2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi ya o her zaman şıkır mıkır olurdu ama Allah Allah yani şaşırdım şimdi..

Çok sağol canım benim yatçam artık zaten yapçak bişey yok.. Eşim zaten bugün evde, haftaya da biraz annemi falan çağırırım artık.. Az kaldı tabi.. Bugün radyolog süper inceledi.. Parmaklarına kadar saydı, inanılmaz hareketli dedi.. Çok tatlıydı ama 1900 gr...ve 42.cm. falandı daha küçük ya.. Biraz daha kalsın başka bişey istemiyroum ama bir yandan da rahatladım aslında... Doktorum o kadar pimpirikli olmasına rağmen erken doğumdan çok doğal bir şey gibi bahsetti, artık çok sorun olmaz herhalde normal normal anlattı valla... Hatta sen beni kanamam var diye aradığında ben kendimi hazırlamıştım doğuma dedi..[/QUOTE]

ay maaşallah kilosu filan çok iyi allah nazarlardan korusun
2 hafta daha kalır annesi allahın izniyle hiç bişey olmaz
hareketlerini yerim ben onun

kız benim resimlerde FL yazmıo dr da sölemedi hiç
ben hala bilmiyorum kızımın boyu nekadar :95:

okuyom canım ya iyi böle. dün yazdığını görmedim valla görsem mutlaka cevap verirdim.

aa olmaz ama böyle özlüyoz kız yaz iki kelimede olsa
banada okumak daha iyi geliyo ama yazıyoruz arkadaşlar sağolsun..

bizde seni seviyoruz öyküm allaha emanet ol
erken olursada korkma ciğer geliştirici iğneler var şimdi,
Allahın izniyle bişey olmaz..

yo yo 1 kılo degıl da 18 kılo :)) 8 kacmıs aradan yaaa nasıl sok oldunuz dımı :))
ahahahah güzelllllllll

okuyom canım ya iyi böle. Dün yazdığını görmedim valla görsem mutlaka cevap verirdim.
olmaz okuyup çıkanlara kızıyoruz ce de yeter..

nasıl kaçmış kız 8 aradan ben yazmayı beceremedim demiyonda
yazmak istememiştir.

kendne iyi bak cnm dikkat et bize mutlaka haber ver..

ben doktora gidiyorum şu şöyleymiş bu böyleymiş diyorum artık kadın alıstı bu hafta ne ogrendın dıyo :)) okumaktan helak oldum hersey sorabılırsınız kıtap gıbı oldum :))
kız biz biliyorduk zaten o anlamda dedim hemen o şekilde hesaplıyoz fatma demişti başta

egeeeeeeee foton kacinci sayfadaaaaaaaaaa bulamadimmmm

6734 galiba yada bilmiyorum işte unuttum

ay maaşallah kilosu filan çok iyi allah nazarlardan korusun
2 hafta daha kalır annesi allahın izniyle hiç bişey olmaz
hareketlerini yerim ben onun

kız benim resimlerde FL yazmıo dr da sölemedi hiç
ben hala bilmiyorum kızımın boyu nekadar :95:[/QUOTE]

canım dr lar soylemıyo ben kıtapta okudun bıde kaan kocatepe soylemıstı sendoktora gıdınce fl uyluk kemıgıdır bu arada sen uyluk kemıgı kac cm de o soyler olcuyolar normalde.

bılmeyenler ıcındedım bacım bak varmıs bılmeyenler :)) her daım yardım mevcut bızde:))

Kızlar uyuyakalmısım gece uyuyamamıştım baktım sayfalar ilerlemiş ...

Öyküm geçmiş olsun canım benim plesantan kanıyor değilmi bende ayakta dursam kanama olacak yatmak çok önemli yat bak az kaldı sabır sabır yat hemde soluna yat bebek kocaman olur:))))))))))))))))

canım dr lar soylemıyo ben kıtapta okudun bıde kaan kocatepe soylemıstı sendoktora gıdınce fl uyluk kemıgıdır bu arada sen uyluk kemıgı kac cm de o soyler olcuyolar normalde.[/QUOTE]

saol cnm
ptesi randevumuz dr soriyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…