bir kutu pismaniye yedim ya cidden pismanim
ayyy sabah arkadasım benımm ozledım bır haftadır goremedım senııı:)))
ayy hiç sevmem
kız annem ne yaptın sen kuzum yaaaaaa sekerın yukselır allah etmesın bebek oynaması coksa o sekerden duramıyodur
bacım ara ne olur ne olmazzz bagırsak sa sorun hal olur ama bebısımıze bıse olmasın ama sanmıyorum bagırsaktır o cok yedım dedıgıne goreeee
Hıçkırsın annesi ciğerleri gelişiyormuşşş öyle
su mezdekeyı hala dınlıyorum yaaa calıp calıp duryooo benımkı hıckırıgı bırak uctu yavrummm
ne guzell ben hıc hıckırık hıssetmedım(
pekı normal mı acaba hıssetmemem cunku detaylıdakı doktor mıdesı gec doluyo gıbı bıseyler demıstı sonrada raporda hıc bı sey yazmamıstı kendı doktorumuzda fızıksel problem yok ama norolojık bı durumu zaten tespıt edemeyız dedı emme yutma vs refleks hareketler gelıstırılebılır mı acaba?
benim de canım dün bi tatlı istedi, olsa da yesek dedim
kocam sonra sigara almaya gidiyorum dedi, tam 2.5 saat sonra geldi meğer ismi lazım olmayan tatlıyı almaya gitmiş, ancak bulmuş :)
öyle çok canm da istememişti ama bişey diyemedim tabii yedim hapır hupur :) eh fena da olmadıı
sorma ya ucundan alayim derken oldu uff
senin kocaya günün kupasını veriyorum
Ben de dünürüm, bu aralar iyi gidiyor nazarım değmesin
bazen diyorum ki üleyn beni aldatıyor mu da bu kadar iyi bu adam bu aralar
ay Allah korusun yaaa
:83:
korkunç mu sus kızz döverim deme gelinime ölee bide suratlareını kapatmış suçlu gişbi olmuş
ay niye korkunncc diyorsun ya ben cok seviyorum gobegimi benimkiside bole belkide dahada buyuk :)))))))))))
masallaaaaaaaah cilegeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?