacağı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

çok süper bişiiiiiiyyy tavsiye ederim.

oo hemen eve gidince yapıyım

yaaaa deneyeyim bakalım sağolasın.........

kutlu dogum haftası yaa sohbete gidicem arkadaşlara... uff açda değilim çok yaaa

kız ii bişeymi zıkkımın peki tarif et bende yapiyim

bizim burdada sohbet var..eşim istanbul merkeze( sohbet için) gidicek, ben gidemicem oyüzden evdeyim..minibüs olayı sorun burda...
eve gelince bişiler yer hemen gider, aksi gibi bendede bugun yemek yok, bende menemen yapıyım diyorum yanına çay demlerim kahvaltılık bişiler koyarım napayım ne yetiştireyim adama yarım saat içinde...bugunlük idare etcez artık...

hmmm sende ii düşünmüşsün....

yaa hilmi kendi yemeğini kendi yapacak biz kurbanda koyun kestik banada kokuyo ben yapamıyorum o yüzden yemek şstediğind ekendi yapıo

valla gecen doktora dedım doktor da bılmıyodu ole bısı mı varmıs dıyo:)
cok enterasan aslında kıloyu olcmek daha zor bence boy en azından daha somut gorunuyor..
benımkıde fl ıle carpınca guduk kısa bısey cıkıyo yaa:)))

Ya aslında gelmişti de şimdi kaçtı keyfim
18:30 dan sonra şirket bünyesinde toplantı varmış pofffffffffffffffffffffffffff eve gitmem kaç olur
kendı kendıne nazar ettın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…