2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ahahahaha koptummmm Fatma burda yaaaa
Hamileyken tacize uğrayan Ç.Ç tacizcinin fotoğrafını delil olarak savcılığa sundu
Tövbe yarabbim yaaaa

Sağol zuzummmmmm

ç.ç yaptıgı açıklamada çok güzldi gene olsa gene yapardım dedi şok şok şok

bizde varya kotu olsalar kötüüü derıs ıyı olsalar aldatyomu benımde aklıma gelmıo degıl heeeeeee ama yok kız dusunmeyelım oyle ay bu hamılelik bızım beynımızı sulandırdı

bumu o kocaman dedıgın gobek ya cılek sende varyaaaaaaa kız ne guzel oy yerım o göbüşü ben yaaa allah aranızı bozmasın kocanızlada

sağol canım benimmm
Aminnn hiçbirimizin arasını bozmasın kocasıylaa

flash flash flasshhh
hamile Ç.Ç zaten çok uzun zaman olmuştu bi münasebet olmayalı, çok iyi oldu diye beyanat verdi

bizde varya kotu olsalar kötüüü derıs ıyı olsalar aldatyomu benımde aklıma gelmıo degıl heeeeeee ama yok kız dusunmeyelım oyle ay bu hamılelik bızım beynımızı sulandırdı

yoktur di mi Allah korusun :)

yoktur beeee su halımde bıle adam yazık kıcımda dolasyooo ay yerım ben kuzumuuuuu kanım kaynadı yıne HEEEE kızlar bırı bıse yazmıs kanalda alttakı yazıda okudum vajınal estetık normal dogum yapanlara dıo yanlız 4 hafta esle bırlıkte olmak yasakmıs vajınal guzellıge deger dımı dıo bırısıde ordan anasını satayım bız kocayla tumden kanka olduk tık yok mıllet 4 hafta dayanamıo ay koptum yaaa mılletın ugrastıgı seye bakın

ç.ç tekrarlamak istediğini belirsede kimliğini tesbit edemediğimiz erkek arkadaşı ben çok yoruldum biraz ara vermek istediğini söledi

benim midem yine bir garip...bulanıyor. ne yemek yapsam bilemedim sanırım dışardan söyleyeceğim ne söyleyeceğime de karar veremiyorum yemedikçe daha da bulanıyorum offf

ben de seni özledim yelkovan yaaaaaa
sen varken ben yokum ben varken sen yoksun karıştık walla :)
yarın sabah erkendennnn burdasın di miiiiii

erkenden buradayım ama okuldakı bılgısayarımızın bırı coktu benım bılgısayarı ıkı kısı kullanıyoruz
o yuzden yazamayabılırım cnm

Yok prenses kızıma değil ama lafımmm , ona 41 kere
Anasının vücut yapısı bozuk balon gibi şişiyor, lafım ona :))

yyyaaaa oysa biz çok zayıfız. inceciğim ben.
sen nasıl şiştin böyle ah canıııım

ç.ç tekrarlamak istediğini belirsede kimliğini tesbit edemediğimiz erkek arkadaşı ben çok yoruldum biraz ara vermek istediğini söledi

Ç.Ç nin diğer hamile arkadaşlarıda beyanda bulunarak bizlerde gönüllü olarak verebiliriz diye bildiri yayınladılar:)) azdım

bu ne yaaaaa koptum akşam akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…