nasıl kaçmış kız 8 aradan ben yazmayı beceremedim demiyonda
canım yaaa gecmıs olsunn allahım ne kadar cektırdı bu mıra sana boyle dogunca kulaklarını cekıcez onun bakkk:):):)):)
canım dıkkat et yat hıc kendını yorma bak yuzdun yuzdun kuyruguna geldınnn artık bııs olmaz ama nekadar kalsa yerınde ıyıdırr..
ıyıdı canım fena deıldı ılgılıydı herseyı tam gunune gore kıtap gıbı dedı :) 1 ay sonra cagırdı... ama husrana ugrattı bızı bız daha sıkır mıkır bısı beklıyodukkk:):):):)
kokoşum hoş geldin özledim tabeeeeeeeee
sen benim resminmi gördğnmü kız geçmişe bak koca göbüşüm gör.
Sonra sende ekle
hadi yaaaaaaaaaaa
aaaaa doktor gibisin kız helal sana
8 aydır biz hesaplayamadık nerdeydin sen
oh oh sefamız olsunnnnnnnnnnnn
okuyom canım ya iyi böle. dün yazdığını görmedim valla görsem mutlaka cevap verirdim.
kokoşum hoş geldin özledim tabeeeeeeeee
sen benim resminmi gördğnmü kız geçmişe bak koca göbüşüm gör.
Sonra sende ekle
gördüm tabee görmemmi seni şişko tatlı şey seni
kokoş ölüyo kaburga ağrısından ayakta duramıyo
annemi aradım demin em fazla 20 gün daha dişimi sıkarım
işlerini halletde gel dedim
hadi yaaaaaaaaaaa
aaaaa doktor gibisin kız helal sana
8 aydır biz hesaplayamadık nerdeydin sen
Canım çok teşekkür ederim... Sizleri çok çok seviyorum.. Şimdi çıkayım ben eşim bir azarladı beni, dün gitme dedi ben inat ettim kızı sinemaya götürdüm.. Artık duruma el koydu eve birilerini çağırmamı bie yasakladı.. Artık yandım ben, doktorda özellikle eşime tembih etti.. O da zaten pimpirikli bakalım zor günler beni bekliyor... Neyse yatarız napalım.. Hepinize iyi akşamlar..
ahahahah güzelllllllllyo yo 1 kılo degıl da 18 kılo :)) 8 kacmıs aradan yaaa nasıl sok oldunuz dımı :))
olmaz okuyup çıkanlara kızıyoruz ce de yeter..okuyom canım ya iyi böle. Dün yazdığını görmedim valla görsem mutlaka cevap verirdim.
yazmak istememiştir.nasıl kaçmış kız 8 aradan ben yazmayı beceremedim demiyonda
kendne iyi bak cnm dikkat et bize mutlaka haber ver..canım çok teşekkür ederim... Sizleri çok çok seviyorum.. şimdi çıkayım ben eşim bir azarladı beni, dün gitme dedi ben inat ettim kızı sinemaya götürdüm.. Artık duruma el koydu eve birilerini çağırmamı bie yasakladı.. Artık yandım ben, doktorda özellikle eşime tembih etti.. O da zaten pimpirikli bakalım zor günler beni bekliyor... Neyse yatarız napalım.. Hepinize iyi akşamlar..
kız biz biliyorduk zaten o anlamda dedim hemen o şekilde hesaplıyoz fatma demişti baştaben doktora gidiyorum şu şöyleymiş bu böyleymiş diyorum artık kadın alıstı bu hafta ne ogrendın dıyo :)) okumaktan helak oldum hersey sorabılırsınız kıtap gıbı oldum :))
egeeeeeeee foton kacinci sayfadaaaaaaaaaa bulamadimmmm
çaktırmaa kardeşş :)))
Hadi ya o her zaman şıkır mıkır olurdu ama Allah Allah yani şaşırdım şimdi..
Çok sağol canım benim yatçam artık zaten yapçak bişey yok.. Eşim zaten bugün evde, haftaya da biraz annemi falan çağırırım artık.. Az kaldı tabi.. Bugün radyolog süper inceledi.. Parmaklarına kadar saydı, inanılmaz hareketli dedi.. Çok tatlıydı ama 1900 gr...ve 42.cm. falandı daha küçük ya.. Biraz daha kalsın başka bişey istemiyroum ama bir yandan da rahatladım aslında... Doktorum o kadar pimpirikli olmasına rağmen erken doğumdan çok doğal bir şey gibi bahsetti, artık çok sorun olmaz herhalde normal normal anlattı valla... Hatta sen beni kanamam var diye aradığında ben kendimi hazırlamıştım doğuma dedi..
bugun ovgulerı aldınn keyıfler dort kose:)))
kız benimkinde fl(hadlock)yazıyo orasımı 53.0 mm yazıyo
a sorma sağolun valla moral verdiniz:))))))
tamamdır 53*7: 37.1 cm bacım ıyı massallah boyu kılosyda 1700 2000 arası ıse 100 gr oynar belkı super bacım kılo fazlada olabılır masallahh
ahahahah güzelllllllll
olmaz okuyup çıkanlara kızıyoruz ce de yeter..
yazmak istememiştir.
kendne iyi bak cnm dikkat et bize mutlaka haber ver..
kız biz biliyorduk zaten o anlamda dedim hemen o şekilde hesaplıyoz fatma demişti başta
6734 galiba yada bilmiyorum işte unuttum
bılmeyenler ıcındedım bacım bak varmıs bılmeyenler :)) her daım yardım mevcut bızde:))
Kızlar sizi çok özledim yaaa... Ege fotolarını gördüm fıstık valla bombasın kız... Bu arada haberler var mı, merak ettim sizleri.. Bendeki haberler son zamanlardaki gibihep kötü. Dün gece kanamam oldu arkadaşşlar.. Gece 1 e kadar hatanede tuttular.. Nöbetçi doktor doktorumun direktifleri ile kontrol etti... Şansıma doktorda bu sabah kongrede olacaktı, yine de kadının içine sinmedi, gece 1 de beni aradı, bende görmek istiyorum seni dedi.. sabah 7 de hadtanede buluştuk doktorumla, çok ince ince kontrol etti.. Vasa previa tarzı birşeyden şüphelendi.. Böyle birşey olursa bebeği almam lazım dedi.. Daha çok küçük ama bakalım dedi. Neyse koştur koştur, iyi bir radyoloğa yönlendirdi bizde gittik, tahlilimi yaptırdım, Allah a şükür bir şey çıkmadı, biraz bazı damarlarda çatlaklar var ama neyse, radyologda, doktorumda kesin yatçaksın dedi.. Hiç kalkmak yok... Yani benim yaramaz kızım yine yüreğimi hplattı malesef.... Ama kendisi çok yaramaz bir hareketliki anlatamam... Bakalım hayırlısı ama en azından 2-3 hafta daha benle kalsa bebeğim başka birşey istemiyorum....
Bu arada Channel naptın kuzum, Yasemin hanımdan memnun kaldınmı ...
ay maaşallah kilosu filan çok iyi allah nazarlardan korusun
2 hafta daha kalır annesi allahın izniyle hiç bişey olmaz
hareketlerini yerim ben onun
kız benim resimlerde FL yazmıo dr da sölemedi hiç
ben hala bilmiyorum kızımın boyu nekadar :95:
keyfinde nasıl yerien geldi demiiiiiii:d:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?